Anelor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Selam, 5 aylik garantisi devam eden iPad Air var elimde. Tertemiz cillop gibi alet. Yeni iPad Pro'yu aldigim icin satiyorum. Persembe gunune kadar alici cikarsa Turkiye'ye gelirken getirecegim. Fiyat 5500 TL. https://www.facebook.com/marketplace/item/605601657499893 Facebook marketplace linki fotolar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Selam, Taksitli ve istediğin renk seçeneği ile 5.600TL'e satılan bir ürün için zor bir fiyat. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 kibar balta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 aeuheauhaehu efendi çocuk tanzer gibi adamsın salih dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Yeni ipad pro cok iyi ya m1 chiple rahat 5-6 sene goturur alet. Bir sonraki versiyonlarinda mini ye fln da gelse keske m1. Fiyati da kol gibi oldu pro'nun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 @paramecium un, Vedat Milor ile bir akrabalığı falan olduğunu düşünüyorum gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 varsan baksan yetmez ama evetçidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 14 saat önce, paramecium dedi ki: Selam, Taksitli ve istediğin renk seçeneği ile 5.600TL'e satılan bir ürün için zor bir fiyat. Saygılar. Selam oyleyse almayin benim iPad’i tabi ki. E ucuzmus ya ne guzel Apple’in sitesinde 6bin kusur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 (düzenlendi) Geçen ay kampanyada 5 bin tl'ye satıldı sıfırı. 3500-4000 lira falan eder max. Haziran 22, 2021 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 3500-4000e satan varsa alayım hayal dünyası olmuş roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 https://www.apple.com/tr-edu/shop/buy-ipad/ipad-air sıfırı 5900 lira sitesinde. bi de taksitle alınabilen bir şey. 2. el 5500 tabii ki pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 hiç arama bile yapmadan cimri.com'da 5800'e bulunabiliyor https://www.cimri.com/tablet-pc/en-ucuz-apple-ipad-air-4-64gb-10-9-inc-wi-fi-myfq2tu-a-tablet-pc-gok-mavisi-fiyatlari,631727101 boya takıntısı olmayanlar için 5650 sdsf https://www.trendyol.com/apple/ipad-air-4-nesil-10-9-64-gb-wifi-tablet-myfp2tu-a-rose-gold-p-59118919?boutiqueId=570838&merchantId=110032&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_urun_listeleme&adjust_tracker=1xed9e_u72in2&adjust_campaign=cimri_urun_listeleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 5600 lira çarpı 0.75 ikinci el ederi 4200₺ hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 Selam, Koruma kabının içine soktuğum için en ucuz renk kombinasyonunu tercih ediyorum ben ipad/iphone için. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 12 saat önce, Anelor dedi ki: Selam oyleyse almayin benim iPad’i tabi ki. E ucuzmus ya ne guzel Apple’in sitesinde 6bin kusur. Mali kiymetli belli sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 On 23.06.2021 at 10:32, Fistan dedi ki: 5600 lira çarpı 0.75 ikinci el ederi 4200₺ hayırlı satışlar garantisi devam ediyorsa 0.8 ile çarpılabilir. Yeni versionu çıkmamışsa 0.85 ile falan da çarpılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Selam, Apple ürünlerine garanti TR'de 2 yıl, peki dışarıdan alınan ürünler için global 1 yıl mı yoksa sıfır garanti mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 (düzenlendi) 1 yıl galiba, ben apple ürünlerimi servise götürünce hiç bir kayıt vs sorulmuyor, 2017 model mbp'm i klavye sorunundan götürdüm garanti bitiminden sonra, tüm alt kasa değişti, klavye, speakers ve batarya, yapışıkmış çünkü hepsi sdf, for free Haziran 24, 2021 cabiria tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 5 saat önce, paramecium dedi ki: Selam, Apple ürünlerine garanti TR'de 2 yıl, peki dışarıdan alınan ürünler için global 1 yıl mı yoksa sıfır garanti mi? Saygılar. iphone'da iş değişiyor(du, sistem değişti mi bilmiorm ama en son şu şekildeydi: ). simcard takılan ürünlerin(iphone özellikle) asya ve avrupa pazarı için ürettiği iki ana versionu var. ( bu ana versionlarda ürünlerin aslında desteklediği gsm versionları değişkenlik gösteriyor GSM-1900, GSM-1800, GSM-900, GSM-850. Fakat telefonun kullanımında bir sıkıntı çıktığını duymadım) Amerikada ya da arap yarımadasında bu ürünler karışık olarak satılırken, avrupada sadece avrupa için üretilen ürünler satılmakta. Çinde ve çoğu asya ülkesinde ise, yine sadece o bölge için üretilen modeller satılmakta. Türkiyede satılan ürünler de avrupada satılan ürünler ile aynı (ana) seri numarayı taşımakta. Dolayısı ile, amerikadan ya da dubai'den aldığın ürün eğer asya pazarı için satılan ürünlerden ise global olan garanti türkiyede ya da avrupada geçmiyor. Git dubai'ye ya da amerikaya orada yaptır ürünü diyorlar. Ama eğer yurtdışından aldığın ürün, avrupada satılan ana seri numaraya sahipse global garanti geçerli oluyor(du). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Ben dubai'den aldığım telefonu TRde tamir ettirdim sorgusuz sualsiz. Dubai Apple Store'dan almıştım, global falan değildi direkt Dubai versiyonuydu, Facetime olmayan model. Yıl 2019 olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 CDMA iphone'lar türkiye'de servis alamıyor. kutusunun arkasında GSMbişi yada CDMA yazar. eğer yurtdışından cdma cihaz alırsanız apple store'lar bağlanamıyor bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 burada model numaraları yazılmış; https://servis.xyz/iphone-lte buradan doğrulayabilirsiniz: https://www.apple.com/tr/iphone/cellular/ model numarasının yanında türkiye olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 (düzenlendi) aynısı vardı 2017 air ile takas ettim ben de, 5kdan sahibindene atmıştım 1 ay falan arayan soran olmadı, arkadaşların bahsettiği taksit sebebiyle insanlar genelde fazla verip taksitli alayım kafasında mecbur, takas et takas fasdasdsa Haziran 28, 2021 Meow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar