xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 google device policy diye bir şeyi zorunlu kurdurtup iş profili diye bir nane çıkarıyor ve 2. mail hesabımı iş profilin altına ekleymiyorum. "yönetilen bir hesap zaten var." diye bir uyarıyla karşılaşıyorum ve bu konuyla ilgili bir gram konu başlığı bulamadım google işletmede. nasıl ekleniyor ya da iş profili olmadan direk gmail'e nasıl ekleyebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Samsun da diye okudum millet ne işler peşinde yaa diye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Nine kullanmalı insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 (düzenlendi) Çok normal değil mi? Cihazına policy yüklüyor. Şirketin it politikasının zorunlu kıldığ policy'i yüklemeden hesaba giriş yaptırmaz. Ağustos 24, 2022 aktiftablet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Yöneticinizle görüşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 itide benim sahibide benim dükkanın. muhasebeyle kendi mailimi kurucam sürekli biriyle görüş diyip duruyor ikinci maili ekletmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 O zaman google business a böyle baya baya yazarak sorup cevap bekleme vaktin gelmiş. Bide neden google? Kur outlook microsoftun kölesi ol mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 bayisi olduğum firmadan kaynaklı zorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 hakikaten iş profili ile illa bağlanmak zorunda mıyım ? yok mu şuna bir cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Ben cevap verdim. Söylediğim programı dene. Tüm sisteme olması gereken profili kendi içinde tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Ne yapmaya çalıştığını ben anlamadım ya. Bende samsung var, şirket mailim, kendi google işletme hesabım, normal gmailim hepsini aynı anda kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 8 saat önce, GERGE dedi ki: Ben cevap verdim. Söylediğim programı dene. Tüm sisteme olması gereken profili kendi içinde tutuyor. deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 2 saat önce, aktiftablet dedi ki: Ne yapmaya çalıştığını ben anlamadım ya. Bende samsung var, şirket mailim, kendi google işletme hesabım, normal gmailim hepsini aynı anda kullanıyorum. iş profili kurmadan şirket maillerimi eklemek istiyorum. kısacası bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 On 24.08.2022 at 07:59, GERGE dedi ki: Nine kullanmalı insanlar. oooo çok sevdim kesinlikle. çok teşekkürler gerge! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar