roket adam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 mi? epeydir hiç yurtdışı yapamadım bir değişiklik olsun istiyorum. vize falan da yok o bakımdan iyi. lakin bilet ciddi derecede pahalı. yani şöyle diyeyim, 1 kere cancun'a gidip gelene kadar, 3-4 kere barcelona'ya gidip gelebiliyorsun neredeyse bilet ve mil olarak bakıldığında. tabii ki para da her zaman limitli. beklentimiz de deniz kum güneş gezme tozma vs, eşimle gidicem. gidenlerin nokta atışı yorumlarını da alsam ne güzel olur. bi gaza geldim ama cancun-tulum gideyim mi. valla bilemedim. şimdi gitmezsem bi daha hayatta gitmem gibi geliyor. ama işte 3-4 kere başka yerler görebilecekken tek yere gitmek de bi soru işareti. vesaire vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 korona nasılmış oralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 ağustostan beri falan düşüşte, abd de sınırı açıyormuş yakın zamanda. onun dışında aşılılar için karantina, covid testi zorunluluğu vs falan yok. özelllikle karantina olmadığı için orayı tercih ettim, mesela bali de listemde, keza phuket de, ama ikisinde de karantina var diye hatırlıyorum. risk olarak dersen istanbulda zaten max riski alıyorum üstüne bu ay pakistan'a gideceğim, yani buralarda takılıp bir sıkıntı yaşamıyorsam orada da yaşamam inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 (düzenlendi) dominik cumhuriyeti nasil acaba bende orayi merak ediyorum. dogadir, anzak kalintilaridir fln seviyosan arkadaslar tulum u ovmuslerdi yalniz cancun-tulum arasi seyahat (araba kiralarsan ne ala da), toplu tasima ile gidersen cok rahat edemeyebilirmissin. cancun benim gordugum kadari ile abd li turistler denize girip, cok hareket etmeden tikinip, icsinler diye design edilmis bir yer. hos ben ilk defa gittigimden, meksika da gotu kestirmeyelim diye de fazla etrafi dolasmamis, otel ve cevre restoranlarda, alisveris yerlerinde takilmistim. etrafta uzun namlulu silahlarla dolasan askeri koruma tipleri vardi, o yuzden de tirsmis olabilirim gerci safd senin kendi planin tabi ama, ben sirf tr'den cancun/tulum ikilisine gelmezdim sanirim. eger multi point tatil yapacaksan, ne bileyim bir vegas, ordan miami, asagi ineyim cancun, ordan karaip adalari fln gibi birsey olsa aradan cikartilir. Ekim 18, 2021 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 1 ay falan kalacaksan git anca geziliyor 1 ayda meksika kocaman ülke, aksi halde gereksiz bir harcama olur bence. şu ekonomide avrupa da sacma olur zaten de neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 kaba etini sevmiyorsan kestirmek icin guzel bir destinasyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 13 saat önce, reyou dedi ki: dominik cumhuriyeti nasil acaba bende orayi merak ediyorum. ablalar guzel. tek onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Tam bir beyaz yaka aktivitesi olur, 16+16 saat gidis donus ucak, jetlag yuzunden 3er gun mal gibi olmak garanti. Elde edecegin sey de kum gunes ve gezme tozma iste. Eger oradaki antik piramitleri falan gezmeyeceksen ofiste “aagbi meksikaya kactik yilbasinda, kemiklerimiz isindi yeaa” deme haricinde bir olayi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 (düzenlendi) Kambocya ya git diyecegim ama onlemleri sikilastirmislar. 1 hafta karantina uyguluyormus gelenlere. Ekim 18, 2021 Gallant tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 senin yerinde olsam taylandın güncel durumuna bakardım covid kısıtlamaları açısından. saat farkı, p/f, uçuş süresi vs açısından mis gibi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 tayland patlak durumda ya, karantina falan var. kamboçya da öyle. yoksa tayland 1 numara dediğin gibi, hem daha kısa hem daha ucuz hem daha keyifli muhtemelen. hızlı turistik abd vizesi verseler abdde bi yer de bakacağım ama seneye anca yetişir gibi görünüyor turistikler. başka öneriler var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Ben olsam Christmas Market ruhunu koruyan şehirlere giderdim ya. Prag vs. mükemmel oluyor o dönemler. Lviv ve Kiev de diğer alternatifler (vizesiz hem) kum güneş yerine böyle bi' alternatif önerebilirim. Bi' bakın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Yilbasinda harika olur be kumsal,havai fisek fln. Ben olsam giderim. Diye trolliyecekrim ama yazik olur gidersen kiyamadim asfg. en kotu zamanlama olur. Ne kadar it kopuk var (yerel halktan) hepsi senin gibi kutlamak istiyecek cancun da kumsalda olur fln. Mekanlar desen yilbasinda girilmez ve soyguncu moda bürünür. Turkiye vari bir ulke secmissin aynisini dusun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 hala bi plan yapamadım vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 On 18.10.2021 at 18:00, roket adam dedi ki: tayland patlak durumda ya, karantina falan var. kamboçya da öyle. yoksa tayland 1 numara dediğin gibi, hem daha kısa hem daha ucuz hem daha keyifli muhtemelen. hızlı turistik abd vizesi verseler abdde bi yer de bakacağım ama seneye anca yetişir gibi görünüyor turistikler. başka öneriler var mıdır? Amerika en yakin 2023 tarih veriyor die duydum arkadaslardan turist vizesi icin onun disinda konsolosluk kapalı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 2 saat önce, roket adam dedi ki: hala bi plan yapamadım vallahi. Abi lütfen acele et kendimizi yiyoruz burda acaba yılbaşında ne yapacaksın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 (düzenlendi) https://bilet.ucuzaucak.net 3600 lira Ekim 22, 2021 Flassh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 oha bu kadar dandik arayuze sahip bir sitenin bu kadar ucuza ölü cikarir gibi bilet cikarmasi.. hlls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 instagramdan takip edin. kelepir biletin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 bilet güzel de schengen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Kartel savaşları sebebiyle polislerin turistlere belli bölgelere girilmemesi için yaptığı uyarılar var. Macera yaşayayım dersen o ayrı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Meksika'da 2012de yanlış bilmiyorsam, hükümet narcos ile anlaşıyor. Narcos belirli bölgelerden çıkıyor. Gitmeden zaten tekinsiz yerleri illaki arastirirsiniz. Kısacası turistik yerlerde bir şey olmaz. Meksikalılar güzel insanlar, yiyecek ve alkol aşırı ucuz. Ben 9 şişe tekila getirmistim Turkiyede bulunmayan, hala duruyor çoğu asdfg Tek dikkat edilecek nokta, bize göre temizlik konusunda daha "sloppy"ler. Oteller temiz görünse de olmayabilir, yanınızda havlu vs götürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 aldım bileti valla 15 ocağa, mexico city iniş cancun dönüş. bakalım nası olacak baya merak ediyorum. başka bir şehir, gezi vs önerisi olan varsa alabilirim. bu sene bi plan daha yapabileceğim gibi görünüyor. gerçi dolar 15 olacak ama olsun hayal kuralım zamanı gelince gerçekleştiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 vay anasini bu kadar gaz almaya ve dolara ragmen yapistirmissin bileti. dikine giden insanlar bol bol curro yiyip, tekila yapistir. bizim icin meksika purosu da tad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Iste gercek zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar