Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disney+ Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Andor'un izleyici sayisinin o kadar az olmasi mi sasirtici, ahsoka ve acolyte'in o kadar cok olmasi mi bilemedim.

belki (ben izlemedim de) acolyte'i da benim andor'u sevdigim kadar seven birileri ayni seyi soyluyordur.

Mesaj tarihi:

e mando'da da ışın kılıcı yok. 😛 beni mando'nun bütçesinin o kadar düşüklüğü en çok şaşırttı sonraki sezonlarda da. andor'un süresi uzun hadi neyse de.

andor'un sorunu uzaktan hiçbirşeye benzememesi, ben de çok geç izledim o da burası tavsiyeler üzerine. şahsen filmini de pek tutmamıştım, sorunu ışını kılıcı olmaması değildi onda da. ışın kılıçsız birşeyler yapılması güzel yoksa. dizi filmden çok daha iyiydi ama stellan skersgard gibi diğer oyuncular taşımış bence. andor'un kendisini posterde görüp de merak ettirmiyor doğrusu.

• 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
zaidral, 14.11.2024 15:44 tarihinde dedi ki:

Turkiye Disney+ta Hamilton var mi? Zamaninda izleyemedim, varsa sirf bu yuzden deneme hesabi acacagim. 
Simdiden tesekkurler 🙂 

F1TV'de var abi

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
lovecraft0Z, 21.12.2024 15:04 tarihinde dedi ki:

Bu arada Skeleton Crew gayet tatlı bir star wars dizisi olmuş, oldukça iyi bence, tabii ki kendi tarzında. Etraftaki olumsuz yorumlara aldırmayan özellikle old school sw ciler izleyin mutlaka

Tabi tam Star Wars Goonies'i, müthiş eğlenceli :D. Ben bitti sanıp başladım da daha 2 bölüm daha varmış meğerse. Sevindim valla biraz daha izleyecek olmaya 

Aket-Atum tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:
fenris, 06.01.2025 14:54 tarihinde dedi ki:

Firefly varmış la sdfg...

sen benim mesajıma kusmuk atmaya utanmıyor musun

kavga mı istiyorsun c'mon

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...