dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Andor'un izleyici sayisinin o kadar az olmasi mi sasirtici, ahsoka ve acolyte'in o kadar cok olmasi mi bilemedim. belki (ben izlemedim de) acolyte'i da benim andor'u sevdigim kadar seven birileri ayni seyi soyluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Andor'un sayısı az ama disneyin namusunu kurtardı bir bakıma. Işın kılıcı olmayınca çok izlemiyor demek ki millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 e mando'da da ışın kılıcı yok. beni mando'nun bütçesinin o kadar düşüklüğü en çok şaşırttı sonraki sezonlarda da. andor'un süresi uzun hadi neyse de. andor'un sorunu uzaktan hiçbirşeye benzememesi, ben de çok geç izledim o da burası tavsiyeler üzerine. şahsen filmini de pek tutmamıştım, sorunu ışını kılıcı olmaması değildi onda da. ışın kılıçsız birşeyler yapılması güzel yoksa. dizi filmden çok daha iyiydi ama stellan skersgard gibi diğer oyuncular taşımış bence. andor'un kendisini posterde görüp de merak ettirmiyor doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 (düzenlendi) mando'da baby yoda var ya. 10 tane ışın kılıcı eder Ağustos 22, 2024 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2024 İptal ettirdiğim gün Daredevil devamı geleceğini görmek de üzdü biraz, neyse Haziran'a kadar izleme süresi var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Turkiye Disney+ta Hamilton var mi? Zamaninda izleyemedim, varsa sirf bu yuzden deneme hesabi acacagim. Simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 https://www.imdb.com/title/tt8503618/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_2_nm_6_in_0_q_hamilton bu ise var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Aynen bu, tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Dün gece bi bölüm izledim, güzeldi. Devamında bakalım farklı görüş açılarına yer verecekler mi yoksa IRA tarafından mı izlicez her şeyi. Hafta sonu bitiririm bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar