Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 tuttuğu topu içeri almış adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Altay sürekli geri doğru gidiyor ya ulan tuttuğun topu da böyle amele gibi yemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 On 08.08.2021 at 17:53, kizillelma dedi ki: Kim Min-jae ( Canavar ) https://www.transfermarkt.com.tr/min-jae-kim/profil/spieler/503482 .. On 08.08.2021 at 19:08, Liebe dedi ki: Her maç sarısı, 3 maçta 1 kırmızısı garanti On 08.08.2021 at 19:15, Fistan dedi ki: 35 milli maçta 4 sarı kartı var On 08.08.2021 at 20:21, Liebe dedi ki: Videolarını izledim, Türkiyedeki gerizekalı hakemlerle bu kanaate vardım. Tackle harika adamda yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 (düzenlendi) sağlık olsun arada basit sarı kartlarla oluyor böle Ekim 17, 2021 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 26 dakika önce, Liebe dedi ki: Altay sürekli geri doğru gidiyor ya ulan tuttuğun topu da böyle amele gibi yemezsin. Samuel de suçlu golde, madem yere yatıyorsun tam yat, kafayı kaldırmış etrafı izliyor denyo ya, tam kafasının yerinden geçti top. Sangare girse onun yerine devrede beraberliğe oynarız 10 kişiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 osayi yatmış köşeyi kapatmış top altayın kucagına geliyor o da içeri aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 3-1 . zaten tüm maç tek kaleydi. FB top mop oynamıoyrdu normal bu skor ts ye karşı. Hamsik de olsa 5-6 rahat olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Ya sen hala konuşuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 11 kişi olsak rahat yenecekmişiz sacçmasapan bi maç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 nazar değdirdiler Ati ve Kime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Takımda adam gibi sistem olmayınca patlıyor bir şekilde. Fenerde normalde 10kişi de olsa atak yapabilecek adamlar var. Hele ki hamşik ve envakayamesiz %50si gitmiş ts ye karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 cidden 4231 oynatsın adam gibi ya bu nedir, 3. stoper ve kanatlar hep sorun oluyor hoca kimi koyarsa koysun Altay(Berke) Sangare-Kim-Ati-Novak Sosa-Gustavo Ferdi-Mesut-Rossi Valencia(Beriaha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 ne 4231’i ya canavar gibi taktik var, şıkır şıkır da işliyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Takım fena değil. Dümdüz operasyon. Oyna devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Ali koç ayaklanma çağrısı yapıyor taraftarlara. Doğru kararlarda bunu yapan ligin 2. yarısında neler yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 rize maçını söyledi ali koç, neden bu kadar bekledim koçum hiç ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 2. sari kart cok sacmaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Özete baktım şimdi, ilk sarı doğru, ikinci sarı çok saçmaymış, haksız yere kırmızıya dönmüş kart. Penaltı doğru karar, kucaklamış resmen forveti adam. Altay'a bir şey olmuş, sarhoş mu çıktı uykusuz mu çıktı naptı bilmiyorum ama özette bile sayısız pozisyonda tepki bile verememiş, ya da çok geç tepki vermiş. Kedi gibi uçuyodu bu çocuk. Üstüne tuttuğu topu içeri alınca heralde onun etkisinden çıkamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 penalti %100, penalti pozisyonunda kirmizi vermeliydi direkt eger o kural kalkmadiysa, hem sarilma hem ayaga darbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 26 dakika önce, Rewendor dedi ki: Altay'a bir şey olmuş, sarhoş mu çıktı uykusuz mu çıktı naptı bilmiyorum ama özette bile sayısız pozisyonda tepki bile verememiş, ya da çok geç tepki vermiş. Şu benim de dikkatimi çekti. Direkten dönen topta izliyo, penaltıda da aynı şekilde. 3. golde de sanki pingli hareket ediyor... Bu arada VAR 2. sarılara da müdahale edebiliyor olsa daha iyi mi olur ne... Pozisyonda faul bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Hoca kaleci Berkeye şans versin madem, adamın kontrat bitiyor bu yaz ve gitmeyi düşünüyormuş şans bulamadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 haa VAR mudahale edemiyorsa olur oyle hatalar, ben onu atlamisim. https://ibb.co/dt9Z1Bg https://ibb.co/MRm0n2v https://ibb.co/yWDCyNC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Fb golünden hemen sonra Osai Mesut a çıkardı, kabak gibi pozisyonu Uğurcan'a nişanladı. Dünya yıldızı Mesut ağam maç 0-2 gelecek, hele ki TS deplasmanı 5dk sonra o taraftar ne AVcı ne takım bırakırdı o sahada, Arkasına dk 13 Kim ağa, önünde 2 fenerli defans +50m kaleye mesafe varken neden çekip indiriyorsun arkasına 2.sarı zaten malum. Bunlarıda geçtik geldik Altay beye , olm bu sezon 2.lan bu içeri topla girmek nedir ya? çel dışarı yumrukla falan illa bi topu tutma sevdası var saçmalıyor o yüzden. Nwakame Perez Denswill hepsi sakatlanarak çıktı ona rağmen kendisini MEsut'a tercih eden FB Bakasetas resital verdi. Cornellius girince zaten içeriyi acaip karıştıran adam boru gibi penaltı, haketti TS zaten. TL:DR ; Maçı koparacak anları değerlendiremeyen ve hata arkasına zincirleme devam eden hatalar/Beceriksizlikler. He bide Hakem senin de ABV . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Eee... Şey... Kimse bişi yazmamış??? Ama olmaz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 aga ne yazalım ben anlamıyorum bu takımı, iyi gidiyoruz diyoruz puan kaybediyoruz yine de lider kalıyoruz falan sonra 1-2 maç iyi gibi gidiyor sonra hop saçma sapan bir maçla ligte liderlikten olmuşuz, aslında fena değiliz diyoruz hop avrupada elimize veriyorlar falan böyle kafalar bizim karman çorman oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar