akirafes Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 (düzenlendi) Kesinlikle kartın vrami 102 derecenin altına düşüremiyorum. kartın ana derecesi 52 iken fanların %87-94 calısması üzerine arastırma yaptım. Ve Hwinfo32 indirerek kartın vramlerinin yanmakta olduğunu gördüm. Elimde asus 3080 strix de var. Bu kart ise 53 derecede %66 fanla çalışıyor vram ısısına baktığımda ise 90 derece. diğer bilgisayarda stok fan 2x sli Titav V bağlı ufak bir kasada. Dereceleri 66 fanlar %69 vram ısısı ise 70. Kesinlikle bir daha tuf 3080 almam. Şubat 8, 2021 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 (düzenlendi) genel problemmis thermal pad fln koy demisler http://www.norbert-the-great.com/index.php?entry=Solved:-RTX-3090-VRAM-Overheating su anlatmis Şubat 8, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Eğer iade etmek istemiyorsan termal ped almalısın, Goering doğru söylemiş https://www.hepsiburada.com/kuvars-termal-pad-ped-sogutucu-silikon-pad-1-5-mm-kalinlik-2-x-2-cm-50-adet-p-HBV00000LT2RP kartı açacaksın abi Şunun benzeri bir iş çıkartman lazım https://pasteboard.co/JNpszd4.png Sorunu başka yerde aramaya gerek yok direkt kartta sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 o kadar hızlı ram koyarsan ısınır tabi yeğenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 vram'leri heatsink'e temas ettirmemiş mi koskoca asus, garipmiş. artık standart uygulama oldu sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 evga ftw 2xxx serisinde de aynısı olmuştu, nasil böyle şeyler yapabiliyorlar ben anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 bende de evga ftw 1080 vardı aynı durumda. evga kargoyla thermal pad göndermişti. üşendim kullanmadım duruyo. üşenmeyeceksen ve uyacak parçaları varsa gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 gereken kalınlık farklı olabilir, gerçi en kalınları iş görür mükemmeli sağlamasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 On 08.02.2021 at 16:14, akirafes dedi ki: Kesinlikle kartın vrami 102 derecenin altına düşüremiyorum. kartın ana derecesi 52 iken fanların %87-94 calısması üzerine arastırma yaptım. Ve Hwinfo32 indirerek kartın vramlerinin yanmakta olduğunu gördüm. Elimde asus 3080 strix de var. Bu kart ise 53 derecede %66 fanla çalışıyor vram ısısına baktığımda ise 90 derece. diğer bilgisayarda stok fan 2x sli Titav V bağlı ufak bir kasada. Dereceleri 66 fanlar %69 vram ısısı ise 70. Kesinlikle bir daha tuf 3080 almam. napıyosun abi bu kadar kartla ? coin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 coin tabi, o kartla 3-4 günde rakı parası çıkıyor fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 (düzenlendi) Thermal pad lerinde farklilari var. Hazir alicakken kuvars in 3.6W/mk yerine 6W/mk lik Artic yada 8W/mk lik Thermal Grizzly in pad lerini almak yerinde olur. Yurtdisi fiyatlari linkteki kuvars in fiyatina denk ama Tr fiyatlari ne olur bilmiyorum. Şubat 11, 2021 Gallant tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 bu işler bilmiyorsanız fanı kendiniz çıkartmayın gpu core cpular gibi sağlam değil 10klık kart elinizde patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 (düzenlendi) pardon 10k değil 13.971 .20 tlymiş yuh ve bunu fazla ısınıyo diye modluyosun gidip huahusduhsd. asus ne olmuş böyle yav Şubat 11, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 stock'ta da isiniyor bu kdr napiyorsunuz bu kartlarla yazilmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 (düzenlendi) aynı çip değil mi rogdaki ile ilginç. bu kartın günlük 10$ getirisi var, yurtdışından uygun fiyata getirilirse 3 ayda parasını çıkarıyor ki ilk partiler geldiğinde bütün miningciler topladı %90 ını. youtube da denk geliyorum, kekonun biri 1 milyonluk mining rig kurmuş, günlük 2500 kemiksiz getirisi var diyordu sdfg Şubat 11, 2021 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 sene sonuna kadar kart alamıcaz fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 kart var da tek satmasina izin vermiyorlar firmalarin, hazir sistemlerle sattiriyor asus ve msi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 On 11.02.2021 at 10:38, Gallant dedi ki: Thermal pad lerinde farklilari var. Hazir alicakken kuvars in 3.6W/mk yerine 6W/mk lik Artic yada 8W/mk lik Thermal Grizzly in pad lerini almak yerinde olur. Yurtdisi fiyatlari linkteki kuvars in fiyatina denk ama Tr fiyatlari ne olur bilmiyorum. bunu görünce aklıma geldi, fazla kalın alırsanız bu sefer de ortadaki termal macun temas etmeyebilir yüksek kaldığı için (linus bir videosunda yaşamıştı). en temizi bunu inceleyen hesaplayan birileri olmuştur, iyice bakın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 ASUS TUF tüm reviewlarda termal performansı gayet iyi, yukarıda koyulan Reddit postu MSI Ventus serisiyle alakalı. Kartta bir arıza olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Zamanında TUF 3xxx serisinin baya incelemesini okudum. Termal açıdan en iyi kartlardan biriydi. Mining yaparken, bios mod cart curtla kartın ramlere fazla voltaj veriyor olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar