Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arcane (Netflix)

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Dandik bir oyun için (bir taraf saldırıyor, diğer taraf saldırıyor, wave wave minionlar akıyor, karşının base'ine patlatıyorsun, "ponçik" gözüksün diye konulan küçük karakterler var, korkutucu gözüksün diye konulan büyük yaratıklar var felan) şahane bir worldbuilding kasmışlar sanki. Umarım seri de bu kadar başarılıdır.
LoL'le DotA'yla felan alakam yok, tek oynadığım karakter Soraka'ydı, ona rağmen izlerken Hype oluyorum.

Mesaj tarihi:

Oyunla hiç ilgim olmamasına rağmen sanat tarzı hoşuma gitti fragmandan, öyle ilgimi çekti.
Beğendim güzel olmuş.  Hatta dayak yemeyeceksem Dota'ya göre baya fark var. Maaşallah Riot kesenin ağzını açmış.

Mesaj tarihi:

Act 1 (1-2-3 bölümleri) sırasında gördüğümüz karakterler şunlar mı, LoL oyuncuları dürterse sevinirim:

Spoiler

Ryze (cüppeli büyücü), Vi, Heimerdinger, Jayce, Jinx (Vi'nin kardeşi), Singed

"Jinx wasn't crazy before, at first she was a sweet and innocent girl from Zaun—a tinkerer with big ideas."

Mesaj tarihi:
2 dakika önce, Bone dedi ki:

Act 1 (1-2-3 bölümleri) sırasında gördüğümüz karakterler şunlar mı, LoL oyuncuları dürterse sevinirim:

İçeriği gizle

Ryze (cüppeli büyücü), Vi, Heimerdinger, Jayce, Jinx (Vi'nin kardeşi), Singed

"Jinx wasn't crazy before, at first she was a sweet and innocent girl from Zaun—a tinkerer with big ideas."

Spoiler

jinx, vi, jayce, heimerdinger, viktor, ekko var. o büyücü ryze değil sanırım. singed silco veya yanındaki bilim adamı diye düşünüyorum ben ama açıklanan bişey yok henüz belli değil.

Mesaj tarihi:

hikaye, çizimler aksiyon filan beğendim de. 3. bölümün sonunu beğenemedim. 

Spoiler

bu kadar hızlı satılır mı ya. tüm team'i öldür griefle, chatten 2 laf yedin diye hemen kendini düşman erkeğin kollarına at... tam rapor atmalıkmış jinx.

• Yeni Oluştur...