Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40K (?) - Amazon

Marl0_on

Öne çıkan mesajlar

• Konu başlığı Sam tarafından Warhammer 40K (?) - Amazon olarak değiştirildi
  • 1 yıl sonra ...

anlasmayi imzalamislar, birden cok film/dizi vs olabilir demisler: 

What Warhammer 40,000 stories should we tell first? Should we kick off with a movie or a TV show? Both?!

All we can tell you right now is that an elite band of screenwriters, each with their own particular passion for Warhammer, is being assembled to help bring the setting and characters you love to the screen. This illustrious group will be championed by Henry Cavill, who stands ready to take his place as executive producer – bringing his pen, sword and/or spear to the project.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...

Henry'den degil ama GW'tan aciklama gelmis live action projeler icin:

"Games Workshop, said that these projects will not proceed unless they can come to an agreement on "creative guidelines" with Amazon Studios."

Aralik 2024'e kadar vakit varmis, sonra amazon, gw ile yeniden anlasma imzalamak zorunda.

nsoybenmxkq41.gif

Norak tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl sorunun o olduğunu zannetmiyorum. 40K'da space marineler arasında olmasalar da bir sürü kadın savaşçı var, gay, transeksüel ve cinsiyetsiz karakterler de evrene aykırı değil. Mesela Mechanicus'daki tipleri erkek ve kadın olarak görmek zor, cinsiyetsiz tipler. İlla kadın space marineler olsun diye işi tıkayacaklarını sanmıyorum.

Ben sorunun cinsellik ve cinsiyet meselelerinden değil de İmparatorluk'un politik yapısından kaynaklandığını düşünüyorum. Aşırı derecede baskıcı ve teokratik bir rejim, üstelik hikayelerdeki protagonistler genellikle İmparatorluk için çalışıyorlar. Amazon, İmparatorluk'u daha yumuşatalım, azıcık daha liberal olsun veya bu rejime isyan eden, demokrasi isteyen insanları anlatalım vs. gibi şeyler istemiş olabilir.

Komutan tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...