razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 fena değildi ilk 2 bölüm çıkmış. bi 2-3 bölüm daha bakarım gidişata göre. müzikler ve sahneler başarılı. aperture science'ı al stanley parable ile birleştir. Scifi drama. https://www.imdb.com/title/tt11280740/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 eyw, güzele benziyor, Scifi drama beni alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 bir update yapayim dizi EFSANE, elestirecek bir yerini bulamiyorum dizinin next breaking bad severance olur benden söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 evet olmaz, ki alakası bile yok. yani bırakma ve devam etme arasında gidip geliyorum sürekli. hikaye yeterince çekmiyor ve sanırım bu prodüksiyonun zayıf olmasından kaynaklanıyor. yeterince karakter yok dizide, ana karaktere çok odaklanmışlar(intro'da bile) ama tek başına götürecek bi karakter değil. konu da çok yavaş ilerliyor üstüne. oha iyimiş diyeceğin bişey de olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 sadece bu dizi icin degil bu dusuncem, apple dizilerinin kendine has, asiri fake bir havasi var. konunun kendi icindeki dinamikleri yapay buluyorum surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Buradaki reklamla 3 bölüm izledim, beğendim ben. Sonunu toparlamakta zorlanabilirler gibi geliyor ama atmosfer falan hoşuma gitti ayrıca en sevdiğim oyunculardan Turturro da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 ben stiller, tropic thunder ile kendini kanıtladı ya. izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 introsu çok iyi. dizi için o kadar pozitif değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 şu adamın dansı iyiydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 (düzenlendi) bence bu dizi de güzel açıldı, story build-up güzel verdiler. hikayenin çekmemesi normal zaten "the office" tarzı ofiste geçen bir dizi ama komedi öğesi yok, "sürpriz" bekliyoruz - belirsizlik var hala. boka sarabilir senaryoya göre ama zaten final çok saçma bir"cliff hanger" olur büyük ihtimalle. s1e08 final. *4k ve Dolby Vision olması EFSANE. **yine de american gods gibi bırakmaz havada diye düşünüyor ben. zaten 2. sezon confirmed... Mart 28, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 (düzenlendi) Ben sevdim. Felsefesi, karakterleri, görselleri ve hikayesi ile beni kazandı. Son bölüm S01E08 tam bir cliff hanger. Nisan 3, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 On 28.03.2022 at 23:50, Goering dedi ki: s1e08 final. Hayır, ilk sezon dokuz bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 hakkaten koca koca adamlar bi imdbden kontrol etmedi mi. kimlerle diziliyoruz yahu. aptal silfatoş kokodemonun mesajı editlemiş 07'den 08 yapabilmiş o da anca. gerzek silf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 bitti sezon 9u izledim EFSANE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 On 28.03.2022 at 19:20, razzRaziel dedi ki: şu adamın dansı iyiydi sdf içinden çıktı, altıma sıçtım bu sahnede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 On 03.04.2022 at 16:33, goldbären dedi ki: hakkaten koca koca adamlar bi imdbden kontrol etmedi mi. kimlerle diziliyoruz yahu. aptal silfatoş kokodemonun mesajı editlemiş 07'den 08 yapabilmiş o da anca. gerzek silf haskjdhaksjhd yoktu ben baktığımda 09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 traileri begenmistim ama boylesine hayran kalmayi beklemiyordum. bastan sona mukemmel bir sezon oldu. konu ayri iyi, karakterler ayri iyi, aktorler ayri iyi. gercekten iyi bir sey izlemek isteyenlere tavsiye edilir. ilk bolum tek basina sabirsiz izleyiciyi ikna edemeyebilir o sebeple bir iki bolum daha devirip oyle karar verilmeli. yine sarmiyorsa artik yapacak bir sey yok. turturro ve patricia arquette ozellikle cok iyiler. walken da honorable mention. en sevdigim kisim o&d ve tablo muhabbeti oldu. cubicle'indan komputerine, muziginden kasabasina, animatronicse, tuplu ekranli kablolu networke dilini cok iyi oturtmuslar. acilisina da hastayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 final Spoiler hiç doyurmadı ya. güzeldi ama biraz az çözümleme oldu. yada cliffhanger butthurt bendeki bilemiyorum... bu yavıdiler diziyi lost gibi sündürür dandikleşir, ikinci sezonda da doymayız söyleyeyim. ikinci sezonda biterse gelin suratıma tükürün bunu alıntılayıp sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 ilk sezonda baglanan, aciklanan kisimlar bazi gizem odakli dizilerin muzdarip oldugu gerzekliklerden sakinilinacagini, acikladigindan fazla loose end birakma yolunu secmeyecegini sinyalliyor. ortalamanin epey uzerinde dikkat ve ozenle oruldugu cozulurken belli oluyor. baskasi olsa helly'nin kismini 4. sezonun finaline falan saklar. zaten bu tempoyla uzun da gitmez. Spoiler fak yu mr. milchick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Spoiler Marc karısı uğruna dungeon'da kalacak sanırım. Ula maden patronun kızı niye torpil geçmemişler buna, herkesle aynı muameleyi görüyor, nası iş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2022 Çok beğendim ilk sezonu. 8de bitse ucuz cliffhanger olmus derdim ama tam yerinde bitti 9’la. Başarılıydı, diger sezon havada kalan yerleri guzel baglarsa arsivlenip tekrar izlenecek dizi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 (düzenlendi) Dokuzuncu bölüm çok iyiydi. Spoiler Özellikle Helly ve Mark kısımlarında gerilim üst düzeydeydi. Irving'in Burt'ü bulmaya çalışması o kadar ilginç değildi ama anlaşılan o da şirketle ilgili bir şeyleri araştırıyor. Nisan 10, 2022 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2022 final iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 ilk sezonu bu yilin emmy odullerini supurur. harika dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar