Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Clickbait yok, olay başlıkta yazıyor. https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2022/03/20220315-1.pdf Her sabah departmanımdaki çalışanlar Resmi Gazete bülteni hazırlıyor, içinden bu çıktı bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Mooore mooore, yetmez ama evet daha cok evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Tam bunu yazmaya gelmiştim çünkü inanamadım, hani inanamadıgım arttırılması degil de %30a nereden gelindiği, 0'dan 100e ne kadar sürede çıkıyor acaba, neyse zaten kur öyle bir göte kaçtı ki yurtdışı alışverişi hayaldi, fanteziye geçildi diye avunayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 150 euro altına da göz dikmişler maşasallah. Yapıştırın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Arabalarda KDV artacakmış ben onu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 EU da gumruk limitini kaldirdi gecen sene ama bu seviyede opmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Simdi bu sadece bireysel yurt disindan aldigimiz şeyler dışında, disardan gelen hersey icin de gecerli galiba. Doğru mu anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 ticari miktar ve mahiyet içermeyen denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Telefon pc beyaz esya gibi seylere de geliyo mu yani bu zamlar, kisaca onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 gayri resmi bir şekilde boykot ediyoruz galiba çin'i lol. endüstri ve diğer firmalar için bişey diyemem de son kullanıcı için zaten kur oranı ve shipping masrafı alışverişi bitiriyor çin dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 madde 62-4 bomba o nasıl birşey öyle. yolcu yanında gelen ürüne vergi, hediye diye gönderilen ürüne vergi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 2 saat önce, Remus dedi ki: Arabalarda KDV artacakmış ben onu bekliyorum. Bu nereden çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 3 saat önce, Seru dedi ki: madde 62-4 bomba o nasıl birşey öyle. yolcu yanında gelen ürüne vergi, hediye diye gönderilen ürüne vergi. abi ciddi mi bu wayannk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 €400 mü ne limiti var onun, bakmak gerek. Belli bir değeri geçince. Ama yanınızda telefon, gitar, dizüstü filan getirmeye kalkınca patlayabilir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 genç bavulcuların gözleri yaşlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Cari açık bu sene kol gibi büyüdü, yakında telefon, araba vs de yeni vergiler gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 vay emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 19 saat önce, roket adam dedi ki: Bu nereden çıktı? Radyoda duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 16 saat önce, Silphatos dedi ki: genç bavulcuların gözleri yaşlı ben proje bazli yurt disinda yasiyorum. proje bitiminde tr'ye geliyorum. tr'ye gelirken aldigim ev esyalarini haliyle yanimda getiriyorum. laptop gibi seyler de oluyor, mutfak robotu gibi seyler de. teker teker cogu 400un altinda kalir ama toplamda elbette ki gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Nasil taşıyorsun o aletleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Sınırlar açıkken ve bu kurallar yokken en güzeli otobüs kargo + uçak bagaj hakkı idi. Bu kurallar nasıl etkiler bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 vergi oranları artmış olmasa bile, uzun süredir saçma sapan devam ediyor bu işler. Yaklaşık 5 sene önceydi sanırım; amerikadan aldığım kulaklıkta cızırtı vardı, garanti kapsamında amerikaya kargoladım. Tamir edildi, geri yollandı, ptt gümrük vergisi istedi. sıfır ürünmüş gibi gümrük vergisi ödemek zorunda kaldım. wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Bu düzenleme 150 euro üstünü ilgilendirmiyor galiba da, öyle random mouse vb. alırken katmerli girecek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar