FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 5km bizden az koşup, genciz kardiyo var diyo ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 o gol neymiş ya sesli güldüm uhahuaeuu, ülke puanı için güzel 3 puan gj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Valla onu bunu bilmiyorum da bu sene 3 büyük de kimliklerine geri dönüyorlar artık gençlik ateşi midir parasizlik midir bilmiyorum bam bam bam top oynamaya çalışan takımlarımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 yok la olur mu koştuğu mesafe önemli değil, şl için 120 demezler. Hocalar bilmiyor, uzmanların uydurması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 la olum ben de seni destekliyorum sakin ol champ. 60 koşup şl kazanan takım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 bol koşulu 0 puan bekliyorum sizden, bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 hocana söyle önce takıma idman yaptırsın. lazio gibi takımlara yeter ama bjk, dortmund ayarında takımlar silip atalar sahadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Lİ DER (Uefa grubunda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 tebrikler, golü şimdi gördüm yanlız bayağı komikmiş :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 direkten donen topa saysinlar. kale direginin altindaki hamambocekleri cikti disari, o nasi suttu oyle brehh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 (düzenlendi) 12 saat önce, Laorx dedi ki: * AHAHHAAHHAAHHAAHHA. Sabah sabah guel eglendim. Eylül 17, 2021 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 9 saat önce, FuCKiR dedi ki: bjk, dortmund ayarında takımlar silip atalar sahadan Ahahahahahhahahasd eglence devam ediyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Lavli vin, nays geym. Kıngrats. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 golümüz mükemmelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 çalışılmış pozisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Halili inatla oynatiyor ama cagne ile net pozisyona giriyordu gs. Adam gibi pozisyonu yok baskili oynarken bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Ft maç sonu Yeni "8 de kapanır 18 de " sezonunu acacaktir. Oyuncular suclanacak. Tek haklı ve hatasız ft olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 2 saat önce, FuCKiR dedi ki: Halili inatla oynatiyor ama cagne ile net pozisyona giriyordu gs. Adam gibi pozisyonu yok baskili oynarken bile oynatsa o da elestirilir merak etmeyin tr tarihinin en buyuk hocasi bunu da cozecektir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Abi ama dogruya dogru, cagne varken tkaim pozisyona giriyordu. Galiba tweet atmis cagne bana haksizlik yapiyor vs gibilerinden ondan almamis kadroya. Herkesle kavga ediyor ya su egosu en cok takima zarar veriyor. Eski baskani öldurdu öldurcek.icimizdeki Dusman dedi direkt adama. Vekil baskan burak geldi direkt %100zamli 3 senelik sozlesme cakti adam. Valla baskan/td olunca gonderemezsin de adami. Zor gs nin isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 Zaaaaa çeken bile kalmamış takıma artık fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 babel aşkı şenol'un kenan aşkı gibi bitirecek terim'i. oyuncuları ıslıklamış taraftar ama böyle gidersek terim'in ıslıklanması yakındır. inatla aynı oyun planında ısrar etmesi yeni bir plan ortaya koyamaması zor duruma düşürüyor bizi.son 3 yıldır pozisyona girmekte zorlanıyoruz anca birinin götüne başına çarpacak yada kaleci hata yapacak öyle gol atacaz yoksa başka yolu yok bu plan ile oynatmaya çalıştığı 4-1-4-1 ile beklerin çok aktif olması gerekiyor ama terim'in istediği tarzda bir bek 30-40m dan başlıyor.sacha boey iyi yapıyor o işi ama van aanholt defansif olduğu kadar ofansta iyi değil çok fazla pas hatası yapıyor,yedlin de aynı şekilde.beklerden de verim alamayınca pozisyona girmemiz imkansız oluyor.üstelik kondisyon sıkıntısı da yaşıyor iki bekte 60-70 den sonra geri dönmekte zorlanmaya başlıyorlar artık. babel ve feghuli yi bu yüzden oyuna alıyor ama bu ikisi de salmış artık gereksiz beklentisi var bu ikiliden. geçen yıl emre akbaba'yı oyuna alıp karambol goller atıyorduk ama o tarz oyuncu da yok artık onu da yolladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 2 saat önce, Cthulhu dedi ki: Zaaaaa çeken bile kalmamış takıma artık fds seni mi kırıcaz, zaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 17 saat önce, FuCKiR dedi ki: Abi ama dogruya dogru, cagne varken tkaim pozisyona giriyordu. Galiba tweet atmis cagne bana haksizlik yapiyor vs gibilerinden ondan almamis kadroya. Herkesle kavga ediyor ya su egosu en cok takima zarar veriyor. Eski baskani öldurdu öldurcek.icimizdeki Dusman dedi direkt adama. Vekil baskan burak geldi direkt %100zamli 3 senelik sozlesme cakti adam. Valla baskan/td olunca gonderemezsin de adami. Zor gs nin isi. buarada cagne sağlam tweet atmış. öyle böyle değil, fena giydirmiş,demiş ft-halil baba-oğul -babel> kutsal ruh. sonra silmiş vs ama terim affeder mi adam kaostan besleniyor almış kadro dışına. Bazıları artık 2. adam da olamayacak dediği de cagne imiş. Muhammed forma girmezse ben yazayım şimdiden fwde halil ile gs 4 veya 5. tamamlar ilk yarıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 ya arkadas falcao gitmis, cagne cezalanmismis mohammed gol atamamis cok onemli seyler degil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar