Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 nası sen birincisin ben birinciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Ne ara geçtin yahu, daha bu sabah baktığımda 1.ydim? VAR'a mı gittin naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 puanı olan oyuncuyu yedeğe aldıysan belki puanı düşmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 (düzenlendi) Yok benim puan aynı ama sabah güncellememişlerdi daha heralde. Ya da cache'dan eskiyi okudu browser. E iyi, tebrikler şimdiden, daha da 3 portekizlin varmış oynayacak. De Brunye, De Ligt ve Hollanda forvet tercihi ile iyi para attım çöpe. Haziran 15, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 cancelo covid olmuş kadro dışı, 2 tane sıfır puanlı adam kaldı 11 de, yedektekilerde 2 şer puan var gerçi çok farketmez +4 puan da, daha fransız, almanlardan bir sürü adamı olan var, tokatlar onlar bizi bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 46 dakika önce, Rewendor dedi ki: Yok benim puan aynı ama sabah güncellememişlerdi daha heralde. Ya da cache'dan eskiyi okudu browser. E iyi, tebrikler şimdiden, daha da 3 portekizlin varmış oynayacak. De Brunye, De Ligt ve Hollanda forvet tercihi ile iyi para attım çöpe. depayın yatacak yeri yok. takımın 3 gol attığı maçta 1 asisti bile yok çapanoğlinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Depay güzel de oynuyodu ya üstelik maçta. Aynısını ben de Kane için söyleyebilirim. Ben Luuk de Jong oynar ileride diye onu koyduydum, yedek bıraktılar. Baktım eleme maçlarında Denayer oynamış hep Belçika'da, oo girdi mi milli takıma diye koydum, onu da oynatmadılar. De Ligt ve Brunye zaten sakat makat. İngiltere de Shaw'ı yedekten bile sokmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Kısır potekiz'in şişirme toplarından birinde andre silvanın kafası bu akşam bana liderliği getirir diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 4 saat önce, MrLevie dedi ki: depayın yatacak yeri yok. takımın 3 gol attığı maçta 1 asisti bile yok çapanoğlinin. Bugün Aynı performansı jota verdi. ikisini de takıma almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Var mıydı takımında Hummels olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Kimmich var bende, hummelscilere geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 kaptan ronaldo’cular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Tek puanım Ronaldo'dan geldi. Teşekkürler penaldo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Fransa toparlamis beni biraz. 2 sıra yukselmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Kabız Portekiz ya, Silva'yı devrede hadi en kötü 60da alması lazımki 80de falan aldı Halbuki net santrforla oynasalar, Ronaldo Jota falan onun etrafında gezinse net daha iyi oyunları olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 (düzenlendi) https://twitter.com/TrollFootball/status/1404870148469653507/photo/1 Haziran 16, 2021 aktiftablet tarafından düzenlendi eehh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Öff bugün çok kararsız kaldım Meunier oynar mı garanti değil, Yaremçük de napar bilemem dedim, elim ikisi arasında çok gitti geldi, kaptanlığı Meunier'e verdim. Yaremçük şimdiden 10 puanda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Yaremçuk fiyat performans olarak efsane durumda. Adam atıyo. Sonraki maçta avusturya'ya da atar gibi. Ben de gidip cok hevesle Malinovsky'yi almıştım. İyi de oynadı ama penaltıyı kaçırdığı için adaya veda edecek maalesef, 0 puan getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Ben ara transfetle aldım Luuk de Jongu satıp. De Brunye oynamıyor, Meuner kaptan ve Denayer sahada. İyi pyan getirirler yine diyodum, ilk dakkadan golü yediler clean shreet gitti sağ olsun. Gol atmasınlar bari, Kjaer de kadroda. Kaptan seçimi patladı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 sonraki maçlar oynayacak oyuncun varsa , kaptanı subs zamanı değiştirebiliyorsun ama kaptanlık nedeniyle kazandığın bonus puanlar gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Biliyorum, dün ilk 11 çıkmaz diye Debrüyn yapmadım hata oldu eheh. Bu akşam Kane aldı pazubandı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 (düzenlendi) benim takım dağıldı resmen,mbappe bitirdi beni , 1 gol atmaz mı adam . Ayarlama vs de yapmayınca hiç şans yok. Üstelik Rew deki durum gibi de bruyne hala yedekte bende kaç puan oradan gitti zaten. Haziran 19, 2021 FuCKiR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Ruben dias -2 verdi bu hafta jdkdkd. Çalhanoğlu çıkardım iki maçta 1 puan verdi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Her turnuvada Ronaldo çok pahalı, Portekiz o kadar iyi takım değil deyip almıyorum, adam inatla her seferinde yatırıyor beni sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 sa. topici yeni gördüm. zirveden giriş yapmış gibi oldum. doruklara sevdalıyız, kızılçulluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar