vivavale Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 az önce dsmart ta denk geldi yine izledim. çok kötü değildi ya. turnuva eksik, postlarda belirtilmiş ama hikayeye entry gibi olmuş film. 2 tane baba karakter var; rayden ve shang tsung, ikisinin de cast çok berbat. kimse mi dememiş aga bu adamlar bu rollere gitmemiş diye. ilginç yine de MK abi izledim, tekrar da izlerim. maalesef az hypelendim ama o da finalde scorpio vs sub zero kapışmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 abi bi mk filmini iyi yapabilecek olan şeyler zaten baba karakterlerin castları ve scorpion ile sub zero kapışması. e bunlar kötü olunca otomatik film kötü oluyor sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 dün ben de gece denk geldim izledim sinematv'de asdf yani eğlenceliydi, hızlı gitti ama bittiğinde cidden neredeyse hiç tatmin olmadığımı fark ettim. dümdüz düz dövüş filmi çekmişler. efektli van damme filmleri gibiydi ama bloodsport ayarında değil, daha kötüleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Sektor cuydum ben. Robotik kirmizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Mortal Kombat 2 filminin senaristliğini yeni yayınlanacak Moon Knight dizisinin senaristine vermişler. Kaynak: Deadline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 bu dandik filme bi de sequel mi yapıyolar puah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 karl urban Johnny Cage oluyormus 2. filmde : https://www.msn.com/en-us/movies/news/karl-urban-in-final-talks-to-play-johnny-cage-in-mortal-kombat-2-at-new-line/ar-AA1aKMjS 3 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Karl da hiç Johnny Cage tipi yok ya. Scott Adkins filan lazımdı Johnny Cage için. Daha martial artist birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 böyle bir film mi varmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Norak, 05.05.2023 11:06 tarihinde dedi ki: karl urban Johnny Cage oluyormus 2. filmde : https://www.msn.com/en-us/movies/news/karl-urban-in-final-talks-to-play-johnny-cage-in-mortal-kombat-2-at-new-line/ar-AA1aKMjS şu adama bir tane daha dredd yaptırın ya. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 sozde dizisi gelecekti onun ama yillar oldu tik yok, amazona verseymistiler simdi 4. sezonda falandik rahat. https://www.imdb.com/title/tt6873692/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar