Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EURO 2020 Fantasy Football

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ahah diğer üç oyuncum da Ozan, Yusuf ve Burak'tı, 3 oynamayan Belçikalı, bi de Kjaer de Danimarka gol yiyince patladı. Takım bitti komple :S

7 tanesinden üçünü değiştirip yenilerin oynayacağını ümit edecez artık.

Mesaj tarihi:

Harbi sonra takip etmedim neler yapmış Meunier, vay arkadaş.

De Brunje ve Denayer yerine ingilizleri sürdüm bakalım. Bi tane yedek ispanyolum kaldı ama onu kullanmam heralde, 11 çıkmama ihtimali de var.

Mesaj tarihi:

İtalyan topçulara oynayan kazandı match day 1'de ya. Duygusallık yapıp takıma Türk entegre eden herkes patates oldu gibi. Diğer turnuva favorilerinin de 3-0 5-0 yapmasını bekleyeceğiz artık. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Benim iki hollandalı da yok, biri yedeklerde de yok hatta ehah.

Düzeltiyorum, 3 hollandalı da yok, kaleci de Sketelenburgmuş, Crul'u almıştım ama yedek almıştım zaten, as kalecimi değiştirmedim zaten, o etkilemedi.

Rewendor tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Kaptan yapmıştır, 2'yle çarpılmıştır puanı.

Beni de Meunier ayakta tutuyor.

İngiltere maçında bi pozisyon vardı, Mount ortaladı Kane dışarı vurup kale direğine girdi. O gol olsa Mount asist Kane gol puanı getirecekti :S

Mesaj tarihi:

bu kaptan oalyını tahmin ettim ama emin olamadım. benim de kaptan buraktı sdf adam ceza sahasına giremedi sağolsun şenol.

hemen değiştirdim mbappe yi kaptan yaptım maç başlamada. dökülüyor benim kadro ya oynamayan mı ararsın, 90dk olmadan çıkartılan mı ararsın. 

Ben de Burak'la başladım, sonra De Bruyne yaptım, oynamadı en son Kane'e getirdim bıraktım, o da 2 puanla tamamladı sağolsun.

60+ oynaması yeter, 90'la aynı puan oluyor.

4 oyuncum kadroya giremedi bile, ekşi liginde diplerde olsam da bizim ligde birinciyim şimdilik, ama bugün oynayacak 1 oyuncum var. Millet FRA GER ESP bir sürü adam koymuş, daha geriye düşerim bu gece.

Rewendor tarafından düzenlendi

Nası 20 puan getirdi ben de anlamadım onu ya. Kaptan seçildiğini bilmiyodum bile. Yaptıysam da bilmeden yapmışımdır. Lewa da dandik rakibi karşısında varlık gösteremedi dün.

aktiftablet tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...