Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 bence bu ara bulabildğiniz tüm ucuz kodları alıp üyeliğinizi uzatın, gamepass e de sağlam bir zam kapıda, nerdeyse aylık2 dolar şuan dssfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 3 aylıktan 12 tane alıyorsun üzerine 1 tane ultimate alıyorsun 3 senelik cepte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 ben geçen sene 2.5 senelik almıştım 1.5 sene kaldı, bitene kadar hükümet değişip dolar makul seviyelere gelir inşalla fsdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 (düzenlendi) valla bende buna güzel bir yatırım diye bakıyorum 34 ayyaptım ben o 1 ayda ziyan olmasın diye uehae 2024 nisanında mı ne bitiyor ölme eşşeğim ölme. Kasım 23, 2021 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 apple arcade'den de xbox game pass'den de randıman alamadım (konsol tarafı) pc için game pass EFSANE sadece back 4 blood ve age of empires için bile değdi. ben stack'leyemedim mala bağladım, yanlışlıklı active ettim fln bu konunun başında var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Birşey sorucam bu 30-36 ay kodları aktif edip en son ultimate'i aktif etmiştik zamanında. Şimdi üzerine tekrar 3 aylık live gold alsak bu linkden: https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/xbox-live-gold/CFQ7TTC0K5DJ/000D ne oluyor? Subs 3 aylık daha uzuyor mu yoksa bunu 1 aylık ultimate'e falan mı çeviriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 ultimate'ye çevirme işlemi tek seferlik hak. 1 kere yaptın mı hak gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Ölücü arkadaşlarıma sordum halihazırda ultimate hesabı olanlar şöyle yapmış: Windows store'dan halen 6 aylık live gold gift ile 120 liraya mı ne geliyormuş, burdan kodları toplayıp kenarda bekletiyorlarmış. Kodların son kullanım tarihi de olmadığı için, ultimate'in bitiş tarihinde bu kodları aktif etmeyi planlıyorlar fsdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 42 dakika önce, Dark_Soul dedi ki: Birşey sorucam bu 30-36 ay kodları aktif edip en son ultimate'i aktif etmiştik zamanında. Şimdi üzerine tekrar 3 aylık live gold alsak bu linkden: https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/xbox-live-gold/CFQ7TTC0K5DJ/000D ne oluyor? Subs 3 aylık daha uzuyor mu yoksa bunu 1 aylık ultimate'e falan mı çeviriyor? golddan ultimate e geçince bu hesabı uzatmak için anca ultimate alabiliyorsun malesef. Bir yerlerden gold/pc kodu vs de bulsan ultimate e çevirirken süreden yiyerek çeviriyor. Birileri dh forumlarında hesabın süresi bitince aynı işlemi bir daha yapabiliyorsunuz yazmıştı zaten öteki türlü saçma olmuyor mu yeni hesap açarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 (düzenlendi) Hesabımız Ultimate değilde PC için Game Pass ise, önce Ultimateye mi çevireceğiz yoksa önce kodu girip sonra 45tl mi yatıracağız? edit: eğer hesabınız aktif iken kodları girerseniz 1/3ü kadar oluyormuş süresi, yani 36ay alsan 12aya düşüyor aman dikkat. Kasım 24, 2021 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 17 saat önce, Dark_Soul dedi ki: Ölücü arkadaşlarıma sordum halihazırda ultimate hesabı olanlar şöyle yapmış: Windows store'dan halen 6 aylık live gold gift ile 120 liraya mı ne geliyormuş, burdan kodları toplayıp kenarda bekletiyorlarmış. Kodların son kullanım tarihi de olmadığı için, ultimate'in bitiş tarihinde bu kodları aktif etmeyi planlıyorlar fsdsfds terazine abandım pampa +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 ultimate e çevirme işlemi en son yapılacak olay sakın önce yapmayın ilk sayfalarda örnekleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 (düzenlendi) detay vermek gerekirse, bütün +6 aylık kuponları yüklüyorsunuz/redeemliyorsunuz 5-6 tane ama her kuponda "Ultimate'e çevireyim mi reiscan?" diye soruyor hepsine "hayır efem" diyip, sonuncuda "yap pampa" demek lazım. Kasım 24, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 (düzenlendi) eyvallah 6 aylık aldım şimdilik, du bakalım zam gelcek diye daha çok almak istiyorum ama bilemedim neyse Kasım 24, 2021 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 3 aylık görünüyo bende max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 6 aylıklar kaldırıldı. max 3 ay satıyor microsoft. hepsiburada, medimarkt gibi yerler de 12 aylık kodu 300'e satıyordu. doları fırsat birip 340-360 yaptılar.. 3er 3er kendi mailinize hediye atarak stackleyebilirsiniz ultimate süreniz varken yeni live gold eklerseniz 1/3 kaybediyorsunuz. süresi bitince yeniden stack yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 21 dakika önce, dreagloth dedi ki: 3 aylık görünüyo bende max 6 aylık için windows storeda livegold kısmında sol altta paylaş ikonu yanında hediye et ikonu var. oradan bakın 6 aylık 119tl var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 16 dakika önce, applev0dka dedi ki: 6 aylıklar kaldırıldı. max 3 ay satıyor microsoft. var hala 2 saat önce aldım yukarıda anlattığım yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 gördüm eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 (düzenlendi) 47 dakika önce, applev0dka dedi ki: ultimate süreniz varken yeni live gold eklerseniz 1/3 kaybediyorsunuz. süresi bitince yeniden stack yapılabilir. ultimate bittikten sonra 1-3 ay neyse bir süre sonra kupon'la gold yükleyince upgrade'i 'tekrar teklif ediyormuş' benim mart gibi bitiyor ultimate, kuponların tamamını eklemeden upgrade etmiştim. bakalım kısmet Kasım 24, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Kihkihkih, 9 ay aldim 21gbp, thx tayyip! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 (düzenlendi) olm ben keriz gibi her ay ödüyorum. nasıl yaptığınızı da zerre anlamadım ya. bilal e anlatır gbi anlatsanız ya bana. çok mal değilim bakın avukatım acık anlatsanız anlarım. şimdi anladığım şu 6 aylıklardan alıp 3-4 tane ekleyip ekleyip her ultimate yapıyım mı dediğinde de yok panpa diyeceğim. en sonuncuyu girdiğimde de YAP ULTİMATE KANKS diycem. olacak. doğru mu anladım? EDIT: PC için yapmak istiyorum Kasım 24, 2021 GokTuRK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 (düzenlendi) Sadece pc icin ultimate gerekli mi? Edit : Sanirim degilmis xbox pc pass yeterli. Kasım 24, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 nerden alıyosunuz cok aylıkları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Gamesatis denen siteden alip vpn ile ekledim web uzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar