Beratcaan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Kafesin altında kafası hep yukarıya bakıyor çok az hareket ediyor, elimi kafese soktuğum zaman ise bağırıyor
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Erkek mi, dişi mi? Kafesinde bir oyuncak var mı? Ayna, çıngırak vs.
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Kusun ve kafesin net fotografi, temiz bir pecete ustune diski fotograflari daha dogru konusmak icin yardimci olur.
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 kiz ismiyle sorsaydin sana atomdan muhabbet kusu yaratirlardi Beratcan. altin ayicik yok ortaliklarda bak
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 onun kulağını çektik iki kere, üçüncüyü denemez herhalde.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 aman hoca, kulak olduğuna emin misin???
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 55 dakika önce, Sam dedi ki: onun kulağını çektik iki kere, üçüncüyü denemez herhalde. Çok teşekkür ediyorum ben şahsen, paticik çok şahane bi yer oldu sayende, neydi öyle eskiden...
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 (düzenlendi) bırakın ayıyı adamın kuşuna derman olun. ehem, uzuuuun yıllar muhabbet kuşu - sultan papağnı beslemiş biri olarak diyebilirim ki kuşlar genellikle bakımsızlıktan hastalanıyorlar; dışkıyla temas, suyu günlük değiştirmemek kalitesiz yem vermek gibi. probiyotik ve vitaminlerini (ne idüğü belirsiz petşopçunun verdiği dandik vitaminler değil tabi) düzgün biçimde verdiğin sürece cereyanda veya ani hava değişikliklreine maruz bırakmadığın sürece ( klimaya maruz bırakmak, sıcak odadan alıp soğuk bir odaya koymak gibi) kolay kolay da hastalanmıyorlar. öncelikle bilinmesi gereken bu kuş sana yeni mi geldi, sağlıklıydı da mı böyle oldu vs. ama yine tedavisini en iyi egzotik hayvanlar üzerine uzman bir veteriner bilir. eğer maltepe-bostancı yakınlarındaysan istanbulda iyi bir yer tavsiye edebilirim. Mayıs 28, 2021 Liebe tarafından düzenlendi
Gungor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 47 dakika önce, goldbären dedi ki: aman hoca, kulak olduğuna emin misin??? temsili
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 42 dakika önce, aktiftablet dedi ki: Çok teşekkür ediyorum ben şahsen, paticik çok şahane bi yer oldu sayende, neydi öyle eskiden... kadın üyeler kaçmadan önce yapmak gerekiyordu bazı şeyleri ama geç kaldık.
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 noldu ya beratcanin kusuna nedir son durumu bilen var mi ?
Öne çıkan mesajlar