Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 (düzenlendi) enter'a bastım direk oyun kapandı benim. şimdi de connection time out server falan bile seçemedim. Temmuz 18, 2024 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 (düzenlendi) giriyom 40'a ben de tabii izin verirse Temmuz 18, 2024 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 oynayabilen var mı ya? saç seçerken atıyo daha beni asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 10lv oldum ben ama dc yedim giremiyorum geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 perfect kadın yaparken dc etti beni de, uçtuysa kızarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 ana ekranı geçemedim ben daha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 40 unavaliable olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 nasıl bi server seçtiysem beli doğrulmadı awk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 maingate dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 60k adam dalınca menüye bakıyoruz demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 lan 1 saat oldu daha karakter ekranına bile geçemedim 1 kere server seçtirdi onda da direkt dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 yetememişler açılış için, bi kaç saate rahatlar heralde. bi de ps5 ve xbox da giriyor aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 beyler enter'a basınca disconnect oluyor girmiyor ya. ana menüde bekleyin enter tuşu aktif olunca basın giriyor. ben girdim oynuyom. 3 yıldır falan eso oynuyorum fena bozmuş benim ayarları. çok kopmuşum 20 tane skill atmalı mmo tarzından ya. nası alışıcam bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 (düzenlendi) 40'da karakter açtırmıyo ya, 44'e girdim üstteki yöntemle Temmuz 18, 2024 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 neyse beleş server değiştirme kuponu var store'da onla değiştirilebiliyor. 14 oldum ben de. çok ıvır zıvır menüler var ya, hepsi de birbirinden farklı ve oturcan işsiz işsiz zaman ayırıcan. neyse ki leveling hızlı ilerliyor lost ark gibi. ama ordaki gibi etkileşim sıfır herkes end game'e yarışıyor yanyana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 levelingi hızlandırdılar open betada herkes görsün herşeyi diye. menü olarak bence bi sıkıntı yok ya black desert da oynadım o daha rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 ben de dün sürekli düştü die saldım ya anca bugun düzgün oynuyorum. Var mı açılan bir guild yoksa açayım mı bir tane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 burdan devam mi edicek serverlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 yok haftaya kapanıyor. eylülde açılacak asıl oyun. bakın görün diye açtılar. yorumum şu olacak: leveling olayını kaldırsınlar artık ya. bıktım saçma sapan quest kovalamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 PC'den controllerla oynanabiliyor mu? Deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Loot Kavmi diye guild kurdum arkadaşlar EU 40 serverında. Nickim ''Mortiss'' invite istiyorsanız yazın bana veya apply edin aratıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Mortis, 18.07.2024 17:51 tarihinde dedi ki: Ama saçma sapan isim koymayın guilde. Mortis, 19.07.2024 13:34 tarihinde dedi ki: Loot Kavmi diye guild kurdum arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 hahah isim değiştirelebiliyor varsa fikrin buyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 çok yanlış bir servera girdik sanırım ya çok dolu, sürekli atıyor ve girilmiyor millet başka serverlarda oynuyor o sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 abi zaten aynı serverda olalım falan diye çok kasmayın, 3-4 gün sürecek sonra kapanacak ve full wipe. o yüzden gameplaye bakın, takılın yani. Sararsa, açıldığında toplaşırız gült mült kurarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar