sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 (düzenlendi) ben anlamadim turk tarihinin en buyuk teknik direktoru imparatora yasli deniliyorken, eskiden cok sevdigim* SG ondan 1 yil yasliymis ve besiktas'a gayet guzel hizmet veriyor? Burak yilmaz'i da yasli diye gonderip 2 sezon sonra fransa'nin krali olmasini saglayan zihniyet bu galiba *: milli takim basindayken yabanci sinirlamasiyla ilgili konustuktan sonra benim icin bitmistir kendisi. galaksi teknik direktoru jesus da imparatordan sadece 1 yil gencmis, allahim bu nasil ikiyuzluluk ya. ben utandim. Mayıs 31, 2023 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 abi td un yasi onemli degil onemli olan genclere gereken sansi verip vermemesi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 bir teknik direktorun oynattigi oyun kadar ben yaslandim diyen bir sey yok. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Beşiktaşa faydalı olmanın yaşı yok. Fenerin sayfasında paylaşıcam da liebe falan katılır, ülke futbolu daha da geriye gider diye burda paylaşıyorum. Daha önce paylaşıldıysa söri. Yeniler görebilir en azından https://thepfsa.com.tr/ Uluslararası geçerliliğe sahip CPD onaylı sertifikaya sahip olabileceksiniz. Futbol kulüplerinde ve şirketlerinde staj imkanlarına sahip olabileceksiniz. Mevcut yetkinliğinizi uluslararası düzeyde eğitimlerle geliştirebileceksiniz. CV’nizi geliştirerek futbol dünyasında iş bulma şansınızı artıracaksınız. Özel Telegram gruplarında bulunabilecek, networkünüzü genişletme imkanı bulabileceksiniz. COMPARISONATOR platformunu 15 gün ücretsiz kullanabileceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 ben futboldan anlıyorum sanrısı yaşayanları tokatlama kursu gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 gold senin futbol anlayisin devre aralarinda lahmacun/hamburger gommek degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 FuCKiR, 05.06.2023 21:38 tarihinde dedi ki: Beşiktaşa faydalı olmanın yaşı yok. Fenerin sayfasında paylaşıcam da liebe falan katılır, ülke futbolu daha da geriye gider diye burda paylaşıyorum. Daha önce paylaşıldıysa söri. Yeniler görebilir en azından https://thepfsa.com.tr/ Uluslararası geçerliliğe sahip CPD onaylı sertifikaya sahip olabileceksiniz. Futbol kulüplerinde ve şirketlerinde staj imkanlarına sahip olabileceksiniz. Mevcut yetkinliğinizi uluslararası düzeyde eğitimlerle geliştirebileceksiniz. CV’nizi geliştirerek futbol dünyasında iş bulma şansınızı artıracaksınız. Özel Telegram gruplarında bulunabilecek, networkünüzü genişletme imkanı bulabileceksiniz. COMPARISONATOR platformunu 15 gün ücretsiz kullanabileceksiniz. 200 liraya scout mu olunur? hamburger yiyemiyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 pascalnouman, 06.06.2023 10:29 tarihinde dedi ki: gold senin futbol anlayisin devre aralarinda lahmacun/hamburger gommek degil mi ? devre arasını niye bekliyim ki 1 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 GS maçından dolayı 32 blok ceza almış, ulan maçta ağzımı açmadım cezalıyız. Aksi gibi meksikalı bir arkadaşı da maça götürecektim. Neyse kendi biletlerimizi başka passolara aktarıp, o passolardan giriş yapıp öyle girmeye çalışacağız içeri. Demokraside çareler tükenmiyor, umarım rezil olmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 benim bildiğim passokartları blokluyorlar , o sayede bileti sen devredersen senin yerini başkasına satabiliyorar. Sonuçta sen seyredemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 saka maka ikincilik bu sene fenerliler icin ne kotu sezon 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 yüz yüz kuyruğuna gel , boğul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Bu sene de tek eğlence yine bjk sdjfhds geçmiş olsun ya bu tarz şeyler bize mahsustu genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 böyle bitirmese bizimkiler olmaz ya son saniye yine boğulduk resmen, tipik kanserojen hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 takım rezaletti zaten 5dk 3 gol yemek de bunu gösteriyor, hak etmedik zaten, skor da normal. Yeni sezona bakacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 CL zaten tek takım değil mi artık TR için? 2. ile 3. arasında fark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Liebe, 07.06.2023 22:02 tarihinde dedi ki: Bu sene de tek eğlence yine bjk sdjfhds geçmiş olsun ya bu tarz şeyler bize mahsustu genelde aynen kadıköy maçı ne eğlenceli gelmiştir CORK CORK YİYİNCE DÖRT TANE UFFF 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Rewendor, 07.06.2023 23:23 tarihinde dedi ki: CL zaten tek takım değil mi artık TR için? 2. ile 3. arasında fark var mı? bir yerde sanki ön elemede gelebilecek takımlar açısından fark görmüştüm ama ne kadar doğru bilemedim. Bu sene rezalet, seneye düzeliyor. GELECEK SEZON AVRUPA'DA 4 TAKIM OLACAK 2023-2024 SEZONU LİG ŞAMPİYONU: ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. TUR LİG İKİNCİSİ: KONFERANS LİGİ 2. TUR LİG ÜÇÜNCÜSÜ: KONFERANS LİGİ 2. TUR KUPA ŞAMPİYONU: KONFERANS LİGİ 2. TUR NOT: LİGİ İLK 3'TE BİTİREN TAKIM ZTK'YI ALIRSA LİG DÖRDÜNCÜSÜ KONFERANS LİGİ 2. TURUNA KATILACAK. DEVLER LİGİ'NE YENİDEN 2 TAKIM GİDECEK 2024-2025 SEZONU LİG ŞAMPİYONU: ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-OFF LİG İKİNCİSİ: ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. ÖN ELEME LİG ÜÇÜNCÜSÜ: AVRUPA LİGİ 2. ÖN ELEME LİG DÖRDÜCÜSÜ: KONFERANS LİGİ 2. ÖN ELEME KUPA ŞAMPİYONU: AVRUPA LİGİ PLAY-OFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Llama, 07.06.2023 20:08 tarihinde dedi ki: saka maka ikincilik bu sene fenerliler icin ne kotu sezon nasil erken konustum elimizde patladi ikincilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Darksun, 08.06.2023 01:47 tarihinde dedi ki: bir yerde sanki ön elemede gelebilecek takımlar açısından fark görmüştüm ama ne kadar doğru bilemedim. Bu sene rezalet, seneye düzeliyor. GELECEK SEZON AVRUPA'DA 4 TAKIM OLACAK 2023-2024 SEZONU LİG ŞAMPİYONU: ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. TUR LİG İKİNCİSİ: KONFERANS LİGİ 2. TUR LİG ÜÇÜNCÜSÜ: KONFERANS LİGİ 2. TUR KUPA ŞAMPİYONU: KONFERANS LİGİ 2. TUR NOT: LİGİ İLK 3'TE BİTİREN TAKIM ZTK'YI ALIRSA LİG DÖRDÜNCÜSÜ KONFERANS LİGİ 2. TURUNA KATILACAK. DEVLER LİGİ'NE YENİDEN 2 TAKIM GİDECEK 2024-2025 SEZONU LİG ŞAMPİYONU: ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-OFF LİG İKİNCİSİ: ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. ÖN ELEME LİG ÜÇÜNCÜSÜ: AVRUPA LİGİ 2. ÖN ELEME LİG DÖRDÜCÜSÜ: KONFERANS LİGİ 2. ÖN ELEME KUPA ŞAMPİYONU: AVRUPA LİGİ PLAY-OFF Ülke puanı sıralamasına göre şamp. ligi ön elemesine 2 takım göndermemiz gerekmiyor mu? https://www.transfermarkt.com.tr/statistik/5jahreswertung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Darksun, 07.06.2023 18:41 tarihinde dedi ki: benim bildiğim passokartları blokluyorlar , o sayede bileti sen devredersen senin yerini başkasına satabiliyorar. Sonuçta sen seyredemiyorsun. evet öyle de şöyle yaptık benim kombineyi fenerli arkadaşa, başka cezalı arkadaşımın kombineyi de başka birine devrettik, onların şifre ile login oldup içeri girdik Böyle de bir yöntem varmış. Yüzlerimize baktılar anladılar aslında da sallamadı. GS maçına bu şekilde derbiye giren arkadaş oldu ondan öğrendim diğer yöntem de annenizin babanızın üstüne passo çıkarıp, kendi fotonuzu koyuyorsunuz, tamam. Meksikalı arkadaşa durumu anlattım küfürden dolayı ceza verildiğine çok şaşırdı. Neyse güzel maç oldu, 2-0'dan Mert tüm sıçış hakkını bu maça saklamış galiba. Atiba'ya veda güzeldi, epey duygusallaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 DRaGoN_SLaYeR, 08.06.2023 08:31 tarihinde dedi ki: Ülke puanı sıralamasına göre şamp. ligi ön elemesine 2 takım göndermemiz gerekmiyor mu? https://www.transfermarkt.com.tr/statistik/5jahreswertung yok işte bu rötarlı çalışıyor, bu sene böyleyiz diye 2024 yılında biraz düzeliyor. Çok kötüydük geçen sene. ilk 10 a girersek yine CL ye direkt katılım falanda 2025 olur anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 21/22 sezonuna göre gidiyoruz. 20. olmuştuk geçen sene o yüzden 16-50 sıra arası 1 ŞL 3 EC slotu kazanıyor. Bu yıl için 12. sıradayız, seneye ŞL 2 Uefa 1 EC 2 slot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Pöff ne saçmaymış ya, o kadar maç oynuyorsun yeniyorsun puanlar kazanıyorsun, meyvesini 2 sene sonra görebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 saçma değil böyle daha mantıklı 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar