sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 yakında çıkacakmış. lol ile pek alakam yok ama muhteşem olmuş animasyon stili bayıldım. izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 Grafikler ve çizimler şahane olmuş. LoL'u sevmem de sırf o estetik tarz için izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 dota animeden daha iyi olmuş. şişmana bi darbe daha xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 olsa da izlesek be, keşke geldiğinde açsaydınız topici canım çekti ksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 runeterra'nın sanat stilinde yapmaları iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 animeler üstünden mi kapışıyolar şimdi de dandik mobalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 kapışmadan daha çok evren yaratma çabası diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 Oo çok iyi abi artık kitaptan değil de oyundan spoiler vericez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 viktor'u çok merak ediyorum bakalım nasıl işlemişler motivasyonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2021 Vi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Dandik bir oyun için (bir taraf saldırıyor, diğer taraf saldırıyor, wave wave minionlar akıyor, karşının base'ine patlatıyorsun, "ponçik" gözüksün diye konulan küçük karakterler var, korkutucu gözüksün diye konulan büyük yaratıklar var felan) şahane bir worldbuilding kasmışlar sanki. Umarım seri de bu kadar başarılıdır. LoL'le DotA'yla felan alakam yok, tek oynadığım karakter Soraka'ydı, ona rağmen izlerken Hype oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 izledim şimdi ilk act'i on numara olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Cok guzel art Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Uzun süredir izlediğim, teknolojik olarak, en iyi animasyon sanırım. Takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Oyunla hiç ilgim olmamasına rağmen sanat tarzı hoşuma gitti fragmandan, öyle ilgimi çekti. Beğendim güzel olmuş. Hatta dayak yemeyeceksem Dota'ya göre baya fark var. Maaşallah Riot kesenin ağzını açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 lol hiç oynamadım ama dizi animasyon ve produksiyon seviyesi olarak muazzam. iki bölüm izledim hiç fena değil sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 Act 1 (1-2-3 bölümleri) sırasında gördüğümüz karakterler şunlar mı, LoL oyuncuları dürterse sevinirim: Spoiler Ryze (cüppeli büyücü), Vi, Heimerdinger, Jayce, Jinx (Vi'nin kardeşi), Singed "Jinx wasn't crazy before, at first she was a sweet and innocent girl from Zaun—a tinkerer with big ideas." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 2 dakika önce, Bone dedi ki: Act 1 (1-2-3 bölümleri) sırasında gördüğümüz karakterler şunlar mı, LoL oyuncuları dürterse sevinirim: İçeriği gizle Ryze (cüppeli büyücü), Vi, Heimerdinger, Jayce, Jinx (Vi'nin kardeşi), Singed "Jinx wasn't crazy before, at first she was a sweet and innocent girl from Zaun—a tinkerer with big ideas." Spoiler jinx, vi, jayce, heimerdinger, viktor, ekko var. o büyücü ryze değil sanırım. singed silco veya yanındaki bilim adamı diye düşünüyorum ben ama açıklanan bişey yok henüz belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 hikaye, çizimler aksiyon filan beğendim de. 3. bölümün sonunu beğenemedim. Spoiler bu kadar hızlı satılır mı ya. tüm team'i öldür griefle, chatten 2 laf yedin diye hemen kendini düşman erkeğin kollarına at... tam rapor atmalıkmış jinx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 ben de 3. bolumun finalini belirtecektim, katiliyorum biraz havada kaldi orasi. onun haricinde cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 Ocean tam gamer yorum yapmış yalnız ağır travma yaşadığını ve çocuk olduğunu da es geçmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 ACT 2 çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar