Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Aslında hediye etmeye oyuncak arıyorum ama ne alsam bilemiyorum başlığı bu. 3 yaşında yeğenime gidip bebek alsam sevinir aslında ama eğiticili öğreticili oyuncak alasım var. Diğer yandan da bir oyuncak ne kadar eğitici/faydalı olabilir ki gibi bir tartışma konusu da var. Lego'nun dişli oyuncak setleri veya tren yolu kurmalı bir şeyler var aklımda. Bu adımlardan geçenlerin önerilerini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 (düzenlendi) bütçen varsa kesinlikle bu https://www.amazon.com.tr/Playmags-100-adet-Super-set-Clickins-aksesuarlar/dp/B00EUBD14C acayip zevkli bir de bina yapıp içine flaşı açık telefon koyunca geceleri tüm oda rengarenk oluyor öyle de oynanıyorç Ocak 26, 2023 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 (düzenlendi) Ahşap bloklu yapı oyuncakları olabilir Bütçeye göre lego duplo'nun herhangi bir seti olabilir Hotwheels'in basit setlerinden biri olabilir Basket potası+topu şeklinde bir şey olabilir Hedefe yapışkan top atmalı bir oyuncak (decathlonda var) olabilir Kitap olarak Atlas var bol resimli büyük bir şey, başarılı baya İzlediği/sevdiği cizgifilm karakterlerinden oluşan, role play yapabileceği bir oyuncak seti olabilir Uno'nun çocuklar için olanı var, o olabilir 3'ün sonlarindaysa analog, büyük sayılı, renkli kol veya duvar saati olabilir Yaşına ve ilgisine uygun kitap olabilir (aktivite veya hikaye) Bu arada 'oyuncak ne kadar eğitici/faydalı olabilir ki' diye tartışma olduğunu sanmıyorum, kesinlikle çok etkiliyor özellikle bu yaşlarda ve bu zamanda Ocak 26, 2023 xaty tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 yok direk oyuncağın kendi adı "eğitici" olanlardan bahsettim. mesela lego'nun education serisi var https://www.robotistan.com/lego-education Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 pedallı go kart al 5 yaşına kadar akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 (düzenlendi) education serisini yeni görüyorum, yutma tehlikesi olan ufak parça yoksa olabilir. 4+ değil de 2-6 yazandan almak lazım. Ocak 26, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 Daha önceden görmemiştim onları. Duplo setleri bence daha iyi içerik ve oynanabilirlik açısından. Kurallara bağlı uzun süre oynaması, instruction takip etmesi zor o yaşta çocuğun. Çok guidance gerektirir. Education serisi sanki ev için değil de kreş veya etkinlik alanlarına yönelik gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 (düzenlendi) Tatava yapma lego duplo tren seti al geç benim oğlanla kutulununki deliriyorlar oynarken dedim ve fiyatı uçmuş lan oha Ocak 27, 2023 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 (düzenlendi) bugün bende 2 yaş için hediye oyuncak alacaktım. duplo trenler güzelmiş. ona bakayım thx Ocak 27, 2023 df tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 brio'nun tren setlerine bakıyordum da duplo'nunkiler daha bi basit ve güzelmiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar