Valthon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Hala ucuz lisans satan var mi burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 (düzenlendi) ben yazilimbudur diye bi siteden 5-6 kere aldim hicbirinde problem cikmadi oneririm Şubat 7, 2022 paradoksalkedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Amazon'dan win11 aldım 2 hafta önce, 35₺'ydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Yazilumbudurdan aldim bakalim tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 ben sağlamlisans kullanıyorum +10 alışverişim var sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 4 saat önce, paradoksalkedi dedi ki: ben yazilimbudur diye bi siteden 5-6 kere aldim hicbirinde problem cikmadi oneririm bende burdan 2 tane aldıydım, bide office 1 tane. sorunsuzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Valla kimden aldım hatırlamıyorum zamanında bir Windows 10 enterprise aldım paticik üzerinden, 5-6 sene oldu, sorunsuz kullanıyorum. Her kimsen Paticik üyesi, sana teşekür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 ben de forumdan aldığım win7yi önce win10 sonra onu da win11e upgrade ettim halen kullanıyorum, pro N sürümüydü her upgradede windows media pack mi ne öyle bir şey kurmazsan hiçbir video oyun vs çalışmıyordu saçma bir versiyondu ama win11le o da gitti düz proya dönüştü güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 bende win10 key var aliexpressten aldimdi ama sonra pcyi formatlayinca hesabima giris yapinca eski windows calisti o key'e ihtiyacim kalmadi. vereyim belese calisiyosa kullan iki üc ogrenciye falafel dürüm ismarlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 On 09.02.2022 at 14:27, Silphatos dedi ki: win7yi önce win10 sonra onu da win11e upgrade ettim halen kullanıyorum ben de aynı şekilde. 2014'te win7 ultimate almışım ertemmstein kimdi ise ondan. allah razı olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar