LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 https://www.youtube.com/user/Natselane 1000 üyeye getirmeye çalışıyorum. İçerik yükleme ihtimalim var, hazır olmak gerek. Tek videodan şuraya kadar taşındı kanal resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 subscribed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 içerik konusu ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Demo çektim bir tane, daha karar vermedim. Prodüksiyon şirketiyle işe girişme ihtimali var, ya da daha basit bir oyun/sinema/teknoloji içeriği olma ihtimali de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 bol şanslar. abone oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 sub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Oooo Abiler taklidi senin kanaldan kimbilir kaç kere izlemişimdir bilmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 12 saat önce, Fistan dedi ki: subscribed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 bir gün herkesin youtube kanalı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 (düzenlendi) Youtube çağından memnunum ben oldukça, her türlü bilgiye direkt ulaşabiliyorsun. Premium'u da aldım. İçerik bitiremiyorum resmen, birikiyor. Çeşitli yapım şirketleri, streaming platformları ile görüştüm, nabız yokluyorum. Çok hareketli herşey şu aralar. TV tarafını bırakıp direkt web içeriği işine girebilirim. Abone olanlara da teşekkürler. Aralık 30, 2020 LathspeLL tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Bir zamanlar blog furyası vardı ya, herkes blog açıyordu deli gibi 2-3 yazı sonra bırakıyordu. Şu anın youtube'u furyası da tam öyle. Vaktim olsa içerik üretmek yerine prodüksiyon şirketi açıp, youtuber olmak isteyenlere çekim, kurgu vs desteği veririm sözleşmeyle. İnanılmaz bir para var bu işte şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Aslında onu planlıyorum ben de, direk yapımcılığı üstlenip içerik üretmek. Ama bir çok ihtimal olduğu için bakacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 ben zaten aboneymişim. o koyduğun eski videolar copyright hede hödö problemi yaşatmasın? şakirt videosu baya iyi de view almış gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Abone oldum da içerikler orijinal olarak senin değil. YouTube ödeme sistemine kayıt etmeyebilir senin kanalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 youtube premium ilk duyurulduğunda anında aldım netflixden vs çok çok çok daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar