Seru Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 power'dan jinx'e dönüşüm bana hiç organik ve gerçekçi gelmedi zaten. onun haricinde dizide herşeye eyvallah'ım var hiçbir konuda bir karar alamayan jayce bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 (düzenlendi) @axedice Noldu karin Jinxe bakmani yasakladi sanirim hahahaha. Dert etme kanka senin yerine biz severiz Jinxi. Sen sahnesi cikinca gozlerini kapat hadim etmesinler. Kasım 22, 2021 cicibeybe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 jinx karımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Tam tahmin ettiğimiz gibi ergen magneti karakter, teker teker avlıyor ergenleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 u jelly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Bitirdim cok iyiydi, detaylar inanilmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 5 saat önce, Seru dedi ki: power'dan jinx'e dönüşüm bana hiç organik ve gerçekçi gelmedi zaten. onun haricinde dizide herşeye eyvallah'ım var hiçbir konuda bir karar alamayan jayce bile. düşününce çok ekstrem bir durum değil de daha fazla işleyebilirlerdi. en büyük kırım singed sonrası oluyor. o da biraz ekşi tat bırakıyor. onun yerine bir 3 bölüm daha dilemma yaşasa daha doğal bir geçiş olabilirdi sevdim gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 (düzenlendi) bayağı iyi yapmışlar helal olsun. herşeyden çok sahne kompozisyonları, kamera yönetimi hoşuma gitti sanırım. animasyon olmanın verdiği avantajları değerlendirmişler. konu ve karakterler genel olarak iyi gitti sonlara doğru çok hızlı flip floplar hariç. son iki bölümde çoğu. Spoiler vi’nin undercity diye yıllarca yırtındıktan sonra silkoyu silkecem diye cait’i sallayıp jayce’e koşması, onun da bir maç attıktan sonra çarını silmesi, 15dk önceye 180 dönüp açılım sürecini başlatması, sayın silko demeye başlaması. bütün konseyin önce ayağa kalkıp sonra birdenbire kabullenmesi. jinx hadi heyheyler gelip gidiyor onu anladık aklı güya başında insanlar dansöz gibi dönünce ciddiyeti kaçıyor işin. viktor’un hikayesi ve hareketleri daha mantık dahilinde gitti mesela. azıcık fotoşop yapabilsem jayce’in silkoya gül uzattığı şekilde meşhur resmi editlerdim. ikinci sezonda piltover undercity’e vicait liderliğinde özel harekatı gönderip temizlesin şer yuvalarını, diyeceğim odur. Kasım 23, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Spoiler viktor'un koşma sahnesinde duygulandım. en çok o karakterin arc'ı beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 2 saat önce, Sam dedi ki: azıcık fotoşop yapabilsem Ben de fotoşop beceremiyorum ama sana yıllar önceden kalma bi borcum vardı tam olarak bu konuda, bugün onu aynı amatörlükle ödüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Iste forumda aradigimiz kaliteli icerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 5 saat önce, axedice dedi ki: Ben de fotoşop beceremiyorum ama sana yıllar önceden kalma bi borcum vardı tam olarak bu konuda, bugün onu aynı amatörlükle ödüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 On 22.11.2021 at 13:32, axedice dedi ki: Tam tahmin ettiğimiz gibi ergen magneti karakter, teker teker avlıyor ergenleri harley quinn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Ohooo 2024 november mı daha çok varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 sızmış ilk 5 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2024 Manyak bolumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2024 Abov başladı mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 abooovv viktorlu kısımlar çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Bu arada arc şeklinde 3 bölüm birden çıktı biliyonuz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar