Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 ben bu oyunu çocukluktan kalma alışkanlık jagıd elyıns diye okuyorum düzelmiyo da. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 simdi farkettim, ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 dolar artıp duruyo bu da artar mı yaw, alsammı direk bugün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 refund sansi her zaman var, dolarin dusme sansi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 indirim 15 temmuza kadar, önce reviewlere bakarsınız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 Darksun, 09.06.2023 21:51 tarihinde dedi ki: indirim 15 temmuza kadar, önce reviewlere bakarsınız işte. steamde 14-15 temmuza kadar da, greenmangamingde herhangi bir süre belirtilmemiş. ondan hemen alsammı diyorum orası daha ucuz malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 gmg'i bilmemde steamde normalde indirimli fiyat belirleyince 28 gun cooldown geliyor yeniden fiyatlandirma yapamiyorsun, eger degismediyse tekrar. pre-order 7 haziranda acildiydi, 4-5 temmuza kadar dayanmasi lazim o fiyatin en az. "Developers won’t be able to discount a product for 28 days “following a price increase in any currency”, and price changes can’t happen while a promotion is live or “scheduled for the future”. Additionally, discounts can’t be less than 10% or more than 90% off the price." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 aklımda $/tl kur ekranına bakarken geriye sayan cd tuşunu spamleyen bir developer canlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 @Norak @Sam gmg'de satın alınca cdkey hemen geliyor mu, yoksa oyun çıkınca mı geliyor? Sonuçta ikisinde de 14 temmuza kadar bekleyecez ama merak ettim işte asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 gmg'den birşey alalı yıllar oldu ama hiç pre-order almadım doğrusu. release sonrası alınca hemen geliyordu. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 hemen degilde sanki cikis tarihinin 1-2 gun oncesinde gonderiyorlar gibi aklimda kalmis 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 alıyom ben bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 Shadow, 09.06.2023 21:08 tarihinde dedi ki: dolar artıp duruyo bu da artar mı yaw, alsammı direk bugün? aptal kafam ya, gmgde 300den 400tlye çıktı sallanınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 onumuz Summer Sale oldugu icin gmgdeki gene degisebilir indirimi, belli olmaz, ille ordan alcam diyorsan, ama steam fiyati uygun zaten risk yok refund vs oldugu icin. ha yok day 1 oynamayacaksan sene sonuna wintersale da her turlu indirimde, ama fiyat degisebilir tabi o zamana. 899 diye girismesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 bence konunun JA olduğunu düşününce fazla acele etmeye gerek yok, çok fazla fail oyun çıktı. Steam de %20 indirimi var zaten ratinglere bakıp almak daha akıllıca olur. 40-50 TL için gmg idi refund dı riske etmeye değmez boşverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 (düzenlendi) @Norak yok be abi, ben bekleyemem fazla zira çok seviyorum bu türü ve seriyi Haziran 15, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2023 bunun indirim süresi kısalmış şimdi release e kadar yazıyor. Yani reviewlardan sonra alırız kısmı bayağı aceleye gelmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 steam dolar kurunu artırcak diyorlar, alsammı yarını beklemeden? yarın bir extra indirim gelir mi summer salede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 oyun daha çıkmamış ki Summer Sale'de niye indirim gelsin? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 kesin gelir bekle bence 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 aldım gitti nayslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 iyi etmişsin , şu indirim oyun çıktıktan sonra devam ediyor olsaydı beklerdimde, şimdi en kötü alıp felaket çıkarsa oynamadan refundlayacağım bende. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar