Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2025 yani birisini patlayan varile dönüştürüp arkadaşının üstünde patlatmak normal ama power word kill anormal, ben biraz o unforgivable kısmını abes buldum lol. eziyetsiz öldürelim madem öldürüyoruz. kimse bu kategorileri yapan kişi, aynaya gelsin konuşalım. 1
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2025 Oyunu yaz başında %100 achievement ve %100 harita completion ile PS'te bitirdim (unforgivable büyüleri özel arenası dışında kullanmadım, hatta bi şekilde AVAĞĞĞREAGADAVARAAA başta öğrenemedim sonra gidip adama öğret onu da dedim). Her şeyiyle olmuş bence bu oyun. HP evrenine özel ilgisi olmayanlar için 7.5, özellikle ilgisi olanlar için 8.5 veririm ben. Oyun tam anlamıyla HP evreninden beklenilen her şeyi, ama her şeyi (Quidrich hariç, malum onu ayrı oyun olarak satmaya kalktılar dsfs) veriyor. Hogwarts'la tanışma ve büyülü dünyasıyla ilk defa tanışma deneyimi, sürekli yeni şeyler öğrenilen dersli falan öğretim yılı, her biri ayrı karakter olan öğretmenler, ara ara arkadaşlık vurgusu, HP filmlerini aratmayan güzel bağlanmış bir ana konu, her filmde lore'a yeni katılan bir yeni büyük bir parça gibi yeni bi parça, sayısız farklı puzzle, büyülü yaratık kovalamaca, Hogwarts kalesini keşfetme, güzel hikayeli yan karakterler, çocuksu kalmış saflık görülen iyilik güdüsü falan. HP filmlerine %100 oturan bir oyun yapmışlar. Ayrıca arada serpiştirilmiş çok farklı yan görevler (puzzle room, dükkandaki saykodelik korku quest,, artifact questleri vb.) ve challengelar (süpürge yarışı challenge'ında az küfretmedim gerçi) oyuna çok güzel renk katmış. Oyunla ilgili üç eleştirim var: Oyundaki diyaloglar iş olsun diye yazılmış gibi, ne cevap verirseniz verin oyunda hiçbir şeyi değiştirmiyor, sadece tepki değişiyor. Oyunda hikayeye etki eden sanırım sadece bir diyalog varmış sonlara doğru. Geri kalanlarda içinden geldiğini seçiyosun, anca rp oluyor, aşırı lineer o bakımdan. Bu karakter tekdüzeliği işte yukarıda denen curseleri atınca da karakter tepkilerine de yansıyor. Savaşlar dengesiz, ya da bana öyle geldi. Bazıları çok kolayken bazıları çok zor. Mesela oyunun başlarındaki duel club savaşları bence en zor savaşlardan, pek çok boss fight'tan daha zorlayıcıydı (ben de zorluk seviyesi yüksek bitirdim, ama başlarda eyvah hep böyle gidecekse bana göre değil deyip cayacaktım neredeyse, ama sonrasında pek çok boss fight ve unique yaratık savaşı çok daha rahat geçti). Yine mesela bi yan görevde kazıklayan random cadı ile dövüş bazı ana villain dövüşlerinden daha fazla zorladı. Öte yandan işte çok spoiler vermeden farklı boyutta dövüştüğün savaşlar aşırı kolay geçti, öyle ki ulti kullanmadan kazanma falan gibi kendime ekstra challengelar falan uydurdum. Oyun bi tık fazla uzun olduğu için hele savaşlar da bir noktadan sonra tekdüzeye bağlıyor. Genel olarak on numara oyun olmuş ama, bayağı sevdim ben. 1
df Mesaj tarihi: Ekim 17, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2025 Şu kalitede gameplay ile full orjinal hikaye çıkartsalar o zaman efsane olur.
Öne çıkan mesajlar