Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 ben haftaya aldım randevuyu da yarın gitsem yapacaklar mı yani adamlar saçma geldi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 (düzenlendi) yes, benim randevum yarındı, kız kardesimin bugun. onu goturdum bugun, millet zerglemiş hastaneleri randevu fln bakan yok diye. hastane dışında sokakta kuyruk vardi, içeri girince önce bi form dolduruyosun yan etkilerle ilgili okudum anladım diye işte. sonra 5-10 tane aşı odası oluyo, kuyrugu en kısa olana geçip bekliyosun. sıra gelince hemşire tc kimlik sorup, telefondan sistemde sorguluyo. sistem sana aşı çıktığını gösterirse, direkt yapıyo randevu mandevu sorgusuz sualsiz. devamında saglık bakanlıgı sms atıyo aşı oldunuz diye. Haziran 15, 2021 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 iyiymiş bugün gidim ben de o zaman huaehuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Bizde bugün gidenler olanlar olmuş şirketten. Bir kısmı da yarına almış randevu. Benim haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 13 saat önce, -Bonesoul- dedi ki: edevlet girişi ile buradan gogo: https://mhrs.gov.tr/vatandas/ bunu bilmiordum valla.. ama gece 3-4 gibi denediğimde sistem açılmıştı.. alamayan varsa, gece deneyebilir 4-5 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 (düzenlendi) Haziran 15, 2021 KillJoy tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 yaz sonuna doğru almak daha iyi değil mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 oldum geldim ben, ne randevuya bakan var ne kimliğe bakan var form doldurup sıraya giriyosun klasik türk işi online randevu sistemi, her şeyde mi böyle olur lan bi kere şaşırtsalar sadece burada da dendiği gibi hakkının olup olmadığına bakıyolar tcden, sms gelmiş ilk doz uygulandı vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 (düzenlendi) çok hızlı geçtiler bu sisteme yığılma olması normal.ingiltere aşılamada sırf yığılma olmasın diye normalleşmenin 4. aşamasını erteledi.aşılama hızı konusunda biz de baya eleştiri alıyorlardı alın lan size aşı dediler galiba alsdhglasdg Haziran 15, 2021 Esnaf tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 @Silphatos gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 eyv, 1 hafta bekleyecektim bi de belki 1 haftaya aşı kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 aynen bu sekilde zerglendigi surece ne olacagi belli olmaz dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 15 dakika önce, Silphatos dedi ki: eyv, 1 hafta bekleyecektim bi de belki 1 haftaya aşı kalmayacak Randevun 1 hafta sonraydı, erken gittin aşı oldun ve şu mesajı mı yazdın; 1 saat önce, Silphatos dedi ki: oldum geldim ben, ne randevuya bakan var ne kimliğe bakan var form doldurup sıraya giriyosun klasik türk işi online randevu sistemi, her şeyde mi böyle olur lan bi kere şaşırtsalar sadece burada da dendiği gibi hakkının olup olmadığına bakıyolar tcden, sms gelmiş ilk doz uygulandı vs diye Bravo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 şark kurnazı dediğimiz veya şam şeytanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 ikinci dozda boyle hizli olucak mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 (düzenlendi) tamam da ben haftaya olmaya okeydim, randevu saatlerine uysalar ve sadece saatinde ve randevusı olanları yapsalar bugün 100+ kişinin yanında 1 saatten fazla beklemektense haftaya yanımda 5 kişi varken 5dkda olmayı tercih ederdim ama marabalar ülkesi burası maalesef Haziran 15, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 ben de şişli etfal için aynı şeyleri okudum, randevumu özel hastaneye değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 adam gönüllü gelmiş aşıya vursunlar işte, senin randevu haftaya git sonra gel diyince belki gelmeyecek davar yine, bir de amcası teyzesi alamıyo randevu telefonla bile, vurul geç tantana yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 gelmezse gelmesin lan bana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 gelmeyen adamda mutasyon gelişir senin vuruldugun aşıyı etkisiz kılar yatar kalırsın eriksen gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 (düzenlendi) genel bütün tr'de silph'in dediği gibiymiş. gelene "form doldur, sisteme girsinler" diyorlarmış sonra tckNO kontrol ve aşı. randevu sistemi çalışmıyor, yığılma olmasın diye öylesine koyulmuş prosedür. valla pati'ler faydalansın ztn 200 kişiyiz Haziran 15, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 (düzenlendi) hay mutantını sevdiğimin, ikna ettin ama hadi olsun herkes. ama aşı olnda da olmayan da bir şekilde tadacak zaten virüsü zamanı gelince Haziran 15, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Bugun ozel hastaneyi arayip randevum persembe ama carsamba gelsem asi olabilir miyim diye sordum, ayni gun icinde istediginiz saatte gelin ama farkli gun gelirseniz yardimci olamiyoruz dediler. Belki de aramayip barzo gibi kapilarina dayanmak lazimdi "Aşu varumuş aşu yapun" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Valla ben Pazar gittim, hastanede randevu zamanlarına göre liste yapmış, ona göre alıyorlardı. Erken geleni de almıyorlardı. Yeditepe'ye gittim. Belki tüm memlekete açılınca sistem bozulmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Bizim şirkette zamanından önce gidip olanlar varmış birkaç kişi, söylediler. Ama özele gidip reddedilen bir kişi de var var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar