Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 On 20.06.2022 at 14:25, aktiftablet dedi ki: "Alabilir misin?" aktiftablet ? Hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Formalar cacık, özellikle alternatif olan bağcılar apaçisi tişörtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Rain forması güzel de pembe renk formayı bozuyor eril dil kullanmıyorum gerçekten bozuyor çoğu takımın logo renklerini formaya göre tasarlattırıyor. Ayrıca şu çapraz çizgili formada desen arkaya devam etmiyormuş, öyle bir yasak varmış. PL de bile desenli formalar var, güzide ülkemizin bir saçmalığı daha tabii Neyse formalar, iyi, hoş, güzel. Transfer? yok... Forvet hattı hala belirsiz. 1 aydır weghorst, muleka konuşuyoruz. Yine inanılmaz başarısız gidiyoruz. Geçen sene şubat itibari ile her yerden elimiz ayağımız kesilmişti. Bir kadro nasıl bu kadar gecikir aklım almıyor. Kombine çıkıyor, kimi izleyecek taraftar? Heyecan bile yaratmıyor. Geçen sene gibi yine forvet kahrı mı çekeceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Muleka olmadı gibi de herkes wegorst geldi diye yazıyo hergün gelen bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 (düzenlendi) Larin o kadar mıy mıy etti zamanında Brugge ile anlaşmış lol , ne kadar alacak çok merak ettim. Temmuz 4, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 hahahah 1.5m'dan fazla vermemiştir brüj buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 weghorst tamam herhalde bu sefer bu akşam ya da yarın geliyormuş Muleka da bitecek gibi sanırım 1 aydır aynı haberler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 30 dakika önce, Darksun dedi ki: Larin o kadar mıy mıy etti zamanında Brugge ile anlaşmış lol , ne kadar alacak çok merak ettim. Sanmam ya önceden anlaştığını, başka kulüp bulamamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Bulamadığı için anca onlarla anlaşmış zaten ama menejeri bizden 2.5-3 mu ne istiyordu + imza parası vs, yok TR den çok isteyenimiz var falan , sonra brugge lol be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 piyasa gerçekten ilginç ya ligi 14. bitiren Liege'in oynatmadığı Muleka'ya milyonlar sayıyoruz. Bizim istemediğimiz Larin'i lig şampiyonu alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 brugge daha iyi degil mi olm zaten besiktastan, 3 katı falan vardır kadro değeri olarak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Kadro değeri olarak evet ama adama o kadar para vermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 (düzenlendi) https://salarysport.com/football/belgian-pro-league/club-brugge/ https://salarysport.com/football/turkish-super-league/beşiktaş-a.ş./ The teams total wage bill is: £23,804,560 per year vs £44,919,680 per year işte aptallığın resmi, adamların neredeyse tüm kadro 1m sterlin altına oynuyor bizde welinton bile 1m. 2.5m eur yavaş alsın böyle takımda, belki bizde aldığının altına bile imza atmış olabilir kanada şoparı Temmuz 4, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 (düzenlendi) 800.000 euro ya imza atmış sanırım. Bizden 2.5-3m, alamayınca 800 e öküz gibi vergi ile avrupaya . Çok başarılı bir anlaşma olmuş. Gerçi sanırım bu yüksekten atıp tutunca oraya buraya giderim falan diye eh git demişler sonra kimseyi bulamadım hadi imzalayalım diye geri dönünce 1.7m den 1.3 e düşmüş bizimkiler. O bile bu kazmaya fazla. Temmuz 4, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 (düzenlendi) hahah orta direk şaban, arka direk larin hadi naşş. doya doya ye 800knı şimdi Temmuz 4, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Yıllardır bu adamlar böyle böyle söğüşlüyorlar bizim kulüpleri, iyi yapmış BJK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Popescunun türk versiyonu olan Emrecan Uzunhanı da almışız. 10 sene stoper aramayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Weghorst fenere gelseydi bu sene izlerdim fener maçlarını. Güzel transfer bence umarım leblebi gibi goller atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 bu emrecan uzunhan'a niye 2m euro verildi anlamıyorum gerçekten. İlk prof maçına bu sezon çıkıyor, totalde 20 maç. Tamam genç vs de %50 bonservis için aşırı maliyetli geldi bana. Bu sezon forma şansı bulabilir mi sanmıyorum açıkcası kiralasaydık bari. geçen sezon da transferlere çok heyecanlanmıştım ama çok soru işareti vardı performansları çok düşük olan, çıkış arayan futbolcular geldi hepsi de patladı. Şimdi sağda oyunu kuran ghezzal, ortadan gedson uzun pasları, muleka olur ise soldan bindiren forvet-kanat, sırtı dönük 3. bölgede pas yapıp, kanatlara içeriye alan açan bitiriciliği yüksek forvet epey heyecanlandırdı beni Daha bu adamlar ismael kampı yiyecekler 2 oyuncu daha alıp rotasyonu tamamlarsak harika olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Kadro fena olmadı ama hocadan umudum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 1 saat önce, bLackcha0s dedi ki: bu emrecan uzunhan'a niye 2m euro verildi anlamıyorum gerçekten. Kesin birileri para yedi ya. Ajax deplasmanına 2 tane 18 yaşında stoplerle çıktı bu takım, onları koy işte rotasyona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Beşiktaş, Demokratik Kongolu forvet Jackson Muleka'nın bonservisini 3.3 milyon euro karşılığında Standart Liege'den aldı. Kasımpaşa'da beğenmiştim, hatta Beşiktaş - Kasımpaşa maçını izlerken kancayı takarız diye düşünmüştüm. Süper ligde 14 maçta 17 gol katkısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 Şu mulekaya bonservis vereceğine bir sürü eksik noktamız var keşke o bölgelere yatırım yapabilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 güzel transferler yaptık fakat 1 tane daha kaliteli stoper lazım 3 lü oynayacağız belli ki. Para kıyıp 1 tane tecrübeli stoper alırlar. tabi ne yaparsak yapalım, tff başkanı gs li büyükekşi, mhk başkanı gs li sabri çelik bu sene çok zor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 muleka güzel transfer olabilir 22 yaşında değerlenirse güzel paralara gidebilir bu transferde içim rahat. Dün takımı beğendim, daha eklenecekler var. 2. yarı gençler çok iyiydi. WB'nin son hazırlık maçıydı bize göre daha formdaydı bu arada. Yediğimiz gol bizim sistemimizin en büyük zaafı işte. Çapraza uzun topta yapılabilecek hiçbir şey yok maalesef. Bu sezon bu gollerden çok görürüz. Ersin 8. dk da mı ne saçma bir top çıkardı, topu yere tokatladı. Ersin'in böyle hareketlere alışkanlıkları oluyor, bir debide affetmezler koyarlar o topa kafayı. Montero'yu beğendim, kamp sonrası montero, hasic ve boyd verimli olacaklar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar