tiLi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 burdaki cevap sevdası bende olmayabilir ben izleyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 ben bu yorumunuza çok gücendim beyefendi.. cevap sevdası diye küçümsüyorsun ama sen kendine yakıştırıyorsan keriz yerine konmayı, buyur izle... tıkır tıkır her şeyin cevabı olacakmış gibi, makine gibi bir akış vardı darkta bütün anlatım karmaşık da olsa deterministik bir havası vardı, yoksa mulholland drive muamelesi çekmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 bilim KURGU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 İlk bölümü acaip yavaştı ikinciye başlamadım. Bu akşam bakıcam gene yavaşsa devam etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 ben son 3 bölümü ileri sara sara izledim, sonunu da beğenmedim, sırf meraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 1-2 güzel kadın var ilgi çekiciler başka bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 ben ettim siz etmeyin. 8 saatinize yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 hayda çok mu kötü devamı ilk bölümlerini sevdim meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 İlk bölüm yavaştı ama 1.5'a alarak 4'e kadar geldim. İzledikçe sarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 bitirdim gerçekten koca bir mehti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 cortlamışlar tüh. devamı iptal olmuş Alıntı With a heavy heart we have to tell you that 1899 will not be renewed. We would have loved to finish this incredible jounrey with a 2nd and 3rd season as we did we Dark. But sometimes things don’t turn out the way you planned. That’s life. We know this will disappoint millions of fans out there. But we want to thank you from the bottom of our hearts that you were a part of this wonderful adventure. We love you. Never forget. Bo & Jantje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 On 23.11.2022 at 13:12, Milamber dedi ki: 1-2 güzel kadın var ilgi çekiciler başka bişi yok tove ? bi gemide görüyon bu ne la diyon. bide samanların arasında görüyon bi başka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 kartonlar da izlememiş fularlar da demek ki ne şiş yansın ne kebap ile olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 E bunun sonu yeterliydi gayet, devam olup ne olacak, ilk sezon bile sulu corba gibiydi tatsiz tuzsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar