kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Fabricio Bustos ile anlaşıldı Takımı ile görüşme devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Dirar Kasımpaşa ile anlaştı … Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 Elma geç kalmış... Fener Estoril'den Miguel Crespo diye bir adamla anlaşmış. Adını daha önce hiç duymadığımdan bakayım dedim. https://fminside.net/players/84122771-miguel-crespo FM'de Gençlerbirliği'ne almam. Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 vitorun yeğeni falan herhde bu kim olm ahehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 Seneye antwerp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 Caner gitti .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 minik gözler mi abi o sondakiler ne onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 _ yazacak çok şey var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Best of Mergim Berisha | FC Red Bull Salzburg | Goals and Assists https://www.youtube.com/watch?v=vj6uDy-ZnUw .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Enes ünalın twente günlerini hatırlattı bana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Cidden enes ünal 2 ya bu berisha. Valenciayi sunun icin kesiyorsa vah pereyranin dusuncesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 rıZAAAAAAAAAAAAAAA zor sampiyonluk bu oyunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Bence 1 puan iyiydi dünkü maç için hatta Altay sıçmasa daha devamı gelirdi gollerin. Hali hazırda mhy yeni döndü serdar yok pelkas yok milli takımlardan dönen bir sürü yorgun topçu var üstüne dün 4 sakat daha verdik maçta. Sivas'ın da yerlerde sürünen futbolcuları falan sağolsun maç oynanamadı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Niye valencia yok ilk 11de anlamadım, enes ünal v2 berisha oynuyormuş yine. Güzel taraf eskisi gibi fb maçı salmıyor pek. Geçen seneden en büyük farkı bu, rakibin henüz almanyada galibiyeti de yok yanılmıyorsam, kötü dönemdeler. inş kazanır fb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 çok iyi başladı fener. erken gol bulursa 3-4 atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 3 pas 1 gol şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 İlk yarının son 10dksini izleyemedim ama Fener 90dk pres futbolu mu oynamaya çalışıyor?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 valla boktan bir gol yedik ama oyun çok heyecanlı. Sevdim ben açıkça. Rossi yerine Pelkas daha iyi olur 2. yarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 alkışlar takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Fener iyi, geçen seneye göre epey fark var. Rossi ve berisha çöp. Boş transferler olmuş. Pelkas valeencia irfan/mezut ideal olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 tırt gol yedik. bir de rossi baya kötüydü. ilk yarıda daha iyiydik ama yine de bir başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Allah - Fenerbahçe gerginliği başka bir boyuta taşınmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Bir tek bize olur. Ben penaltının dönüp Frankfurt golü olmasını bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Şu maçın hakemi başka bi herif olsaydı rossiye rağmen 5 atardık. Penaltıyı da 10 dakkada kullandırıp selaniklimin psikolojisini bozdu ibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar