Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dune Awakening

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Yine funcom, yine col, yine survival. Gonul rahatligi ile alabilirim. İp'lerin tadini cikariyor adamlar.

Mmo diye etiketlemisler steam sayfasinda ama conan kadar mmo olur kanimca. Buraya acmak daha dogru gibi. Belli olmaz yine de. Survival ve mmo tecrubelerini birlestirip supriz bi guzellik de yapabilirler.

sylvanas tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Dune kısmı ilgimi çekiyor da survival+mmo benim için itici.

Ayrıca Dune ilk başta kulağa  survival'a uygun bir konsept gibi gözükse de aslında hiç de uygun değil. Çölde sıfırdan başlayıp  ev, kasaba vs. kurmak, spice toplamak gibi şeyler Dune lore'una hiç gitmez.

Mesaj tarihi:

setting çöl harici değişik biome’lara izin vermeyeceği için uzun vadede sıkıcı olur gibime geliyor. ama dune malum ve funcom da conan exiles’ı düzgün yaptığından bir takip ederim ne yaptılar diye.

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
On 24.08.2022 at 18:45, sylvanas dedi ki:

Yine funcom, yine col, yine survival. Gonul rahatligi ile alabilirim. İp'lerin tadini cikariyor adamlar.

Mmo diye etiketlemisler steam sayfasinda ama conan kadar mmo olur kanimca. Buraya acmak daha dogru gibi. Belli olmaz yine de. Survival ve mmo tecrubelerini birlestirip supriz bi guzellik de yapabilirler. who are ya

Dune'un son zamanlarda ne kadar dikkat çektiğini seviyorum. Umarım bu iyi sonuçlanır

• 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

Ben şahsen bekleyip göreceğim, dune kitap vs için iyi setting ama open world oyun için şüpheliyim hani biome çeşitliliği yok pek. Çöl malum çoğu, beni pek açmıyor. Bir de pvp ağırlıklı göründü zaten.

• Like 1

daedros / rifana'ya topluyorum conan'dan milleti. 

daedros oldukca takilabiliyoruz ama base atma isi filan sadece sietch locked mis galiba. 

gelistiteceklermis bunu. yine de daedros rifama'ya bekleriz. 

Mesaj tarihi:
Sam, 25.08.2022 14:50 tarihinde dedi ki:

setting çöl harici değişik biome’lara izin vermeyeceği için uzun vadede sıkıcı olur gibime geliyor. ama dune malum ve funcom da conan exiles’ı düzgün yaptığından bir takip ederim ne yaptılar diye.

kutup bolgeleri dlc si roadmap'ta var. biome cesitlendirecekler. siptah gibi caladan falan da bekliyorum ben. 

vay anasini bi kisi bile oynamiyor. adamlar turkce destekli cikardi o kadar. sirf sagda solda okumalik extended universe icin, soundtrack icin bile deger. 

ben oynuyorum, sizin siyeçte açtım, ama sesi kapalı karakteri oluşturduğum için hanım sesli bir bene geserit bebesi oldu. sdfd şimdilik pve takılıyorum anlamak için olayını.

Marl0_on tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

oxylon barkan'a temelli yerleştim kimse gelmeyince. conan'dan tayfa oradaymış. eğer başındaysanız ya da başlamayı düşünüyosanız son yer burası birlikte oynamak isteyen varsa. lisan al gaib diye loncayı da kurdum.

Mesaj tarihi:
sylvanas, 19.06.2025 00:50 tarihinde dedi ki:

conan'a kıyasla epey zor diyebilirim. az önce shai hulud'un midesinde sonlandı yolculuğum. conan gayet casualmiş yaptıklarımızı düşününce. 

sonlandı derken? hardcore mu oyun?

sanirim equipped esyalarin gitmiyor ama onun disindaki inventory gidiyor. onemli bir sey varsa equip et gec cebindeki (veya aracin destroy edilirse onun inventorysindeki) lootun giderse cok onemli degil genelde.

onun disinda ornicopter yapana kadar pve ve colden gecmeler zevkli. ai biraz moron, onu da seni bir odaya kitleyip npclerin verdigi hasari abartarak dengelemisler ama tirt yani. hikayeler questler falan guzel ve eglenceli ama cok bir zorluk yok end game'e kadar.

end game pvp'si duydugum kadariyla toxic zerg rushtan ibaret. ona bir cozum getirirler umarim ben oynamaya vakit bulup pvp yapabilene kadar hehe. ya da pvp yapan kalmayinca sikilir gider gibi o kesim, belli olmaz.

DoruK tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

hem equipped hem inventory gidiyo. zaten ilahi bi ara sahne var. ilk seferinde "şeyh hulud seni geri bırakmak istedi" falan bi şeyler diyo. yani "bi daha olmasın ona göre". motorunu geri veriyo sadece. ama donla falan başlıyosun.

kum solucanı tehlikesi gayet güzel. aptallar birkaç kere buglandı kum solucanı falan gelmiyordu. çalışmayan zamanı olan millet gitti end game materyalleri falan farmladı güvenli güvenli.

tavsiyem gerçekten lore ve honor falan düşünmüyorsanız swordmaster olmayın. enkazlara odalara girdiğinizde npc'ler ağzınıza sıçıyorlar. stealth ve taktik falan da yok. rahat bi oyun istiyosanız trooper/mentat falan yapıcaksınız. ben zora koşmayı seviyorum o yüzden advanced access almama rağmen hala vermilius gap'ta sürünüyorum, demir çağına geçmeye uğraşıyorum. hele pvp'de swordmaster filan hikayenin de hikayesi. ornitopther metası var işte endgame'de ya oyuna uninstall çekersiniz ya da çin vatandaşlığı falan alırsınız çok takıksanız.

Mesaj tarihi:

Solucana ölünce herşey gidiyor. Ne inventory de ne de üzerinde birşey kalmıyor. Normal ölünce ekipmanların durabilityleri düşüyor (inventory dekilerde dahil sanırım) ve  ekipman dışındaki diğer itemlar (örneğin orelar, para vs. ) belli bir yüzdesi düşüyor. Sonra gidip cesedinin yanına bu düşenleri alabiliyorsun, nihai olarak düşen durabilityler dışında bir kaybın olmuyor. Saçma sapan bir yerde ölmezsen sıkıntı yok yani. Solucan tehlikeli sadece. Bu arada quicksandler var, onları denemedim. 

• Yeni Oluştur...