Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 kopek hp biraz fazla gibi evet özellike 4 ve 5. zorlukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 ya şimdi bu oyun xbox'dan kalkarsa benim tüm progresslerim de gidiyor değil mi? oyunu xbox'dan satın alana kadar? sıkıntılı bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Evet houndlar zor ölüyor gerçekten, bir de epey hızlı kaçıyorlar. Yeni haritaya baktım da throneside'mış HL-19-24, harita epey düzayak olduğu için, şimdiye kadar görmediğimiz bir alan açılabilir belki. Horde'larda tek tek mob seçmekten imanım gevredi valla, ondan thunder hammer'a blast gelsin istiyorum, bir de tabii çok fiyakalı silah sdfsg ama zelly'ye doğru düzgün vuran bir aoe melee weapon getirmeleri şart, hoş flamethrower epey iş görüyor ama o da çok statik, insanın modunu düşürüyor oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 14 dakika önce, Silphatos dedi ki: kopek hp biraz fazla gibi evet özellike 4 ve 5. zorlukta gamepass'de mi oynuyorsun yoksa steamde mi, heresy ve damnation'a takım bulamıyorum kesinlike gp'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 gp, prime time heresy rahat bulunuyor bende ama damnation çok fazla oynamadım o yüzden bir şey diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 specialları range'ler pickleyecek, aslınında melee'nin işi değil o. sen horde'ları tut, range mob'lara rush yap ateş etmesinler vs. benim anladığım bu zealot'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Benim ara ara karşılaştığım bir bug var, umarım düzeltmişlerdir. Görev bittikten sonra özet ekranında "Kills: 0, Deaths: 0" yazıyor bazen. O görevde öldürdüğüm yaratıklar ve görev tamamlama haftalık contract'lara sayılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 emperor razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 benim bi oyuna da voice actor girdi psyker'ın, adam baya goy goy benle uğraştı da yazamadım aksiyondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 veteran VAlerinden biri de paso oynuyormuş, bunlara bonus para verdiler herhalde oynatmak için asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 son bir haftadır popülasyon açısından epey düzeldi bu arada gamepass. heresy+ armour achievementlarını tamamlayabilen var mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 (düzenlendi) benden bu kadar shop'a daha yama gelmeden oynamıyorum. her saat gir armory'e git combat statların 380e yakın olanı al, upgrade et. kaynaklardan bitsin sürekli oyna, bu oyun tipini 20 sene önce terkettim. Aralık 22, 2022 Seru tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 E yanlış oynuyosun zaten o zaman? İmparator veriyo zaten item. Malice girerken 471'lik turuncu item attı bana sağ olsun, en yüksek item 410'du. Oraya kadar da hep imparatorun verdikleriyle gittim. Arada ara levellarda 2-3 item aldıydım en fazla. Upgrade'e endgame'e kadar girmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 endgame'den bahsediyorum. 380 dediğim combat statı olan blessing'ler ve perkler hariç. emperor item verse ne olur tamamen random geliyor turuncu veya mor olması tamamen çift perk ve çift blessing'le alakalı zaten sen de upgrade edebiliyorsun. adam orada 471 turuncu veriyor combat'ı 350'i, armory'de gri item var 376 combat'ı var hangisi daha iyi? tabii ki 376 olanı alıp upgrade edip turuncu yapmak. vt2'nin de sistemi harika değildi ama zar düşürme ve grimoire üzerinden şansını arttırıp sürekli item düşürüyordun yüksek zorluklarda, bunda oyna babam oyna armory beyefendi saat'te ürünleri yeniliyor oradan bakıcam beklicem, fomo olacak vs. çok kötü bir tasarım tercihi, acilen müdahale şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 adamlar bi de yama getirdi perk'leri değiştirebilelim diye, sadece bi tanesini değiştirebiliyorsun diğeri kitleniyor? istediğin item'i elde etmen tamamen rng'ye kalmış, hani f2p oyun olsa anlayacağım bu kadar millet content'i bitirmesin diye uğraşmak niye. yeni karakter açsam herşey baştan diğer karakterimdeki item'ları da kullanamıyorum veya currency'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 weapon ve ranged weapon kombinasyonları oynama stilini ve oynayış tarzını direkt etkilediği için hem hepsini denemek lazım insanın kendine uygun silahı bulması için hem de en nihayetinde beğendiğin silahın rating'i yüksek ve oynama stiline uygun şekilde dağılmış veya hepsi yüksek olan damage, cleave, mobility dağılımı olanını bulmak gerekiyor, bu da shop takip edip, silah upgrade etmekle oluyor anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 1 dakika önce, Seru dedi ki: adamlar bi de yama getirdi perk'leri değiştirebilelim diye, sadece bi tanesini değiştirebiliyorsun diğeri kitleniyor? ya şunun mekaniğini ya ben anlamadım, ya da çok kötü. bir kere kilitlenince bir daha açılmıyor sanırım de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 yok açılmıyor. ben şeyi denedim upgrade etmeden fsdfs 1 tane perk varken değiştirdim belki dedim uprade edince yenisini açık gelir, yemedi direkt kitli geldi. değişemiyorsun maalesef ikincisi kitli kalıyor. bi de çok fazla perk çeşidi var istediğinin gelmesi de çok zor oluyor böylelikle. şu sistemde istediğin silahı elde etmen çok ufak ihtimal, daha blessing'lere girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 benim 1 30lvldan sonra daha oynayasım gelmedi bunu ya, yer açmak için slerim yakında ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 beni de bir tek achievementlar cezbediyor şu an, onun için de doğru görev gelecek, çok oyalayacak bir special condition olmayacak, bir de üzerine ne yaptığını bilen tipler katılacak ancak öyle tamamlanabilir gibi, o da büyük oranda şans meselesi. uygun harita bulursam şansımı deniyorum, yoksa ben de pek oynamıyorum şu aralar ama potansiyeli çok yüksek bence oyunun, umarım heba etmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Şu ana kadar sadece bir tane 380'lik silah bulabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 maşallah. ama evet ben hala 30 olmadığım halde (toughness bug uzun süre soğuttu bir de knox yok) store kontrol etme işi çok bayık. imparatorun verdiği bayağı rastgele. rolları iyi geldi diye uygun olmayan bir silah kullanılmıyor yani. bir de random maça girince milletin levelı bile görünmüyor, öyle saçmalıklar var. lvl 5'ler var diye malice'de 4-5 kere wipeladım dün. bayağı ömür törpüsü ve oyundan soğutucu. kim ne öldürdü ne vurdu zaten onları da yazmıyor malum. halbuki oyun sadece dmg değil bütün statları yazsa "merge groups?" seçeneği bir anlam kazanır. adam asalak mı anlaşılmıyor ki çoğu zaman. kill, dmg, block, push, stagger, yaz hepsini. ille dmg makinesi olmasına gerek yok yani iyi cc'leyen adamı da anlarız. milleti spectate etmiyoruz ki kendi oyunumuza odaklıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 merge group son yama ile kapattilar. uygun gorunce acacaklarmis. sen girersen bana yaz dc'den gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2023 şimdi mail geldi: hayırlısı bakalım, bu ay oynayamadım ama craft sistemi bezdirmiş insanları belli ki. geliştirmeye çalışacaklarını söylemeleri olumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 hele sukur. yani ben de dun silmistim. bakmadim ama herhalde cok fazla kisi oynamayi birakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar