Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gümrük Vergisi EU (%18) dışı %30 oldu (ÖTV'li ürün için ek %20)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Tam bunu yazmaya gelmiştim çünkü inanamadım, hani inanamadıgım arttırılması degil de %30a nereden gelindiği, 0'dan 100e ne kadar sürede çıkıyor acaba, neyse zaten kur öyle bir göte kaçtı ki yurtdışı alışverişi hayaldi, fanteziye geçildi diye avunayım.

Mesaj tarihi:

gayri resmi bir şekilde boykot ediyoruz galiba çin'i lol.

endüstri ve diğer firmalar için bişey diyemem de son kullanıcı için zaten kur oranı ve shipping masrafı alışverişi bitiriyor çin dışında.

Mesaj tarihi:
3 saat önce, Seru dedi ki:

madde 62-4 bomba o nasıl birşey öyle. yolcu yanında gelen ürüne vergi, hediye diye gönderilen ürüne vergi.

?

abi ciddi mi bu wayannk!

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

€400 mü ne limiti var onun, bakmak gerek. Belli bir değeri geçince. Ama yanınızda telefon, gitar, dizüstü filan getirmeye kalkınca patlayabilir işte.

Mesaj tarihi:
16 saat önce, Silphatos dedi ki:

genç bavulcuların gözleri yaşlı

ben proje bazli yurt disinda yasiyorum. proje bitiminde tr'ye geliyorum. tr'ye gelirken aldigim ev esyalarini haliyle yanimda getiriyorum.

laptop gibi seyler de oluyor, mutfak robotu gibi seyler de. teker teker cogu 400un altinda kalir ama toplamda elbette ki gecer.

?

Mesaj tarihi:

vergi oranları artmış olmasa bile, uzun süredir saçma sapan devam ediyor bu işler.

Yaklaşık 5 sene önceydi sanırım; amerikadan aldığım kulaklıkta cızırtı vardı, garanti kapsamında amerikaya kargoladım. Tamir edildi, geri yollandı, ptt gümrük vergisi istedi. sıfır ürünmüş gibi gümrük vergisi ödemek zorunda kaldım. wtf

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...