Goering Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 ruhsatsız airbnb nereye şikayet ediliyor? 5 kişilik somalili aile/bangladesh'li 3 dayı benim apartmanda geçirmesin karantinasını bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 polise direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 sen yasadisi biseyi sikayet edecen turk polisi de gelecek oyle mi? guzel fikra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 (düzenlendi) belediye'nin de bakıyor olması lazım veya ibb'nin veya zabıta'nın? 155 polis imdat'la uğraşmayayım Nisan 10, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 polis olay yoksa bakmaz. Bu zabita isi, ama onda da genelde ilce belediyesi ile buyuksehir birbirine paslayip duruyor loop a giriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 (düzenlendi) zabıtaya daha once işportacı şikayet etmişliğim var, baya loop'a girdi dediğin gibi... ilçe zabıta 0. ibb zabıta da çözemedi. Nisan 10, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 direk ev sahibine şikayet edeceksin. polis molis sallamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Ev sahibi zaten yapiyor airbnb. Kimi kime sikayet ediyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 o zaman bişi yapamazsın. çünkü ben istanbul'da 4 yıl erasmus bi yil airbnb yapmiştim ev sahibine haber verdiler zırt pırt kadını darladı komsular sonra kalmayacaksen sen boşalt demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Ev sahibini maliyeye şikayet et, airbnb işi toptan çözülebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 (düzenlendi) evraklı olduğunu söyledi kapıcı, bir şey yapamıyorum. apt. yöneticisinin de haberi varmış. 2. dairesini airbnb'ye vermiş eleman. Nisan 13, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Mobbing ve santaj işe yarıyabilir. Kamera var mı apartman içinde ? Yağlı boya al bir kutu , kapısın boya dök fln. renk olarak kırmızı olursa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 apartmanı yak daha kolay çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 size bir zararı var mı ailenin? gürültü vb gibi. yoksa takılsınlar işte ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 kapılarının önüne dinazor bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Ses cikartip rahatsiz etmiyolarsa neden sikayet edionuz olm, siyahilerle yasamakta rahatsiz misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 bisikleti vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 git once onlarla konuş bence, fikirlerin degisebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 “Saat kaç?” Diye muhabbet açabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 On 13.04.2021 at 12:15, ahmedinejad dedi ki: size bir zararı var mı ailenin? gürültü vb gibi. yoksa takılsınlar işte ne olacak. Ben nedense gürültü falan yapıyorlar gibi algıladım durumu, kendi hallerinde insanlarsa takılsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar