dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Öldü galiba danimarkalı futbolcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 alkış geliyor arada umutlanıyoruz ama inş. ölmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 5 dakikadan fazla kalp masajı yaptılar herhalde, umarım iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 oha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Kurtarmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 21 saat önce, Silphatos dedi ki: şenolluk pek bir şey yok bence takım o kadar da toptier değil, gruplarda çoğu maçı bala göte aldılar zaten. izlanda son saniye tokatlıyordu hatta hatırlarsanız.. italyaya zaten yenileceklerdi, diğer iki maça iyi hazırlanmaları lazım Yani okaya ozana vs falan o kadar uzun süre tahammül etti ki ben yerimde sinirden kendimi seviyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Abi eriksene çok sevindim, ilk defa bunu yaşayıp kurtulan bir futbolcuya denk geldim Vivien foeyu gördüm, pueartayı gördüm vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 ümit özat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Heee o da var, komple çıkmış aklımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 bunu nasıl unutursunuz, uzun uzun kuran yaparkları yırtmış diye öldü falan tartışılmıştı zamanında sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 1. pandev yaşıyor muydu halen 2. ne dandik bi gol oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Hollanda ukrayna sürpriz olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 guzel basladi, hadi ukrayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 (düzenlendi) koskoca hollanda top şişiriyor pffff. vergilerim nereye gidiyor asdfg Haziran 13, 2021 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 güzel yarıydı bence. ömer üründül yoktu sanırım hiç sesini duymadım onun olmaması da büyük artı.ingiltere maçında uykumu getirdi adamın bayık konuşması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 yaremcükkkkkk turnuvanin en iyi maci su ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 eriksen bunu saha dışında bi yerde yaşasaydı gg idi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 11 saat önce, MrLevie dedi ki: koskoca hollanda top şişiriyor pffff. vergilerim nereye gidiyor asdfg hocan frank de boer olunca öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 saat 22.00da ispanya - isveç iyi maç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 23 saat önce, FuCKiR dedi ki: saat 22.00da ispanya - isveç iyi maç olur olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 çok kötü oldu hatta. isveçin böyle kapalı oynayacağını hiç tahmin edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Bu isveç bütün turnuvalara nasıl katılıyo ben ordayım, hiçbir zaman iyi takımları yok, her turnuvanın da en sıkıcı takımı oluyolar. 2002 dünya kupasında arjantin karşısında bi frikik golü atıp yatmışlardı, arjantin de dünyaları kaçırmıştı gerçi ama o zaman nefretim tavan yaptı bunlara karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 zlatanı bu sene kadroya almamış mıydı isveç? yoktu sanki dün kadroda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar