razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 (düzenlendi) Daha 1 ay önce Lost Ark sarmadı salıyorum ben derken şunu yazmıştım On 16.02.2022 at 20:45, razzRaziel dedi ki: Ama benim tam olarak istediğim Lineage 3 aslında. Piç ncsoft yapmadı 10 senedir. En son yokluktan Lineage 2'ye dadandım yine geçen sene. Free olduktan sonra haliyle p2w leş bi oyuna dönmüş. Private server'larda takıldım, bi süre eskisi gibi baya keyif aldım. Ama gameplay o kadar eski ki lol. Oyuna girince zaten mal oluyosun oha bunu nasıl oynamışız diyerek. Veee sonunda... of of of. neyse biraz bilgi geçelim. NCSoft zaten baya uzun bir süre adam akıllı bir Lineage oyunu geliştiriyordu. Bunların Project TL diye geçen next gen bi projeleri vardı. Lineage serisinin yeni üyesi olacaktı ama yaklaşık bi 3 sene önce hikayesini elden geçirirken biz bunu yeni IP yapalım diye evirtmişler ve Throne and Liberty olmuş. Lineage 2'yi bilmeyen varsa şöyle bir spo geçeyim ilgilenen açar. Spoiler L2, Bugün bile hala onlarca private server'larında binlerce kişi tarafından oynanıyor. Hatırlayanlar olacaktır patide de kendi bölümü vardı hatta. 2004'te çıkmıştı WoW öncesi ama çok daha hardcore ve teknik anlamda farklı bir oyundu. Bugün hala oynanıyor olmasının sebebi full open world pvp, pk, gank ve guild'ler arası entrikaların dönmesi. Sehir ekonomilerini yönetmek için alliancelar arası kale savaşları, önemli boss'ları drop'lar için kapmak veya getirisi yüksek bölgeleri sadece kendi guilddekiler kassın diye elde tutmak için sürekli savaşlar/gank'ler dönerdi. Bu savaş savaş diye bahsettiğim şey de 200+ kişinin katıldığı dev olaylar aslında. O yüzden dönemine göre hayvani bir teknik altyapısı vardı oyunun. Ve yine aynı sebeple başka hiç bir oyunda deneyimleyemediğim unutamadığım anılarım var. Her ne kadar kare kare oynasak da zamanında. Şu Baium mesela, oyundaki epic boss'lardan biri (human for scale) şu da normal bir raid'de indirmek için gereken oyuncu miktarı, orada cücük gibi kalmış düşün. https://scryde.ru/x50video.mp4 O yüzden guild'ler alliance'lar kurmak zorundaydı ama yine de başka bir alliance boss yolunda tuzak kurup önce gelenleri sonra da boss'u kapabiliyordu. Neyse bugün en çok ruslar oynuyor. Baya kaos gibi görünse de aslında baya sistematik yapılıyor savaşlar o kadar karışık değil nooblar oynamıyosa. Oyunun dezavantajı, çok eski bir gameplay üzerine kurulu olması (point & click) ve full grind olmasıydı. Videodaki son sahnede golemlerle siege yapmanın next gen halini görünce aradaki fark gözlerimi yaşarttı sdf. Videoyla birlikte gelen bilgiler - PC ve Konsol - 2022 İkinci Yarı (Sadece Asia mı yoksa West mi bilmiyorum ama) - There are several features to make field play less monotonous for players. In the same area, the terrain may change as the weather changes, the flow of battle may change depending on the direction of the wind, and players may encounter new mobs over time. Hunting methods and purposes are constantly changing. For example, when shooting a bow, the direction and strength of the wind affect the range, and if players use lightning-type magic when it rains, a skill that only attacks a single target when it is sunny is changed to a wide-area skill. There are also things that affect the terrain. In siege warfare, there are several ways to infiltrate the castle, including through the castle’s underground sewers. However, when it rains, these places can fill with water and turn into an unusable route. Yine grind olacak gibi ama en azından monotonluğu kırmaya çalıştık diyorlar heralde, kırılacağını sanmıyorum. Ama bir skill'in yağmurlu havada AoE olması falan güzelmiş bak. - A unique travel mechanic is implemented in Throne and Liberty. Players are able to transform into a variety of animals to move around the land more conveniently. This is not limited to just land animals, as players can explore the skies and seas using the right transformations. In the transformed state, players can even offer a ride to other players! Videodaki iskelet boss'lardan biri tam skill atacakken herkes kargalara dönüşüp havadan saldırıyor. Demek ki raid stratejilerinde de önemli olacak. Güzel güzel. Bir de ek olarak yine Project E'leri var bunların daha çok Çin temalı (Çin pazarına hitap eden). Onunla aynı haritayı paylaşıyorlarmış ve iki oyunu bir araya getirecek bazı etkinlikler olacakmış. Bu videoda havadan düşen yıldızlı sahne onla alakalı sanırım. İki oyunun kıtası birleşecek miymiş neymiş. Spoiler Mart 22, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 yes baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 daha iyi grafikli bdo olur max (kardeşi gibi p2w tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 güzel gözüküyor ama trailerda frame drop görünce üzülüyorum ben yaasd sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 frame drop halledilir de benim en büyük korkum ncsoft. bütün oyunlarında bokunu çıkarttılar para olayının o yüzden oyunları vurgun yapıp sonra popülasyonu dibe vurma grafiğiyle ilerliyor. en azından kozmetik abanıp botları engellerseler baya yürürler. lost ark seviyesi olsa idare eder. ama competitive ve open world pvp olunca çok daha fazla para dönüyor, bokunu çıkartma riskleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Klasik Kore Grind olur. NCSoft farklı bir şey yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2023 (düzenlendi) büyük sıçışlar. mobil mmo kafasıyla yapmışlar. auto play ve trailer'dakilerden tamamen farklı combat sistemi var (karakterin saldırı için durmak zorunda olması falan). ncsoft'a yakarış olsun diye kapalı betadan derleme yapmışlar belki utanıp değiştirirler lol. Mayıs 25, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Ok o kadar da kötü durmuyor daha ileri videolarda. CBT bitmiş Kore'de. Bu arada oyun Amazon'da batıda, bakalım bi beta olur gibi yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Bu oyunların iyi veya kötü çıkmasından bağımsız hepsinin Amazonda toplanması hiç iyiye işaret değil bence. New world, Lost Ark, Blue Protocol, Bu oyun bir de yeni lotr mmo dan bahsediliyor. Bunların patchi, expansionı ıvır zıvır birbirine denk gelmesin diye uğraş vericekler. Örnek veriyorum başka firmanın elinde olsa Kasım 2023 de çıkıcak olsun, atıyorum Amazonun New world veya Lost arkın büyük bir expansiona çakışmasın diye 2024 ortasına ertelerler. Blue Protocol ilk önce global release olarak çıkacak diye duyurulmuşken şimdi sadece amazon tarafındaki versiyon ertelendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 abi amazonun aws gibi bir altyapisi oldugu giderleri dusuktur baya, ondan dolayi adamlar mmolari topluyolar olabilirler, sonucta gider yok ne gelse kardir diye. New world gibi ucretsiz hepsini ayakta tutabilirlerlerse ne guzel iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 release konusunda bir sıkıntı yok benim için, isterse geç olsun sonuçta korede çıkacak ve batı'ya daha düzgün halde gelir. batırmasınlar da tek istediğim o. kapalı betası alışagelmedik şeklilde aşırı optimize, akıyor oyun baya iyi yapmışlar bu grafiklere ve oyuncu yoğunluğuna oranla. en azından o sevindiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 (düzenlendi) Ben bir streameri izlerken baya kalabalık pvp de fps nerdeyse hiç düşmüyordu, bu senin linkledigin son videodaki kadar karakter yanyana WoW da gelince fps 20-30 lara iniyor 300 den. Bu konuda gerçekten iyi iş çıkarmışlar gibi gözüküyor bu durum Unreal Engine 5 in getirdigi bir güzellik değil ise. Mayıs 31, 2023 AmoRPHouS tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 pvp şakır şakır akıyor valla, şu f2p boku olmasa baya leziz olacak. pk, gank, 200v200 siege aksiyonlarını özledim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 amazon bunun da içine eder ona göre hypelanın 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 çok da güzel duruyomuş arkadaş 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Kore disindan oynanmiyor di mi su an. Hey gidi gunler L2 kore betasi icin ne kasmistik zamaninda vpn ler adresler id ler filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 yeni bitti kore betası, ilk defa açılmıştı. bakalım işte amazon batı'da yazın yapabilir diyorlar. bu yıl release normalde, konsollar ne zaman bilmiyorum ama cross platform da olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Ben hala bunu bekliyorum galiba avrupa pazarına çıkmadı:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 elden ele hypelıyalım 2 gün sonra batı için beta duyurabilirler (ağustos muhtemelen). ayrıca steam'de olacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 open world pvp yazınca damladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 (düzenlendi) tech beta kaydı açıldı amazon hesabıyla https://www.playthroneandliberty.com/en-us/sign-up Haziran 8, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Steam sayfası açıldı https://store.steampowered.com/app/2429640/THRONE_AND_LIBERTY/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 iyi başa çıkıyor ya kalabalıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 kore oyunları mı, aman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar