kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Michy Batshuayi hat-trick yaptığı topu evine götürdü .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2022 (düzenlendi) Kiev - Fenerbahçe 0-2 Özet https://youtu.be/2FVsoxCWgiY Kasım 4, 2022 kizillelma tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Ulvestada sarı kart çıkacak pozisyonda irfana faul verdi göçek, adamın ayağı delindi o derece şiddetli bastı ayağına inanılmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Alioski ye müthiş bir tabanla giriş ve kartsız geçiştirildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Zamanında Alex in yediği dayakları tüm müsabaka boyunca Valencia yedi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Kaçıncı kez rakibe net penaltısı verilmiyor ya hikaye lig resmen. Cidden geçen sene trabzon, sonra fener olayı asparagas değilmiş. Ts ve fb nin bu sene ortaklaşa hakemler hakkında konuşmamalarından belli. Geçen sene ts nasıl arkadan itiliyorsa bu senede fener. Lehine kararlar penaltılar vs doğru hem fikirim, aleyhine 1 tane penaltı çalamıyorlar, varı dinliyor yine vermiyor adam. Alanya maçında önce beşiktaşı sonra gs yi alenen biçtikleri belli oldu. 2022 masal ligi. Oysa ihtiyacı yok takım gibi takım var, başında harika bir hoca gerek yok ama garantiye alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 gözyaşları sel olmuş yine asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Fakir'in futboldan anladığı yok ona bakmayin. Kafadan sonra çarpıyor ya o penaltı değil bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Aynen, kurala gore penalti degil. Kafadan carpip gelen topta el ne konumda olursa olsun ihlal sayilmiyormus. Ama illa fanatiklik yapip, mundar deme cabasi iste. Batshuayi nin kartina da yorum yapsaydi keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 hayır bi de geçen yılki ts ile kıyaslamak falan gerçekten her şey bir yana sağlık açısından üzücü bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Sadece iyice delirdiğim pozisyonları gelip buraya yazdım ben bile, ona rağmen fenerliler şikayet etmediğine göre falan demiş bir de üstüne ne olursa olsun hakemi de üstüne koyar yeneriz kafası rahatlığı falan da var yayıla yayıla izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 birde bu hakemin yıllardır 1 kere iyi yönettiği maça denk gelmedim. sadece fener maçları da değil.(bize ekstraları oluyor o ayrı :d ) diğer takımların maçlarını da kötü yönetip maçın önüne geçiyor. bu kadar uzun süre hakemlik yapabilmesi bile çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 (düzenlendi) Hakem faktörü herkese berbat bu sene. Başakşehirden başka adamakıllı oynayan rakip de yok paralelde Fener harbi çatır çatır oynuyor. Bu sene o sene sanki Kasım 8, 2022 Robert_Poche tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Meleke bile yarasanın iki sarı kartını toplasan 1 sarı etmez, yan hakemler yüzünden verdi dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Fakir futbol fakiri arkadaşlar. Çokta şeetmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 9, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Fener taraftarını burda da kenetledim şampiyonluk kaçınılmaz gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Adamlarda resetlesin işte mis . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 On 08.11.2022 at 11:14, Liebe dedi ki: Sadece iyice delirdiğim pozisyonları gelip buraya yazdım ben bile, ona rağmen fenerliler şikayet etmediğine göre falan demiş bir de üstüne ne olursa olsun hakemi de üstüne koyar yeneriz kafası rahatlığı falan da var yayıla yayıla izliyoruz İzle anam izle koçum yayıla yayıla izle, ciklet reyizi yanına al da izle. Hakemler adaletli olunca böyle evinde paket ederler. Helal olsun hakan keleşe resmen td lik dersi verdi ciklet reyize. Oyuncu ne zaman nasıl değiştirilir helal olsun valla ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Penaltı da kurtaramamış supev takımı. Zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Fakiri bekliyoz demeye gelmistim ama coktan gelmis Fblilerden fazla takip ediyosun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Dostum tabi ki takipteyim. Futbolun olduğu her masadayım. Geçen hafta yine serdar aziz, futbolun doğasına uymayan gerçek penaltı gibi penaltı yaptırmıştı ama veremediler. Bu hafta yaktı. Ben geçen haftadan uyardım zaten. Yani 13 haftada 10 penaltı atıyosun, ozaman işler kolaylaşıyor tabi. Bu hafta gördük ki pozisyon bile üretemedi fener. O alexli davidli kadro yok sonuçta. Takım olarak fener iyi bir takım, yani oynayan oynamayan oyuncuların maşallahı var diriler istekliler ama öyle uçan kaçan fener değil yani hakemler işini baya kolaylaştırdı şimdi doğruya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 necati ateş bile daha mantıklı bu adamdan asfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Anlaşılan İcardi Jesus dedenin psikolojisini bozmuş, erken pes etti dedem zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 dedem yenilmeyi uygun görmüştür bu maç, bu sezon evimizde ilk maglubiyet oldu nazar boncugu olsun dedem bilir işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar