Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Beşinizden biri demesi saçma değil mi? Neticede cinsiyetinin ne olduğu belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Cinsiyeti herhangi biri olabilirdi diye hatırlıyorum başta belli değildi sanki. 17 yıl falan oldu okuyalı tam hatırlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Ben de belli değildi diye hatırlıyorum, kitap karşımda üşeniyorum bakmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Hayır, dragon erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Evet 3 demesi lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 dragon diye erkek olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 11 saat önce, GokTuRK dedi ki: Cinsiyeti herhangi biri olabilirdi diye hatırlıyorum başta belli değildi sanki. 17 yıl falan oldu okuyalı tam hatırlayamıyorum Moiraine Taverenlerden biri olacak diyor, hangisinin en guclusu oldugunu ayirt edemiyor ilk basta ama Mat, Perrin ve Rand uclusunden biri oldugundan net emin. Egwene cirak gibi geliyordu zaten, Nyneave de onlari arkadan takip edip katiliyor. Erkek kizini yerler de, digerleri taveren degildi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Neyse en buyuk eksikligi bu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Lan sadece bir bölümde varmış diyorlar. Moraine yalnız seyahat ediyormuş falan. inşallah öyle değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 abi spoiler ı az kıssanız mı, kitabı okumayan illaki vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 imdb dizi/film çıkmadan doğru değil ondan öyledir. Prodüktörler girip yazmıyo ya imdbye. Boşuna paniklemiş redditteki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 değil öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 İlk bölümünü seyrettim, beklediğimden daha iyiydi. Özellikle oyunculuklar tatmin etti. Tabii asla bir Game of Thrones seviyesine ulaşamaz, neticede kaynak da o seviyede değil. Kitapla dizi arasında şimdiden bazı önemli farklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Kitapları okumadım, çok çekingen yaklaşıyorum seriye, zaman kaybı olur mu benim için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 evet ben de kitapları okumamış bir cahil olarak aynı sorunun cevabını rica edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 olmaz, her türlü gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 (düzenlendi) 3’ünü izledim, beğendim, cgi hafif tırt ama önemli değil, kitabı güzel yedirmişler, biraz hızlı gitmek için kesikler var ama çok önemli bir yer yoktu gibi, ilk kitabı 25 yıl önce okumuştum ama o yüzden olabilir Kasım 19, 2021 dreagloth tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Spoiler Perrin ve mat in hikayelerindeki değişiklikleri anlayabiliyorum bu arada. Mat’in serseri ama zamanı geldiğinde sevdiklerini koruyabilecek biri olduğunu verdiler. Perrin içinse içindeki çakışmayı bu şekilde vermeleri mantıklı gibi, okurken anlaşılırdı da izlerken hem sıkardı hem de oturtması uzun sürerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 ilk bölümü izledim, ilerisini düşününce pek yapamayacaklar gibime geliyor, yanılırım inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Ilk bolumu begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 2 ve 3 1 den iyi bu arada, devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 kitabını hikayesini bilmeyen birisi olarak, dizi çakma lotr gibi gözüktü. 1. ep i izlerken bırakıp droplayasım geldi, köyde yaşayıp kuaförden yeni çıkmış gibi tertemiz makyajlı pudralı yüzlerle gezmeleri ayrı bi rahatsız etti. dedim belki açıyordur. 2. yi izledim. tamam bir şeyler var ama gına geldi artık herhangi bir mantığa düşünceye bağlı olmayan davranışları izlemek. Spoiler sen amcayı dereden karşıya geçirtmedin kötüsün sen kakasın. ühühühü. 30 yaşında ergenim ben trip atcam sana çünkü sevgilim beni terketti 2 bölümde merak uyandıran bir bağ oluşturmadı bende. ana hikaye ne fikrim yok 2 saatten sonra. 3ü izleyesim yok şimdilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 simdilik her seyinde B sinifi hissiyati hakim. devamina bakariz. hizlandirilmis grainy aksiyon sahnelerini daha iyi tamamlayan bir sey varsa 90 kiloluk kadinin herkesten hizli ve cevik olmasiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar