Seomaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Mekatronik Mühendisi; Elektromekanik sistemler, robotik, kontrol sistemleri ve araştırma geliştirme gibi alanlara odaklanmaktadır. Arduino ve Raspberry Pi'nin ortaya çıkmasıyla birlikte insanların robotiğe olan ilgisi her geçen gün artıyor. Artık küçük çocuklar bile nasıl programlandıklarını görebilirler. Mekatronik mühendisleri, teknoloji etkinliğinde herhangi bir yerde görülebilir. Mekatronik mühendisleri çeşitli alanlarda çalışma imkanına sahiptir. Mekatronik mühendisleri, mekanik tasarım, imalat, madencilik, savunma, robotik, otomotiv, ulaşım ve havacılık gibi çeşitli alanlarda çalışmaktadır.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Çok iyi oldu bu başlık, üni sınavına hazırlanan bi sürü insanız forumda, faydalanırız kesin.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Peki, meka*tronik mi yoksa mekat*ronik mi?
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 (düzenlendi) üni'yi kazanmış, linkedin testini çözmüş gelmiş sdsf. sen spam'i bırak da derslerine bak. Şubat 2, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Linki kaldırdım bu arada, yok seo. Gerçi sırf Seomaster diye bir isimle geldiğinde bırakmayı da düşündüm
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Forumda emeklilikte yaşa takılanlar ağlıyorken çok anlamlı olmuş.
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 mekatronik çok güzel bir dal aslında. yazılım/elektronik/makine hepsine yönelebilirsin. robot yapmak da çok zevkli.
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Benim össye girdiğim sene gebze mekatronik yeni açılmıştı, ne de olsa kimse yazmaz ben direk birincilikle girerim yeaaa diye hava yapıyordum ama benden 8-9 puan mı ne yukarda kapatmıştı asd Mekatronikle ilgili yegane anım budur.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 oraya girmis olsaydin belki bambaska bir hayatiniz olacakti sayin baltazar.
Öne çıkan mesajlar