Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2022 - 2023 JJ Sezonu

Shadow

Öne çıkan mesajlar

FuCKiR, 19.03.2023 11:30 tarihinde dedi ki:

Altay fenerin kalesinde ancak iyi bir yedek kaleci olur. inş. fener ana kaleci olarak düşünmüyordur çok büyük hata. Ben bu yönetimdekilerin felsefesini anlamıyorum cidden. Futbolda en tehlikeli oyuncu tipi 2 maç şov yapıp fikirleri alt üst edip peşinden 2-3 kötü, sonra 2-3 maç tekrar iyi, sonra 2-3 maç kötü oyuncular. İstikrarsız adama asla güvenilmemeli. Bu yüzden yapılanmada yeri doldurulmuyor bu adamların ve her zaman en ihtiyaç duyulduğu anda katkı alınamıyor bu oyunculardan. 

Muslera senede 2-3 bilemedin 4 maç kötü oynar, maxı budur kalecinin, Altayın sürekli kötü olma potansiyeli var ama asla sürekli iyi olma potansiyeli yok. Ne bir rüştü ne bir volkan. Ne diyelim kendi düşen ağlamaz.

2. yarıda geleni gideni içeri alan Altay, seni de unutmadık, teşekkürler

Sosyal ağlarda paylaş

Yine ne varsa Ardada var, Pedroyu Araoyu sahada tutuyor Ardayı çıkarıyor, iyi bari 11e koyduda gördük izledik biraz çocuğu. Arda, Ferdi gibi 2-3 oyuncu daha olsa canavar olur takım ama nerdeeee anca fırsat transferi kovalasın lavuk

Shadow tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx, 02.04.2023 22:57 tarihinde dedi ki:

Kendini attıktan sonra temas ediyor sağ ayağı, Ardaya tüm sempatim öldü bu maçta. Benzerini mertens yapiyor surekli hadi yaşına yorgunluğuna verirsin bir ihtimal, ama 17 yaşında bunu yapmamalisin. 

Bu kadar yetenekli, belki türkiyenin tarihindeki en yetenekli topçusu bu çocuk. Ceza sahasında 3 oyuncu geçtikten sonra kaleye vurmak yerine hinlik peşinde koşacak aklı hangi gerizekalı hocası / abisi verdiyse Allah onun da belasını versin. Böyle devam ederse bir bok olmaz bundan

• Like 2
Sosyal ağlarda paylaş

klasik fenerbahçe dramasında bi maç :d

- ilk yarı kaçan net fırsatlar

- penaltı kaçırma

- 10 kişi rakipten 4 gol yemek (redmond efsane oynadı - 13 kez topla buluşup 1 gol 3 asist :d )

- linç ve kapanış

benim gibi fenerliler bu duruma alışkındır heralde.

Sosyal ağlarda paylaş

İlk penaltı bayağı yalan. Arda daha darbe gelmeden kasten kendini atıyor, atarken de sağ ayağı rakibe ancak kendini attıktan sonra o hareketin etkisiyle sürtüyor. Yalnız bu pozisyon yüzünden gencecik çocuğa çok yüklenmemek gerekiyor, genç yaşta çok yüklenip karartılan nice yetenekler oldu, onlara dönmesin.

Lig erkenden kopup heyecan kaybetmesin diye başından beri kollanan suni rakip Fener'e penaltılar da yetmemiş, sevindim. Takımların penaltı sayıları zaten ortada. Penaltı sayısını ceza sahası pozisyonlarına oranlayınca daha da açılıyor fark. 

BJK'nın 3. golde eleman golü atmasa iyi dayak yerdi, sağdan kaçan bomboş adama vermektense kaleye vurayım dedi, ama resmen bilardo topu gibi tam nokta atışını tıklatmış.

Sosyal ağlarda paylaş

Kayseri maçında da yaptı aynı hareketi bu ilk değil bu arada, karaktere işlemiş artık. Orda hakem yemedi, burda verdi penaltıyı hiç alakası yokken. Yaşı 17 olmuş eşşek kadar adam hemen başladı ucuz numaralara. Vodafone da bi ton küfür yer. 

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...