MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 kimmich'in 8 puanını yedeklerde yazık ettim bıraktım afdkfhgsf geçen hafta hiç gelecek vaadetmemişti herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 (düzenlendi) 1 saat önce, neokrasi dedi ki: sa. topici yeni gördüm. zirveden giriş yapmış gibi oldum. doruklara sevdalıyız, kızılçulluyuz. İki maç günü wildcard ve limitless kullanmadan puan penaltısı yemeden iki farklı kadro yapmayı nasıl başardın yahu? Edit: hah pardon limitless varmış 2. günde :) Haziran 20, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 italyanları 3leyeceğim diye kafaya koymuştum ama kadrolara baktım rotasyon haftasıymış. wild card'ı bastım en ucuz iki savunmacıyı aldım. italya gol yememe serisini sürdürsün diye yağmur duasına çıktım. tuttu. bu akşam bi keyifli uyuyacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 9 saat önce, MrLevie dedi ki: kimmich'in 8 puanını yedeklerde yazık ettim bıraktım afdkfhgsf geçen hafta hiç gelecek vaadetmemişti herif. bunu gördüm. benim içim gitti gördüğümde. Kimmich fantazi şampiyon liglerinde fix adamım. hiç hayal kırıklığı yaratmadı. ilk defa bu turnuvada terste bıraktı birinci maç. macaristan maçında beklentim var ondan fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 sladkşfndjgbf wayanaldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 bundan sonraki aşamada ne olacak? elenen oyuncuları satıp yeni oyuncu alma hakkımız olacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Kaptanı De Brunye tutarak Ronaldo'dan gelecek puanları bozduk İspanya fena yatırdı, 2 puanla son maça girip de orada rotasyon yapılır mı yaa... Llorente'den puan alamadım, son maç olduğu için değiştiremedim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 abi acaip kin tutuyorum şu mbappeye. Mevcut avrupa şampiyonasında 189m euro ile en pahalı futbolcu, lan 1 gol at arkadaş. 1 assist yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 1 penalties earned 2 pts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 VAR olmasa Burak Yılmaz şampiyondu o puanları toplaya toplaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 (düzenlendi) ilk maçlara hiç hazırlanmamıştım bok gibi puan geldi. ikinci maçlara biraz hazırlandım yine bok gibi puan geldi. üçüncü maçlardan önce takımı bile yenileyemedim ikinci maçlardaki takımla bok ötesi puan aldım. bu sefer olacak ama hisssediyorum. eidk: arkadaşlarla olan ligde 1.yle aramda 105 puan var, bu ligde 50 puan. O ligden umudum yoktu artık burası için devam edicem oyuna fdsfds Haziran 24, 2021 DRaGoN_SLaYeR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Hay... İtalya 115. dk'da gol yiyince hem kaleciden hem defanstan hem ortasahadan gelen clean sheetler bi anda gitti, tam güzel puan aldım diye seviniyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Ben yeni öğrendim ya bu oyunu xD 27 puan geldi dünkü maçlardan. Bir de bilmeden devamlı kaptan değiştirmişim ben, 2şer gol aran lukaku ve lewa'ya kaptanlık vermişken, onlardan alıp başkasına vermişim sonra mal gibi puanların silindiğini bilmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 (düzenlendi) aslında 15 senedir falan aynı kurallar, cl fantasy, world cup, euro hep aynı bi daha ki fantasy de herkes öğrensin sdfg zevkli oluyor herkes takip ederse (2003 de @Raid3r açmış ilk paticik fantasy ligini, cocukmuşuz :d ) Haziran 27, 2021 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Valla bizim arkadaşlarla olan ligde grup aşamalarından sonra takımı güncellemeyi unutmuş millet ama pati liginde coşku tam gaz sürüyor gibi Ben ama kurallar olarak en az bu fantasy'yi sevdim. Eskiden top kapmaya, ince pas sayısına falan da puan veriyordu sanki yanlış hatırlamıyorsam. Bunda, fazla gol odaklı geldi. 3 tane çok golcü forveti öne sürüp, C Ronaldo'yu da kaptan yaptın mı, yarışta kalıyorsun bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 11 saat önce, Rewendor dedi ki: Hay... İtalya 115. dk'da gol yiyince hem kaleciden hem defanstan hem ortasahadan gelen clean sheetler bi anda gitti, tam güzel puan aldım diye seviniyordum. Aynısı oldu ya, 24 puan geliyordu 13 e düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 1 saat önce, Ceronibo dedi ki: Ben ama kurallar olarak en az bu fantasy'yi sevdim. Eskiden top kapmaya, ince pas sayısına falan da puan veriyordu sanki yanlış hatırlamıyorsam. Bunda, fazla gol odaklı geldi. 3 tane çok golcü forveti öne sürüp, C Ronaldo'yu da kaptan yaptın mı, yarışta kalıyorsun bir şekilde. Ben forvetsiz gittim bayağı uzun süre, 3. maçlarda Ronaldo'yu aldım, hiç kaptan yapmadım ama ilk 5'te takılıyorum. Forvetlerim 0'gollü Burak, Kane ve Hollanda'da sahaya adım atmayan unuttuğum elemandı eheh. Eski puanlarda "man of the match" için de 2 puan verirdi, onu kaldırmaları saçma olmuş bence. Öyle ince pas falan gibi tartışmaya açık istatistiklere (kime göre ince) verdiğini hiç hatırlamıyorum ama 3 orta başına 1 puan ve 3 top kapma başına 1 puan falan vardı heralde. Şu anki durumda ön liberolar çok etkisiz eleman konumunda (Locatelli ve Kimmich gibi manyaklar hariç). Millet fiyatı da ucuz görünce son dönem godlike futbol oynayan Kante'yi hemen eklemişti kadroya, puan getirmeyeceği belliydi şu sistemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 HAH, aynen. man of the match'e ve top kapmaya puan. dünden beri aklıma takıldı, kesinlikle hatırlamıyordum puanlama detaylarını, ama bakmaya üşenmiştim. Orta veya pasla ilgili bişi de vardı sanki. Çeşitlilik keyfi çok artırıyor bu işte. Dediğin gibi DM'ler ve hatta direk merkezi savunma oyuncuları biraz daha albenili olsaymış keşke. Bakıyorum, benim dörtlü mesela spinazzola, maehle, dumfries, sahada savunmayla alakası olmayan adamlar; bi kimpembe var savunmacı gibi savunma Tsubasa'daki akrobat brazilya takımı gibi çıkıyoruz sahaya, herkes eller havaya modda fdsfd Immobile fecaat bir performans ortaya koyduğundan, senle bende haftanın kumarı yaremchuk olacak gibi ama pek umutlu değilim o cephede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Evet o top kapmalı orta açmalı puan sistemi daha iyiydi bence de, ama bir süredir böyle oldu. Stoper savunmacı da kornerde serbest vuruşta kafa golü atar ihtimali var diye hesaplıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 (düzenlendi) Hollanda'da iki adamım da sarı kart gördü safdsdf Biri VAR'da hatta, kırmızı da görebilir. Ki bence kırmızıyı hak etti. Aha kırmızı yedi, değiştiremiyoruz da bu adamı, çaktı -3 mü -5 mi ne puanı. Haziran 27, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 On 27.06.2021 at 13:04, Fistan dedi ki: aslında 15 senedir falan aynı kurallar, cl fantasy, world cup, euro hep aynı bi daha ki fantasy de herkes öğrensin sdfg zevkli oluyor herkes takip ederse ) Aynen zevkliymiş. Şu matchday olayını bi yanlış anlamıştım. Bir de substitute ve transferlerde kaybedilen paunlar, artı kaptan değişitrip kaybettiğim puanlar vs oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 bu hafta tersolara geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Bu hafta hiç oynamasam daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 (düzenlendi) 90da 3-3 oldu loool, uzatmalarda 2 tane daha sapla rapist panpa Haziran 28, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar