Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 neymar astı 0-1 105” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Zaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Direkten döndü Brezilya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Neymara astilarr jdjshshshs, Hırvatlar penaltıya kupayı almaya yemin etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 livakoviç aktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Harbi Hırvat GK yargıladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Of ya bi messi ronaldo finali gorelim please amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Hakem messiye niye sarı çıkartmadı ya advczvb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 hollanda'ya baya güveniyordum da ne kötü oynuyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 vavavavavavav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 tüm dünya şut beklerken frikikte efsane soğuk kanlı bir oyun. mest oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Ben pas bekliyordum, şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 ordan pas mı atılır olm %99 diyeyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Fistana Fistanlik yapma firsatini kacirmak istemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 penaltılı kale arkasında türk bayrağı var lan sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 7 saat önce, Asteroth dedi ki: Fistana Fistanlik yapma firsatini kacirmak istemedim pahuaehuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Tam bir çomar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 gelecek maç tokatlarlar inş cüceyi diyecem de dandik hırvat geliyor, final garanti şanslı itin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Ronaldo kendini finale saklıyor. O işi ronaldo halledecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 6 saat önce, Deathblade dedi ki: Tam bir çomar. normal süre bitince de bir itiş kakış oluyor niyesini çözemedim trtspor özetten, anlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 (düzenlendi) Maç çok gergin geçti. Son dakikalarda sürekli kavga çıktı. Arjantinli bir topçu Hollanda kulübesine şut çekti abanarak sonra Van dijk adamı yere indirdi falan. Aralık 10, 2022 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 2 saat önce, goldbären dedi ki: normal süre bitince de bir itiş kakış oluyor niyesini çözemedim trtspor özetten, anlayan var mı? Arjantin süre geçsin diye çamura yattı o anlarda. Messi dümbüğü kupayı alırsa çoçuğumu keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Pepe de kaçırdı Portekiz GG No Rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Vay be bir efsane daha sona erdi. CR bir daha world cup da oynamayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar