Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Belçika 3'te sıfır çekti benim kadrodan. Denayer, Meunier ve Bruyne üçü de yok 11'de. Erken havlu attık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Bende de Ozan Tufan falan var fena yattık ilk haftadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Ahah diğer üç oyuncum da Ozan, Yusuf ve Burak'tı, 3 oynamayan Belçikalı, bi de Kjaer de Danimarka gol yiyince patladı. Takım bitti komple :S 7 tanesinden üçünü değiştirip yenilerin oynayacağını ümit edecez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 şans bu döner bak meunier girdi bi de gol attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Harbi sonra takip etmedim neler yapmış Meunier, vay arkadaş. De Brunje ve Denayer yerine ingilizleri sürdüm bakalım. Bi tane yedek ispanyolum kaldı ama onu kullanmam heralde, 11 çıkmama ihtimali de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 İtalyan topçulara oynayan kazandı match day 1'de ya. Duygusallık yapıp takıma Türk entegre eden herkes patates oldu gibi. Diğer turnuva favorilerinin de 3-0 5-0 yapmasını bekleyeceğiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Duygusallık değil aslında. F/p olarak bayağı iyi Türkler. Diğer iki maçta güzel puan çıkarma ihtimali olan adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Doğru diyorsun. Kupa maratonu uzun. Ama bugün yarınki skorlara göre soğukkanlılığı koruyamayıp bi erken wildcard basma ihtimalim yüksek gibi duruyo fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Shaw oynamadı, kaptanım Kane de puan alamadı. Şu an takımı tek başına Meunier ve Donnaruma sırtlıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 (düzenlendi) Benim iki hollandalı da yok, biri yedeklerde de yok hatta ehah. Düzeltiyorum, 3 hollandalı da yok, kaleci de Sketelenburgmuş, Crul'u almıştım ama yedek almıştım zaten, as kalecimi değiştirmedim zaten, o etkilemedi. Haziran 13, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 depay üzdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Berbat seçimler yapmışım ama Lukaku tek başına ayakta tutmuş benim takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 sen nasıl 20 puan aldın lukakudan ya ben 10 alırken. ya bu foden şimdi direğe vuracağına golü atsaydı bambaşka yerlerdeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Kaptan yapmıştır, 2'yle çarpılmıştır puanı. Beni de Meunier ayakta tutuyor. İngiltere maçında bi pozisyon vardı, Mount ortaladı Kane dışarı vurup kale direğine girdi. O gol olsa Mount asist Kane gol puanı getirecekti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 bu kaptan oalyını tahmin ettim ama emin olamadım. benim de kaptan buraktı sdf adam ceza sahasına giremedi sağolsun şenol. hemen değiştirdim mbappe yi kaptan yaptım maç başlamada. dökülüyor benim kadro ya oynamayan mı ararsın, 90dk olmadan çıkartılan mı ararsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 (düzenlendi) Ben de Burak'la başladım, sonra De Bruyne yaptım, oynamadı en son Kane'e getirdim bıraktım, o da 2 puanla tamamladı sağolsun. 60+ oynaması yeter, 90'la aynı puan oluyor. 4 oyuncum kadroya giremedi bile, ekşi liginde diplerde olsam da bizim ligde birinciyim şimdilik, ama bugün oynayacak 1 oyuncum var. Millet FRA GER ESP bir sürü adam koymuş, daha geriye düşerim bu gece. Haziran 14, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 6 adamım daha oynamamış benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 (düzenlendi) Nası 20 puan getirdi ben de anlamadım onu ya. Kaptan seçildiğini bilmiyodum bile. Yaptıysam da bilmeden yapmışımdır. Lewa da dandik rakibi karşısında varlık gösteremedi dün. Haziran 15, 2021 aktiftablet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 o zaman forvetlerden kimin maçı var ise o maçtan önce kaptan yapmak gerekiyor. Ben mbappeyi yaptım bakalım Bugün yüzümü güldürür inş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 adamlar almanyayla oynuyor farkındasın değil mi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 O iş performansa bağlı. Meunier ilk 11 bile çıkmadı, ama onu kaptan yapan olsa 30 puanı cukkalamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 henüz bugün oynayacak 5 adamımla akacaz inşallah, kapitan mbappe go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Ben sözde 1.yim şu anda ama sahaya çıkacak adamım kalmadı. Bu akşam aşağıya yolculuk bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 (düzenlendi) fransa almanya maçını görüp kasten iki takımdan da santrafor almamıştım ben ileriye:) Haziran 15, 2021 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Aynısını düşünsdüm, hele bir de portekiz de var o grupta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar