Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 ben mi bulamadım diye bikaç kere arattım ama açılmamış başlık They're rowdy, they're ragtag, they're misfits turned mercenaries for hire. Vox Machina is more interested in easy money and cheap ale than actually protecting the realm. But when the kingdom is threatened by evil, this boisterous crew realizes that they are the only ones capable of restoring justice. What began as a simple payday is now the origin story behind Exandria's newest heroes. hiç oturup saatlerce Critical Role izleyemedim istesem de, onun yerine bu güzel gitti. ilk bölümü bitirdim şimdi, SARDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Çıktı mı bu sonunda ya, teaser trailer ümit vermişti bakalım nasıl olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 3 bölüm izledim bay eğlenceli, ABD'den güzel R rated çizgi filmler gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 tam d&d kafası +16 olması da iyi olmus küfür falan gırla izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 druid ve bard heal atmiyor. grupta ciddi sorc eksikligi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 of hemen bitirmiyim dedim ama 3 günde bitirdim yine de dayanamayıp sfdk season 2 when Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 haftaya 3 bölüm daha çıkacak. Bitmedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Ben de bu haftasonu başlayıp bitirdim. Büyüleri, itemları falan tanıyoruz zaten D&D'den. Aşırı büyük beklenti olmadıkça güzel izlemelik içerik olmuş. Karakterleri ve combatları min/maxlamamaları falan güzel. Bard büyüsü bitince ahanda diye rapier çekmek yerine dodge actionlarla kaçınıyor, druid low charisma yüzünden özgüvensizlikten tur harcıyor felan. Şöyle sağlam bir arcane caster eksikliği hissediliyor grupta. Dizi için adapte etmemişlerse DM de güzel iş çıkartmış, satır satır büyülerin aksiyonların birebir tanımlarına bakıp da "kitapta öyle bir şey yazmıyor" diye heves kırmak yerine yaratıcılığa, komboya falan önem vermiş, moblarda da aynısını kullanmış. Bard'ın heallamasına ben konsept olarak karşıyım, Bard'ın işi o olmamalı, oynadığım hiçbir bard'a da healing spell almam. Druid heallıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 1 saat önce, progamer dedi ki: haftaya 3 bölüm daha çıkacak. Bitmedi daha. oh yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 çok keyifliydi bu ya. devam sezonları da gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 hakikaten çok keyifliydi, 3 bölüm 10 dakikada bitiyormuş gibi geliyordu izlerken, pek beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 geçen bunun başlığına baktım bulamamıştım ya, bence de çok başarılı. Kaçırmayın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 (düzenlendi) zaten critical role seyreden biri olarak çok beğendim bende sezonu. @Oce4n Amazonla iki sezon anlaşmışlardı. 1 sezon daha kesin gelecek yani. Mart 1, 2022 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 percy'nin tripleri baydı bi de arc'ı çok uzatmışlar onun haricinde değişiklik oldu. ama bi invincible heyecanı alamadım, o bir bölüm hariç şahaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 başlamış 2. sezon. 3 bölüm çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 hele hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2023 AL LAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2023 Bunda bölümde dil seçerken normal ing. yerine bi de narrative ing. var, seçince DM ortam anlatır gibi tasvirli oluyo, atmosfer artıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2023 Görme engelliler için değil miydi o olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2023 (düzenlendi) Normalde öyle, ama burada DM metaforu gibi ekstra bir flavor katıyor konsepte uygun olarak. Seslendirmeyi anlatımı da özenerek DM gibi anlatmışlar gibi geldi. Ocak 22, 2023 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 abi konsept hic oyle degil ama dizide. frp ile tek benzerligi her birinin bi class'a benzemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Direkt olarak masaüstünden çevrilme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Hahahahkbsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 (düzenlendi) Direkt masaüstü oyun oynayıp bunu streamle yayınlayan adamların oynadıkları oyundan oluşturulan senaryoyla çekilmiş diziyi de "konsept öyle değil" diye yorumlamak ne bileyim Hayır bir de karakterleri seslendirenler bile bizzat oyuncular. Ki büyülerden damage tiplerine kadar her şey zaten tanıdık geliyor masaüstü oyunculara. Ocak 23, 2023 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar