Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2022 - 2023 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

ben anlamadim turk tarihinin en buyuk teknik direktoru imparatora yasli deniliyorken, eskiden cok sevdigim* SG ondan 1 yil yasliymis ve besiktas'a gayet guzel hizmet veriyor?

Burak yilmaz'i da yasli diye gonderip 2 sezon sonra fransa'nin krali olmasini saglayan zihniyet bu galiba 😄

*: milli takim basindayken yabanci sinirlamasiyla ilgili konustuktan sonra benim icin bitmistir kendisi.

galaksi teknik direktoru jesus da imparatordan sadece 1 yil gencmis, allahim bu nasil ikiyuzluluk ya. ben utandim.

sardalya tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaşa faydalı olmanın yaşı yok. Fenerin sayfasında paylaşıcam da liebe falan katılır, ülke futbolu daha da geriye gider diye burda paylaşıyorum. 

Daha önce paylaşıldıysa söri. Yeniler görebilir en azından

https://thepfsa.com.tr/

• Uluslararası geçerliliğe sahip CPD onaylı sertifikaya sahip olabileceksiniz.
  • Futbol kulüplerinde ve şirketlerinde staj imkanlarına sahip olabileceksiniz.
  • Mevcut yetkinliğinizi uluslararası düzeyde eğitimlerle geliştirebileceksiniz.
  • CV’nizi geliştirerek futbol dünyasında iş bulma şansınızı artıracaksınız.
  • Özel Telegram gruplarında bulunabilecek, networkünüzü genişletme imkanı bulabileceksiniz.
  • COMPARISONATOR platformunu 15 gün ücretsiz kullanabileceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

FuCKiR, 05.06.2023 21:38 tarihinde dedi ki:

Beşiktaşa faydalı olmanın yaşı yok. Fenerin sayfasında paylaşıcam da liebe falan katılır, ülke futbolu daha da geriye gider diye burda paylaşıyorum. 

Daha önce paylaşıldıysa söri. Yeniler görebilir en azından

https://thepfsa.com.tr/

• Uluslararası geçerliliğe sahip CPD onaylı sertifikaya sahip olabileceksiniz.
  • Futbol kulüplerinde ve şirketlerinde staj imkanlarına sahip olabileceksiniz.
  • Mevcut yetkinliğinizi uluslararası düzeyde eğitimlerle geliştirebileceksiniz.
  • CV’nizi geliştirerek futbol dünyasında iş bulma şansınızı artıracaksınız.
  • Özel Telegram gruplarında bulunabilecek, networkünüzü genişletme imkanı bulabileceksiniz.
  • COMPARISONATOR platformunu 15 gün ücretsiz kullanabileceksiniz.

200 liraya scout mu olunur? hamburger yiyemiyor insan

Sosyal ağlarda paylaş

GS maçından dolayı 32 blok ceza almış, ulan maçta ağzımı açmadım cezalıyız. Aksi gibi meksikalı bir arkadaşı da maça götürecektim. Neyse kendi biletlerimizi başka passolara aktarıp, o passolardan giriş yapıp öyle girmeye çalışacağız içeri. Demokraside çareler tükenmiyor, umarım rezil olmayız. 

Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor, 07.06.2023 23:23 tarihinde dedi ki:

CL zaten tek takım değil mi artık TR için? 2. ile 3. arasında fark var mı?

bir yerde sanki ön elemede gelebilecek takımlar açısından fark görmüştüm ama ne kadar doğru bilemedim. Bu sene rezalet, seneye düzeliyor.

GELECEK SEZON AVRUPA'DA 4 TAKIM OLACAK
2023-2024 SEZONU

LİG ŞAMPİYONU: ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. TUR
LİG İKİNCİSİ: KONFERANS LİGİ 2. TUR      
LİG ÜÇÜNCÜSÜ: KONFERANS LİGİ 2. TUR
KUPA ŞAMPİYONU: KONFERANS LİGİ 2. TUR

NOT: LİGİ İLK 3'TE BİTİREN TAKIM ZTK'YI ALIRSA LİG DÖRDÜNCÜSÜ KONFERANS LİGİ 2. TURUNA KATILACAK.

DEVLER LİGİ'NE YENİDEN 2 TAKIM GİDECEK
2024-2025 SEZONU 

LİG ŞAMPİYONU: ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-OFF
LİG İKİNCİSİ: ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. ÖN ELEME
LİG ÜÇÜNCÜSÜ: AVRUPA LİGİ 2. ÖN ELEME
LİG DÖRDÜCÜSÜ: KONFERANS LİGİ 2. ÖN ELEME
KUPA ŞAMPİYONU: AVRUPA LİGİ PLAY-OFF

Sosyal ağlarda paylaş

Darksun, 08.06.2023 01:47 tarihinde dedi ki:

bir yerde sanki ön elemede gelebilecek takımlar açısından fark görmüştüm ama ne kadar doğru bilemedim. Bu sene rezalet, seneye düzeliyor.

GELECEK SEZON AVRUPA'DA 4 TAKIM OLACAK
2023-2024 SEZONU

LİG ŞAMPİYONU: ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. TUR
LİG İKİNCİSİ: KONFERANS LİGİ 2. TUR      
LİG ÜÇÜNCÜSÜ: KONFERANS LİGİ 2. TUR
KUPA ŞAMPİYONU: KONFERANS LİGİ 2. TUR

NOT: LİGİ İLK 3'TE BİTİREN TAKIM ZTK'YI ALIRSA LİG DÖRDÜNCÜSÜ KONFERANS LİGİ 2. TURUNA KATILACAK.

DEVLER LİGİ'NE YENİDEN 2 TAKIM GİDECEK
2024-2025 SEZONU 

LİG ŞAMPİYONU: ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-OFF
LİG İKİNCİSİ: ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. ÖN ELEME
LİG ÜÇÜNCÜSÜ: AVRUPA LİGİ 2. ÖN ELEME
LİG DÖRDÜCÜSÜ: KONFERANS LİGİ 2. ÖN ELEME
KUPA ŞAMPİYONU: AVRUPA LİGİ PLAY-OFF

Ülke puanı sıralamasına göre şamp. ligi ön elemesine 2 takım göndermemiz gerekmiyor mu?

https://www.transfermarkt.com.tr/statistik/5jahreswertung

Sosyal ağlarda paylaş

Darksun, 07.06.2023 18:41 tarihinde dedi ki:

benim bildiğim passokartları blokluyorlar , o sayede bileti sen devredersen senin yerini başkasına satabiliyorar. Sonuçta sen seyredemiyorsun.

evet öyle de şöyle yaptık benim kombineyi fenerli arkadaşa, başka cezalı arkadaşımın kombineyi de başka birine devrettik, onların şifre ile login oldup içeri girdik  Böyle de bir yöntem varmış. Yüzlerimize baktılar anladılar aslında da sallamadı. GS maçına bu şekilde derbiye giren arkadaş oldu ondan öğrendim 🙂

diğer yöntem de annenizin babanızın üstüne passo çıkarıp, kendi fotonuzu koyuyorsunuz, tamam.

Meksikalı arkadaşa durumu anlattım küfürden dolayı ceza verildiğine çok şaşırdı.

Neyse güzel maç oldu, 2-0'dan Mert tüm sıçış hakkını bu maça saklamış galiba. Atiba'ya veda güzeldi, epey duygusallaştım. 

Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR, 08.06.2023 08:31 tarihinde dedi ki:

Ülke puanı sıralamasına göre şamp. ligi ön elemesine 2 takım göndermemiz gerekmiyor mu?

https://www.transfermarkt.com.tr/statistik/5jahreswertung

yok işte bu rötarlı çalışıyor, bu sene böyleyiz diye 2024 yılında biraz düzeliyor. Çok kötüydük geçen sene.

ilk 10 a girersek yine CL ye direkt katılım falanda 2025 olur anca.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...