Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 9:00 itibariyle indirimler basladi. bi goz attim elden ring'in indirim almasi haricinde pek bir hareket yok gecen ayki indirime gore. varsa soyle ufak fiyatlara inmis triple A produksiyonlar, paylasalim. mesela deus ex MD 12 lira civarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 ilk bakista sunlari aldim, az durulsun, sonra devam. oyun: Terminator: Annihilation Line ATOM RPG Trudograd Encased Prehistoric Kingdom Siege Survival: Gloria Victis Urtuk: The Desolation Operencia: The Stolen Sun Tavern Master dlc: Project Hospital - Department of Infectious Diseases Project Hospital - Traumatology Department Iron Harvest: - Rusviet Revolution Stronghold: Warlords - Yoritomo DLC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 monster energy supercross'un ilk oyununu aldım, indirimini beklediğim tek oyun 4 yıllık bi oyundu ve 7 lira gibi bi şeye aldım. bakması bile zevkli ama mağazaya. o kadar çok oyun var oynamadığım kütüphanede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 10tl ye Encased beğendim, sanırım açılışı bunlan yapacam gerçi AtomRpg ve DiscoElsyumu aldıydım geçen gün de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paradox'un "Ocak ayında TR fiyatlarına iyi geçirecez ehoho" demesinden gayrı Stellaris DLC'lerini topladım ben. Bir de Surviving Mars kaptım. Onun dışında zaten çoğu wishlist oyunumu falan geçen indirimde almıştım fiyatlar artıyor artık diye. Kalanlar da bekleyebilir, acelesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 (düzenlendi) Gladius - Relics of War 6 tl, ama dlcsi var bir suru. stellarisin utopia harici duzgun dlcler hangileri simdi? Aralık 22, 2022 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Kenshi alınır mı sizce? 22tl olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 alınır tabii lan süper oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 18 dakika önce, Shadow dedi ki: Kenshi alınır mı sizce? 22tl olmuş mount and blade serisinin olması gerektiği gibi bi oyun adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 bi de 22 lira dediği bedava. yılın oyunlarına oy ver gelen kartları sat zaten yarısı çıkar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 eyv, gerçi mobil authticator nanesi sattırmıyor 15 gün bekleyecen diyor kartları, ama neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Güzel indirim yakalayan yapıştırsın buraya ya, biz de faydalanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 9 liraya Encased var abi, Sci-fi RPG, genelde pati sever bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Onu kaptım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 1 saat önce, Shadow dedi ki: eyv, gerçi mobil authticator nanesi sattırmıyor 15 gün bekleyecen diyor kartları, ama neyse artık. bende de var mobil aut ama öyle bekletme süresi yok. sattım hepsini. oylamadan gelenler 10lira bile etmiyor gerçi, eski değeri yok kartların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 La Noire indirimde bile 50tl olmuş yuh yahu, ama onun kadar güzel The Sinking City var 14tlye https://store.steampowered.com/app/750130/The_Sinking_City/ hemde Türkçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Ubisoft launcherda AC: Valhalla 45tl oldu. 88tl lik ana oyunu sepete atıp, 2 tl likte bir dlc alıyorsun yanına sonra checkoutta Holiday22 kodunu girice yarısını yani 45tlyi alıyor senden. İsteyenler bir baksın derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 soyle bisey yaptım. rating %60 > reviews 3k > price <= 30 tl kendinize göre özelleştirin, en iyi buradan takip ediliyo fiyatlar. https://steamdb.info/sales/?cc=tr&max_price=30&min_reviews=3000&min_rating=60&min_discount=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 seneye an dandik indie oyunun bile muhtemel 190tl'den baslama ihtimalini goz onune alinca kamyonla giristim ben, 3. bir tur daha yaparim sonra. oyun: The Falconeer Popup Dungeon The Touryst Chorus Creaks Arise White Shadows Bee simulator Battlefleet Gothic: Armada II Nebuchadnezzar Blue Fire Wolcen: Lords of Mayhem Sea of Solitude Ashen - Definitive Edition Call of Cthulhu® Flotsam Green Hell Breathedge GreedFall - Gold Edition Conan Unconquered Little Nightmares II dlc: MechWarrior 5: Mercenaries: JumpShip Edition The Falconeer - Edge of the World Warhammer 40,000: Gladius - Chaos Space Marines Warhammer 40,000: Gladius - Escalation Pack Stellaris: Ancient Relics Story Pack Stellaris: Leviathans Story Pack Stellaris: Apocalypse Stellaris: Synthetic Dawn Story Pack Galactic Civilizations III - Precursor Worlds DLC Age of Empires III: Definitive Edition - Knights of the Mediterranean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 (düzenlendi) Bunlar henüz Fiyat review görmediler artı indirimleri de oyun kalitesine göre cok iyi. Hemen hemen hepsi overw. pos yada very pos. Warhammer 40,000: Mechanicus OMNISSIAH EDITION -75% - 17,25 The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos -60% - 22,80 Chorus -60% - 24,40 Journey -50% - 20,75 Chromosome Evil -50% - 12,50 Tainted Grail: Conquest -50% - 16,00 The Captain -50% - 16,00 Griftlands -45% - 17,60 Lust from Beyond -44% - 17,92 +18 Alaloth: Champions of The Four Kingdoms -40% - 21,60 Len's Island -40% - 24,00 Aralık 23, 2022 Dragonutopia tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 bunlar ne olm, ülke olarak bağımsız yapımcının destekçisi olduk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 (düzenlendi) indienin ve indiecinin dostu tr (doomer ekonomisi) Aralık 23, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 fifa 23 %60 düşüşle 280tl olmuş. meraklısına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 The Universim Martha Is Dead The Stillness of the Wind Night Call Interrogation Not For Broadcast Strange Horticulture Inked: A Tale of Love Potion Craft Stray Resident Evil Village Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 kediciikkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar