Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Sapphire rx 590 nitro+ special edition, 2019 kasim faturali, 6800xt' ye gectigim için fazlalik, fiyat 3.5k https://www.hepsiburada.com/samsung-lc24rg50fqmxuf-24-144hz-displayhdmi-full-hd-freesync-kavisli-oyuncu-monitr-p-HBV00000JGUV3?magaza=dubaicenter&url_src=and-product-detail Şu monitör, 27 inch 2k başka bi monitore geçiş yapacağım için satılık, fiyat 1k Ve son olarak oto koltuğu, aracımı sattığım için evde fazla yer kaplıyor. https://www.hepsiburada.com/maxi-cosi-axissfix-oto-koltuu--authentic-grey-p-HBCV00001FECNE?magaza=Bebeğim+Olacak&url_src=and-product-detail Fiyat 3k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Monitörün ölü piksel vb sorunları yoksa sar abi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Monitörün ölü pikseli olsa da sar bana. Sıraya gireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 düz olsa ben sardıracaktım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 kırılsa bile sar bana!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Vay anasını, ben bu talebi ekran kartına bekliyodum, herkes monitörü sar diyor. Hadi su digerlerinden de kurtarın beni. Ekran kartı çok fazla kullanılmadı çocuk sagolsun, Oto koltuğu da arabayı satınca boşa çıktı, hadi onlara da bi el ativerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 monitörün fiyat cidden iyiymiş. tebriks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Harbi çok ucuza gitmiş, sahibinden fiyatlarina falan baktım da, açık arttırma yapsaydım keşke diyorum şuan. Hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 (düzenlendi) düzeltiyorum ginaly aldı sanmıştım Temmuz 6, 2022 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Mining yapıldı mı ekran kartıyla bro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Yapılmaz mı, bak şuraya pc aldığım zaman paylaştığım speclerin toplama konusundaki linkini birakiyorumne güzel rig toplamışım gör bak Mining yapicak olsam 580leri toplardim, 1 tane 590 nitro+ se alicagima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Ne biliyim fiyat kontrolu yap diyince yaptım hakkikaten fiyat dusuk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Patiye özel indirim, burda satilmazsa sahibindene 4250 den aticam ilana 2 gun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Mönitör bedava dan bir tık ucuza gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 Ben monitöre talip olduğumu unutmuşum ya bugün bir umut girdim ama yerinde yeller esiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar