paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 İstanbul'da yerden çıkan random bir boruya takılıp Suadiye tarafında her kaldırımda olan taş dubalara kafa attım ellerimi bulamadan, öndeki iki dişi hayvan gibi kırdım. Orada Dentway diye süper bir kliniğe gittim ama süreç uzun olacak diye yaptıramadım Ankara'ya geldim. Var mı Ankara'da daha önceden kanal & kaplama olmuş ömnerisi olan
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Geçmiş olsun, okurken içim parçalandı resmen
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 çok geçmiş olsun, cidden kötü olmuş. forumda dişçiler vardı, belki tanıdıkları vardır. eski diş başlığından öm atmayı dene istersen.
eldar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Vay geçmiş olsun. Kesin araba kaldırıma çıkmasın diye koyulan boruların sokulduğu şeyler, rezalet.
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 (düzenlendi) diş hekimi diyince summon oluyor yalnız, dişçi derseniz gelmezler çok geçmiş olsun bu arada Haziran 9, 2022 Dynun tarafından düzenlendi
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 (düzenlendi) çok teşekkürler herkese. inanılmaz bir şekilde sadece iki diş kırığı ve patlak dudakla atlatmanın şokuylayım hala. dubada hasar var ama sonra gidip baktık, dişin izi çıkmış taşta hafif hehe kafa attığım duba şunlardan bu arada: Haziran 9, 2022 paradoksalkedi tarafından düzenlendi
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Off korkunç yaw çok geçmiş olsun hacı
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 22 dakika önce, paradoksalkedi dedi ki: kafa attığım duba şunlardan bu arada: Bende takılmıştım bunlara, neyseki ayakkabıda hafif bir hasarla kurtardıydım, tekrar geçmiş olsun.
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Buyuk gecmis olsun, ucuz atlatmissin. Ellerin cebinde mi yuruyordun?
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 yok ama düşerken tam "nerde lan bu eller" diye düşündüğümü hatırlıyorum bulmaya çalışıp bulamadım ellerimi
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 selam. geçmiş olsun. Mustafa Kemal M.'de özel klinikteyiz. dilersen muayene randevusu için iletişime geçebilirsin
Garadia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 mahir südemen araştır istersen, tavsiye ederim. kullandığı ürünlerde hep en kaliteli ürünlerdi, eskinden o sektördeydim ordan biliyorum.
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 13 saat önce, paradoksalkedi dedi ki: çok teşekkürler herkese. inanılmaz bir şekilde sadece iki diş kırığı ve patlak dudakla atlatmanın şokuylayım hala. dubada hasar var ama sonra gidip baktık, dişin izi çıkmış taşta hafif hehe kafa attığım duba şunlardan bu arada: Çok geçmiş olsun, civarda güvenlik kamerası var miydi, videosunu merak ettim shd
Öne çıkan mesajlar