Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Laraken said: @yabgu olm server üzerinizden geçmiş, o nasıl sayılmıyor lan? şu kafaya ermek istiyorum da o kadar boş zamanım yok arkadaş pff. Açıkçası benim o şehirde pek katkım yok :D ben sadece üzüldüm koymadı her şeyin gitmesi, yeniden başladığımız alanda ırgat gibi çalışıyorum ama, eğer buna da bir şey olursa server gümlemesi gibi gerçekten sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 early acceste oyunun alpha da olacagi diye bir garanti yok varsa goster.. adamlar bu oyun tamamlanmamis ilerde duzelmeyebilir daha kotuye gidibilir ona gore alma yaziyor.. bunu gorup hala oyun aliyosun geliyosun yok kapsam degisti falan..abi size tamamlanmis diyip bug heaven oyun satmak lazim..adamlar iyilik yapior ama turk kafasi. Laraken said: alpha testing ve beta testing kalıplarını değiştirdi developerlar. yoksa alpha kapalı olarak işten anlayan adamlara yaptırılırdı, beta da belirli gamer testerlara açılırdı. ama benim de zaman zaman dahil olduğum mal grup oldukça adamlar da hehe test ediyoruz bi de para kazanıyoruz kafasına girdi. iki tür insan türedi tabi hemen; bi oyunu çocuğuymuş gibi sahiplenip "ALFA KARDEŞ ALFA" diyenler, bi de e eminoğulları neden oynayamıyorum ben bunu diyenler. ikisi de yanlış değil aslında. sistemi boka çevirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 3 sayfa early access'in nasıl bir abuse merkezi haline geldiği anlatıldı, adam hala ısrarla "size iyilik yapıyorlar" diyor. i give up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Carpenter thrall napıyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 crafting speed i arttırıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Sanırım bazı craftlar için de gerekiyolarmış. Aradım da tam istediğim açıklamayı bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 ben conan oynamaktan kafayı yemek üzereyim sanırım. niye oynadığımı sorguladığım zaman gerçekten cevap bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 zipzip said: Sanırım bazı craftlar için de gerekiyolarmış. Aradım da tam istediğim açıklamayı bulamadım.O daha oyunda yok sanırım. Blacksmith falan icin oyle birsey olacak ama. Aldıgın blacksmith in clanına ait seyleri craft edebilicen demislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 mascio said: ben conan oynamaktan kafayı yemek üzereyim sanırım. niye oynadığımı sorguladığım zaman gerçekten cevap bulamıyorum. İlginç bi şekilde bende ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 aslında biz adamlara iyilik yapıyoruz. aldım ayrıca. artık indirmek beş hafta sürer sağolsun adsl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 oyun öldü maksimum hızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 yaşıyor canım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Ölme yok yav hala günlük 40 bin sınırı üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 imamizer said: anarchy online 2 yerine hala yıllardır abuk sabuk projelerde koştukları için tekrar ediyorum; umarım iki yakan bir araya gelmez, iflas edersin funcom. AO 2 yi isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 her hafta 10-15 gb şeklinde patch mi gelir lan nasıl yetişicez. nasıl bi dosya patch sistemleri var bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Baya büyük patch geliyor buna https://www.youtube.com/watch?v=ofQKH_MB2EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 İndirime girmiş aldım ilk izlenimler iyi, iyi gidiyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Türünün en iyisi olmaya aday bence. Şu an için oturmamış çok düzensiz karman çorman, bir çok şey ayarlanmamış. Mob'ların grafikleri tamamlanmamış kesik kesik hareket ediyorlar Ark survival ile karşılaştıracak olursak ark dinazor tame etmeye odaklanmış bir oyun adam geliştirme yapı yapma eksik kalmış biraz, bunda onlar ön planda. Optimizasyon baya iyi ultra'da 60 fps sorunsuz çok crash oluoyr ama. Bu hızla giderseler 1 yıla baya oynanır hale gelir şu an bile baya oynattı hala oynamaktayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 8 Mayıs'da erken erişimden çıkıyor oyun. Fiyatı dolar bazında 29.99'dan 39.99'a çıkacakmış yarın. Şu an Steam fiyatı 55 lira. Almayı düşünen varsa eski fiyattan alabilir yarına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 33 Gb indiriyorum bakalım ne hale geldi, iyi olmuştur diye düşünüyorum 1 yıl önce bile gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Oyuna tırmanma eklediler bayağı bir önce. Bir de çok yakın zamanda combat güncellemesi geldi, bayağı bir toparladı oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kannbaba Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 oynadiginiz server varsa paylasabilir msnz? tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Çok net ARK:Survival kopyası ve bi saatin sonunda bug ve optimizasyon sorunları nedeni ile refund ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Ark ile çok alakası yok bu oyunun ya. Ark'a göre çok daha derinlikli bir oyun bana göre tame dışında. Tabi Ark'ı oynayalı bayağı bir oldu. Şimdi nasıl bilemem de, optimizasyon konusunda da Ark'a göre bayağı iyi. Ark'ı minecraft grafikleriyle çalıştırabiliyordum ancak ben. Bug konusuna bir şey diyemem, denk gelmesine bağlı ama şu an çok stabil oyun. Ben çıktığı günden beri ara ara oynadım tam sürüme kadar. Şu an çok memnunum. Bu arada oyun 1 saatte çözilebilecek bir oyun da değil. Combat güncellemsinden sonra Darkfall'dan aldığım keyfi almaya başladım resmen. Harita büyüküğü, dungeonları falan survival'dan çok, küçük ölçekli MMO gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Bu oyun rust'a yetemeyenler için yapılmış bi oyun tamamen başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar