Remus Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Senelerce uğraşıp 100'lerce başvuru yaptıktan sonra en nihayetinde İngiltere'de iş buldum, kontratı imzaladım. 10 Nisan'da İngiltere'deyim. I love you Reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 GL, gratz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Tebrikler, hayırlı olsun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 helal team o7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Artık sende buraya tatile gelince hava limaninda x6 falan kiralayip akrabalara "kurulu düzenimiz var, yoksa bura cennet, şükredin şükür " dersin heralde. Yoksa ne anlami var ingilterenin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 h.o. sektör iş ve koşullar nasıl. keşke biraz daha detay verseydin. dönerci misin danışman mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 (düzenlendi) lan önemli mi, adam bok çukurundan kaçmayı başarmış dönerciyim dese ne ceo oldum dese ne, her türlü kazanmış, tebrikler tekrar Mart 25, 2022 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 (düzenlendi) işi nerden buldun, onu da yazar mısın? indeed / linkedin vs. ben de 20 tane başvuru yaptım ama gerekli özeni göstermedim sanırım, 0 cover letter. gz team Mart 25, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Yarin aksama cevaplarim toplu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Tek soru var, Tıbbi Cihaz Belgelendirme sektöründeyim. İşi linkedinden buldum, aslında head hunter beni buldu gibide oldu. Ama linkedin en iyi yol, yurt dışı için. Genelde yurt içinden bulabilen firmalar linkedin ile pek uğraşmıyor gördüğüm kadarı ile. İgiliterede beyaz yakalar için skilled worker visa var, onuda sadece aşağıdaki linkdeki şirketler verebiliyor. Başvuru yaptığınız şirket o listede değilse zaten şansınız olmaz. https://uktiersponsors.co.uk/ İngiltere'de CV'ler biraz farklı oluyormuş, ben pek o kurallara uymadım. Artık Resim koymuyorsun, din, ırk gibi şeylerin olmaması gerekiyor. Baya bir link var bu tip CV hazırlamak için. Youtube , videoları bile var bir sürü. ---- 10 Nisan'da gideceğim, bu aralar evi topluyoruz. Eşyalarımızı satacağız burada, eşya lazım olursa haber edebilirsiniz. En büyük problemimiz embesil ev sahibi teki birde ginue pigimiz. Kendisine yuva arıyoruz. İngiltere'ye kemirgen götürmek çok masraflı ve uzun. 4 ay karantinada tutuyorlarmış hayvancağızı, bir de tırsak uçak da kalpten gider diye korkuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 kral maaş kaç, net mi brüt mü, rahat edemez buralar bunları söylemezsen dfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 buraya ailecek gelmeden once tek sen gelip bir nabiz yoklasaydin keske, neyse macera olur en kotu. Is nerede sehir olarak ve ev gibi seyleri veriyorlar mi? yok sadece maas verecekler ve sen herseyi halledeceksen nedir maas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Homeofis iş ama yaşamak için Manchesteri şeçtim, araba veriyorlar maaşda 5000brut gibi aylık. Yaşarız diye umut ediyorum. Yalnız acil ev bulup hesap açmam gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 5000 brüt net 3600 gibi bir şey yapıyor gördüğüm kadarıyla, ppp olarak da istanbuldaki 30 bine eşit diyor numbeo, yani acayip yaklaşık bi hesapla rahat yaşanır gibi düşündüm ama tabii kirası, masrafı, varsa çocuk paraları vesaire onlara baktırmak lazım. hayırlı olsun tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 (düzenlendi) ok guzel secim manchester taraflari londradan daha az masrafsiz diye biliyorum. sikinti evi tutmak icin senden banka isteyecekler, bankada senden adres isteyecek boyle bir kisir dongu var. bunu da genelde tanidigin bir arkadasinin adresinde yasiyormus gibi gorunup o adresdeki thames water, elektrik vb bir faturaya ek kisi olarak dahil olarak bankaya bir evrak gosterebiliyorsun. baska cozumlerde olabilir bir arastir en onemli ve sacma sikinti bu cunku. adres icin banka banka icin adres lazim gibi bir sacmalik. kontratli bir ise basladigin icin cok daha rahat da cozebilirsin herhalde.. aldigin maas bence yeterli, herhangi bir konuda yardim veya fikir gerekirse cekinme. iyi eglenceler. https://www.rightmove.co.uk https://www.zoopla.co.uk/ ev icin Mart 27, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Cok tesekkur ederim, sen nerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Hayırlı olsun yeni isim ve ulken, genel olarak hayat şartlarını ve harcamalari burada paylaşırsan süper olur. Seçim sonrası biz de arayışa girebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Londra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 congratz lad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 8 saat önce, Remus dedi ki: Tek soru var, Tıbbi Cihaz Belgelendirme sektöründeyim. İşi linkedinden buldum, aslında head hunter beni buldu gibide oldu. Ama linkedin en iyi yol, yurt dışı için. Genelde yurt içinden bulabilen firmalar linkedin ile pek uğraşmıyor gördüğüm kadarı ile. Bizim de belgelendirilecek Tıbbi cihazlarımız var, MDD-MDR geçişinden dolayı akreditasyonu olmayan firmalar sebebiyle sayının azalması çok yordu bizi tarih alamıyoruz. Şimdi Brexit sebebiyle UK'ye de ayrı başvuru yapacağız. Burada hangi firmadaydın ? Bakarsın yolumuz kesişir, gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar