eregorn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 shadowlands geldiği andan beri kötüydü. maw'dan tut thorgast'a, covenant kasmacalara kadar tam bir fiyaskoydu. Dragonflights ise vaad ettiklerine göre güzel duruyor. pazartesi gece 2de başlayacaz bakalım. Pre patch falan güzel geldi. Evoker classının uçma olayı aynı batman oyunlarındaki gibi. O da tatlı bir dokunuş olmuş. PS: bütün karakterleri 5 tuşla oynuyoruz allasen. zilyon tane skill olsa ne yazar. aynı şeyleri spamlıyoruz. Bi sürü skill kullanma olayı biteli yıllar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Dragonflight'ın en iyi tarafı warfront, Torgast gibi content diye itelenen boş şeylerin olmaması. Class dizaynı da MoP'tan beri en eğlenceli dizaynlar olabilir. Oyunun en büyük problemi 2 expansiondır oynamanın da pek eğlenceli olmaması. 70'teki halleri de önemli ama bazı specleri baya beğendim Outlaw, Havoc vs. Bazıları da hiç iyi değil ama denediklerimden Paladin ve Survival gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Alayım o zaman salı akşamı başlanır sonra bırakılır gene her pakette olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Salı 02:00 da release ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 türkiyeyi adamdan syıp ankara time mı koymuş blizz hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 onu da yanlis yere koymuslar gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 ben bile cesaret ettim aldım paketi. ilk kez wow tecrübesi yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 salı akşamı değil sabah 02 deymiş başlangıç iyiki bakmışım saol @Darksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 (düzenlendi) iyi eğlenceler , ben belki çarşamba-perşembe izin alırım artık anca işten gelince salı akşamına başlamak için. Kasım 24, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Ben ptesi salı iptal oluyorum her hafta :< Anca salı gecesi falan girip bakabileceğim ama muhtemelen yorgunluktan bayılırım. Sonra haftasonuna kadar kafam rahat heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 turk nether horde warrior açtım birde silvermoonda ally açarım melee class havoc yada ench shaman, tamamdır benim için. range sevmiyorum wow da nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Ben yıllardır aradığım huzuru DK'da buldum. 12-13 yıldan uzun süredir priest oynuyordum. Arada paladin ve dh da oynamıştım ama DK şu ana kadar en eğlendiğim class oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Abi o kadar zaman priest oynamaya sabrettiysen gerçek hayatta da ermissindir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Biraz fazla sabirli oldugum dogrudur sjfkg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 ui alışamadım ben ne yapmışlar oyuna saçma sapan ui düzenlemeleri çıkıyor oturtamadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 15 yıldır her sene yenileniyor abi buna nası hala heycanlanıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 WOW bırakılmaz ara verilir diyebilirim ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 pati guildi/serverı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 On 01.10.2022 at 09:41, Saeros dedi ki: aynen ben de sırf onun için opera yükledim sırf onun için. yeah sure... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Four hours left Patis, Stop yapping, start smashing! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Her launch day sonrası olduğu gibi sunucular çöktü haberleri çıkmış. İyi eğlenceler başlayacaklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 gece inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar