Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 (düzenlendi) 300 yıl önce geçen bir Predator prequel'i dünyada ava çıkan bir Yautja ile bir komançi kabilesinin mücadelesini anlatıyor. Yönetmen Cloverfield Lane'i yönetmişti. Yazar ise daha önce Treadstone'u yazmisti. Oyuncular Kızılderili asıllı isimlerden seçilmiş. Hikaye ise Dark Horse Comics'in 90'lardaki Predator cizgiromanlarini andıran orijinal bir havaya sahip. Denenmeye değer gibi. Mayıs 16, 2022 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 kurulumu beğenmedim ya. teaser ortasında göstermiş niye. aksiyon olmaz bundan, ancak cloverfield 10 benzeri korku olur işte. ben hatta predator'ün bu kadar kendinden güçsüzü plazma topuyla ezeceğini sanmam pek. melee girer en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 predator olur her zaman izleriz de okla yayla predatore napacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Native cok hafif olmus predatore hakketen prey garibanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 dizinin fragmanini izledim. native american kardesimizin yuzune yapilmis partial blackfaceten mi baslayayim, dizinin fragmaninda hic zenci ya da gay kardesimiz olmamasindan mi bilemiyorum. ustun native american guzellemesi yapan bir yapim daha olmus ozetle! 10 cloverfield lane'de de nerdeyse hic zenci karakter yoktu. dolayisi ile yonetmenin de irkciliginin ki gereken tepkiyi alacagini, boykota ugrayacagini umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 (düzenlendi) predatörler zenci zaten, sonda b, de gay çıkacak helmetı çıkarıp başrol native oğlanın ağzına yapılacak plot twist bu predatör abi aidsten öldüydü. Mayıs 17, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 setting güzel bence, conquistador yavşakları da katmışlar. native amerikanlara işlediğimiz suçların bir de predadör üstünden günahını çıkarmış oluruz böylece sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Bir predator o zamanda tum dunyayi ele gecirir be.. Yeniceriye takilir belki, ya da hangi turk askeri varsa o zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 yabgu kanuni pasha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 prey ismi, yerli ana karakter ve goklerden gelen bir yabancilik gorunce aklima bir anligina baska bir sey geldiydi. o uzdu biraz hic fena durmuyor. uclu lazerli bir trailer icin uzun suredir dusunmedigim bir sey bu. predator abimiz sportmenlik geregi omuz topunu topla gelene saklarsa, geleneksel avciya gelenekle cevap verirse olur bu is. iyi olan kazansin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 yautja hakem heyeti buna müdahale eder, ehliyetini alır yayla okla takılan adama plazma topu sıkan predin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 1 saat önce, goldbären dedi ki: yabgu kanuni pasha? Ver mehteri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 var mı izleyen? indiriyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 disnepin yok mu lan senin tüh abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Çok güzel olmuş Ekipte estetik derdi olanlara teşekkür ederim Umarım devam ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 7 saat önce, Silphatos dedi ki: disnepin yok mu lan senin tüh abv var ama ben yine indirip izliyom abi sdf. ultrawide desteklemiyo dsnp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Fena degil bitirdim, orj filmden sonra en iyisi olmus ama ozellikle hayvan cgilari les otesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Pek begendim diyemem. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Spoiler olm adam uzay gemisiyle geliyor, kıçında başında hayvan gibi tech var. ben sizin bundan sonra tanrınızım, bana tapacaksınız sizi ben yarattım dese yeridir. bi kısmı tech tree'de barutu yeni kasmış, diğerleri zaten daha iron açmamış neyin kavgası lan bu ahah. daha tavşan yakalayamayan avcı kızımız tam o an gelen fikirle viking tanrısı silahı craftlayıp sonra da süper kas gücüyle milleti sağa sola savuruyor. kesmiyor boz ayıyı havaya kaldırıp bokunu çıkaran, arnold'un çizik atmakta zorlandığı cüsse ile el ense kapışıyor. dağ aslanını tam parçayalacakken düşmeseydi o sahneyi de övecektim bak, orda aslanı deşerdi de işte düşüp save point'te tekrar doğdu. neyse çiçek de çok iyiydi, yapraklarını yedikten 15 sn sonra vücut sıcaklığın ortamla aynı oluyor. final için yaptığı çılgın planla predatorun kendi kafasını uçurmasını sağlaması her ne kadar bolca şans faktörü, mükemmel gözlem ve planlama barındırsa da tam filme layık bir kapanıştı. neyse ki predator maskesinin o exploitini sonraki yüzyıllarda kapamışlar. de ben beğenemedim ya. beğendiğim tek bir detay vardı, o da kız bataklığa düştükten sonra çamur olayını fake atıp kullanmamaları oldu. akıl kullanılan tek sahne bu olmuş zira. yani illa bu fanteziye gireceksek şu fan yapımını tercih ederim. en azından müziklerle falan havaya sokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 (düzenlendi) @razzRaziel Spoiler Kız predatorla kaba kuvvete dayalı bir şekilde dövüşmüyor. Darbelerinden kaçıyor. En fazla kaba kuvvet kullandığı yer yaratığın dişini koparması. Bana en zorlama gelen şey, kızın maskenin teknolojisini anlayıp bir de tam doğru yere yerleştirmesi oldu. Bu arada filmdeki diğer insanlar da çok cesurdu. Hem kızılderililer hem de beyazlar korkusuzca predatora saldırdılar. "Anam bu nasıl bir şey, cehennemden gelen bir iblis olmalı" diye altlarına sıçarak kaçmalarını beklerdim. Tabii dövüşmek yerine kaçsalar pek eğlenceli olmazdı ama en azından ilk gördüklerinde bir korkma tepkisi verebilirlerdi. Filmi beğendim. En iyi ikinci predator filmi ki ilk filmle de yarışacak kapasitede aslında. Ama ilk filmi ilk olduğu için ayrı bir yere koymak lazım yine de. Ağustos 6, 2022 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 (düzenlendi) 5 saat önce, razzRaziel dedi ki: İçeriği gizle olm adam uzay gemisiyle geliyor, kıçında başında hayvan gibi tech var. ben sizin bundan sonra tanrınızım, bana tapacaksınız sizi ben yarattım dese yeridir. bi kısmı tech tree'de barutu yeni kasmış, diğerleri zaten daha iron açmamış neyin kavgası lan bu ahah. daha tavşan yakalayamayan avcı kızımız tam o an gelen fikirle viking tanrısı silahı craftlayıp sonra da süper kas gücüyle milleti sağa sola savuruyor. kesmiyor boz ayıyı havaya kaldırıp bokunu çıkaran, arnold'un çizik atmakta zorlandığı cüsse ile el ense kapışıyor. dağ aslanını tam parçayalacakken düşmeseydi o sahneyi de övecektim bak, orda aslanı deşerdi de işte düşüp save point'te tekrar doğdu. neyse çiçek de çok iyiydi, yapraklarını yedikten 15 sn sonra vücut sıcaklığın ortamla aynı oluyor. final için yaptığı çılgın planla predatorun kendi kafasını uçurmasını sağlaması her ne kadar bolca şans faktörü, mükemmel gözlem ve planlama barındırsa da tam filme layık bir kapanıştı. neyse ki predator maskesinin o exploitini sonraki yüzyıllarda kapamışlar. de ben beğenemedim ya. beğendiğim tek bir detay vardı, o da kız bataklığa düştükten sonra çamur olayını fake atıp kullanmamaları oldu. akıl kullanılan tek sahne bu olmuş zira. yani illa bu fanteziye gireceksek şu fan yapımını tercih ederim. en azından müziklerle falan havaya sokuyor. Lol aynen bunlar yuzunden begenmedim, tavsan avlayama ama … kopek iyiydi Ağustos 6, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 (düzenlendi) ilk film dışında avp spinoffları dahil o kadar dandik ki içinde predator olan her şey o yüzden en iyi 2. film olması zor olmadı ama 5/10 az, ben helalinden bi 7/10 veriyorum. sayılan saçmalıklar 202x filmlerinde olacak, 80 90 sci-fi action kalitesi yok artık bölyle native setting de sevdiğim bir şey belki o biraz iyi yönde etkilemiş olabilir beni Ağustos 6, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Abisi cok mantikli olabilirdi… 7 de cok 6 yapayim bari. horizon zero prey cok kastirma geldi bana, oyunculuklarida begenemedim niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 yalnız yıkarda koyulan dark agesı yeni izledim şimdi, predatör 2.'liğini ona devrediyorum prey 3.'lüğe gitti asd. bunu yapanlar zaten büyük ihimal 6 7yıl önce dark ages izleyip lan ne güzel fikir templar yerine native koyalım akalım diye başladılar bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar