Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mining / virüs


sylvanas

Öne çıkan mesajlar

fransız kaldığım bu konuda yardıma ihtiyacım var.

 

oyun oynarken bilgisayar birkaç defadır mavi ekran veriyor, nvd... gibi bi hata kodu vardı. windows 10 kullanıyorum ve google'dan hata kodunu aratınca nvidia ile ilgili olduğunu öğrendim. önce bi self justify yapayım, 520+ oyunum, öyle küçük ya da f2p oyunlar da değil bir sürü AAA içeren bi kütüphanem var. ama arada fitgirl filan yapıyorum ve ekran kartı madenciliği konusunda uyardılar. normal windows defender ile tarayınca bi şey çıkmıyor, çıkması gerekir mi olsa? ya da virüs diye mi geçiyor bu ekran kartı maden yazılımları? neyle nasıl taratabilirim onu öğrenmek istiyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fitgirl orijinal sitesinden/trackerlarından indiriyorsan temizdir. Mavi ekran geçen günlerde benim başıma da geldi. AMD chipseti windows update üzerinden yapmışım (!) ama haberim yok. Makina bi saçmaladı bir kaç oyunda da hata verdi sonra güncelleme silecekken geçmişte gördüm daha sonra board sayfasından tekrar indirip kurdum düzeldi.

Board MSI B450 Gaming Max

GPU : Nvidia 2060S

pS : Ayrıca NVidia son driverını da indirip kurmuştum onu da not düşeyim ama sistem yavaşlaması (SSD hdd gibi çalışıyordu) problemi direk chipset ile alakalı.

ad3m tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...