Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 (düzenlendi) Bir süredir bunu kullanıyodum https://www.techspot.com/products/monitors/philips-bdm4037uw.150665/ Ofisten getirmiştik ancak işten ayrılınca geri verdim. Laptop ekranında kör olacağım neredeyse. Hafiften acil bir şekilde (yani amazon prime yarın teslimat ) bir monitör almam gerek. Kullanım amacım genelde iş (kod yazmak) ama arada açıp oyun oynarken de zevk almak istiyorum. IPS panel, VA panel hiç anlamam. Genel olarak monitörlerden hiç anlamam, 15 yıldır laptop aldım sadece. 144 Hz öneriyor arkadaşlar ama onların tek olayı oyun oynamak, 144 Hz'ye ihtiaycım var mı bilemedim açıkçası. Laptop'ta HDMI / USB 3.0 / mini display port çıkışları var. 40 inç fazla büyük geldi, 32 inç monitörlere daha sıcak bakıyorum. Önerilere açığım Edit: Aciliyet nedeni pazartesi şehir dışına çıkıp bir sonraki pazartesi de yeni işe başlayacak olmam bu arada. Yien sıkışık zaman denk getirdim işimi Ekim 29, 2021 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Samsung Odyssey G5 aldım gitti. Bütçe ve diğer parametreler içinde en mantıklısı oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 fena görünmüyor güle güle kullan . 120-144hz oyun oynarken önerilmesi normal , bu monitörler bayağı akıcı geliyor, gidip eskiye dönünce bariz farkediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 evet en mantıklısını almışsın, şu anda en makulu o. içinde kablo çıkıyor mu bilmiyorum ama mevcut kabloların max çözünürlük & tazeleme için yeterli gelmeyebilir, ona bir bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 odyssey'e biraz bok atıcam. G7 32'sini aldım 6-7 ay önce. Oyunlarda falan iyidir eminim de, yazılarda, kodlamada falan net eski monitorum daha iyiydi. https://www.viewsonic.com/tr/products/lcd/VX2758-2KP-MHD panel muhabbetinden sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 (düzenlendi) viewsonic alıp pişman olan görmedim ben. IPS panel diğer panellere göre renk üretimi ve viewing angle bozulmalarında üstün. not: konu yanlış bölümde. Nisan 1, 2022 KillJoy tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 (düzenlendi) On 07.03.2022 at 15:33, ShadowFax dedi ki: odyssey'e biraz bok atıcam. G7 32'sini aldım 6-7 ay önce. Oyunlarda falan iyidir eminim de, yazılarda, kodlamada falan net eski monitorum daha iyiydi. https://www.viewsonic.com/tr/products/lcd/VX2758-2KP-MHD panel muhabbetinden sanırım. aynı çözünürlükte daha büyük ekran almışsın yanlış görmüyorsam. yazıların daha kötü görünmesi normal o yüzden. @KillJoy VA siyahlarda IPS'ten iyidir, renklerde de kafa kafayadır ama dediğim gibi mesele panel değil, çözünürlük burada. PPI daha düşük çünkü (109 vs 92) QHD yerine ultrawide QHD alsaydın (3560x1440) böyle olmazdı, PPI daha yakın, hatta 32 inçte daha yüksek kalırdı (116). 34'te tam kafa kafaya geliyor 27 QHD ile. sorun monitörde değil, amaç farkından böyle olmuş. textle uğraşan adama daha kötü gelmesi çok normal. yanlış gördüysem sorry. Nisan 1, 2022 PrudenT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 12 dakika önce, PrudenT dedi ki: mesele panel değil, çözünürlük burada. PPI daha düşük çünkü (109 vs 92) QHD yerine ultrawide QHD alsaydın (3560x1440) böyle olmazdı, PPI daha yakın, hatta 32 inçte daha yüksek kalırdı (116). 34'te tam kafa kafaya geliyor 27 QHD ile. sorun monitörde değil, amaç farkından böyle olmuş. textle uğraşan adama daha kötü gelmesi çok normal. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar