Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 Kendime değil de beraber yola çıkacağımız arkadaşa almıştık. Sonra kendisi gravel alınca boşta kaldı. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-salcano-crossride-deore-aktaricili-ozel-sehir-tur-bisikleti-1036907269/detay/ 165-175 boyu için uygun. Pati'ye güzellik yaparım. Şehir dışından almak isteyen varsa bisikleti bir güzel demonte edip (ön tekeri ve gidonu söküp) otobüsle gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 En fazla 2 eder ayrıca satıcı güvenilir biri değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 Parkeler çok eski. Benim evimde kinler bile daha yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 bi sistre sonra bi cila güzel olur o parkeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 On 02.08.2022 at 17:42, sipeyskeyk dedi ki: En fazla 2 eder ayrıca satıcı güvenilir biri değil Ahdhsjjs... Ayıp. Çok ayıp. Baltanın da bir adabı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Lan? Olm evde 3 bisiklet var. Sığdıramıyorum. Alın şunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 haha salçacı marka bisikleti kim napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Fiyat kırma zamanı gelmiş Bir kahve ısmarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Ben bu yaşta binebilsem bile millet güler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Oo akif abi geçen seni düşündüm uzun süredir yok diye Naptın dükkanları kiraladın, dobloyu sattın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 16 saat önce, Narstil dedi ki: Fiyat kırma zamanı gelmiş Bir kahve ısmarlarım Kırdık zaten. Kış geliyor.... 3 saat önce, akirafes dedi ki: Ben bu yaşta binebilsem bile millet güler. Şu çok tuhaf bi olay ya. Anadolu'da 80 yaşındaki dedeler binince sorun olmuyor. İstanbul'da 15 yaşından sonra bisiklete binene "gülüyolar". Avrupa'ya doğru devam ediyorsun. Sonra insanlar yine doğal karşılıyor. Ortadoğu'nun da ortası kodumun istanbulu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 istanbulda kim guluyor ya 15 yasindan sonra. instagramimdaki bu insanlar nerede yasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 kim gülüyor lan cidden, ben ilk defa böyle bi şikayet duydum. 3-5 akp sığırı HÖEÜHE BÜ YAŞDA BİZİKLETEMİ BİNİLİR HÜE diyosa koyam ona zaten umrumda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Fatihten falan geçme bisikletle sende . Zaten oralar tehlikeli adamlar en son şort giyen erkeğe hallendiler , tayt giyen bisikletçi anında çekilir bir dergah içine... aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 UP ULAN UP Kış geldiği için ekstra güzellik de yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar